Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 2 archiwum

Polecane posty

Gość gość
shatyn, co ci tam jeszcze zacytować? nie możesz se sam swoich bredni znaleźć że tak się ciągle ich cytowania domagasz? :D przekomiczny jesteś chlopie.

Gość gość
i to jeszcze na warunkach telewizji ktora utrzymuje takie kanalie jak lis? no bez jaj.xxWarunki debaty określają trzy czynniki.Dwa sztaby wyborcze kandydatów, liderów partii itp i tv w której ma to się stać.

Gość gość
ale to jest jednak przewaga PO ze takiego kundla sobie potrafila wychowac ktory na caly swiat bedzie ujadal. drugi niesiolowski normalnie.

Gość gość
Spróbuj. Jak ci się uda to daję słowo, że osobiście rozwalę ci pysk. x to podaj adres

Gość gość
Teraz to posmiejemy sie z ciebie.Pamietasz I ture wyborów prezydenckich ? Byla przed nią debata.Byli na niej obecni wszyscy startujący na urząd prezydenta oprócz pana Bronislawa.Co napisałeś o 22, 11 :-)

Gość gość
to podaj adresxxNie mogę bo sam przecież napisałeś:x"trzeba zlokalizowac typa i go po prostu zlac jak psa i zabrac komputer niech beczy na policji smieciarz"x:D:D:D

Gość gość
ale to jest jednak przewaga PO ze takiego kundla sobie potrafila wychowac ktory na caly swiat bedzie ujadal. drugi niesiolowski normalnie. x typowy niesiolowski tylko ze w sieci :D

Gość gość
gość dziś tyle lat na tym forum glosisz prawde i powiedz albo pokaz jest tu ktos kto sie z toba zgadza kto ci dotrzymuje towarzystwa i nie ma ciebie dosc ? no pokaz mi taka osobexxPopatrz po osobach które tutaj się pojawiają.Gdyby miały mnie dośc to by tutaj nie zaglądały.:D

Gość gość
shatyn, co ci tam jeszcze zacytować?xxAno to o czym piszesz... Nie wiesz o czym napisałeś?No to już sprawa twoja i lekarza a nie moja.

Gość gość
Chyba dzisiaj dotarło nawet do fanatycznych zwolenników PO i przeciwników PiS, że od 8 lat rządzenie w Polsce oparte jest na kłamstwie i zwrócone jest przeciw naszemu państwu i Polakom a przedstawiciele rządzących są właśnie zdrajcami lub zwykłymi świniami (nie ujmując nic świniom) chcącymi być i utrzymać się "przy korycie". Polska dla nich nic nie znaczy, co przecież winno być przez wszystkich zauważone od dawna. Wszystkie afery PO, nie realizowanie przedwyborczych obietnic, zadłużanie państwa, likwidacja polskiego przemysłu (m.in. stoczni i kopalni), nepotyzm, korupcja, wprost prymitywne i lekceważące Polaków słowa uwiecznione na "taśmach prawdy" i wiele innych faktów, zdarzeń, działań i wypowiedzi nie powinny zostawiać w tym obszarze żadnych wątpliwości.

Gość gość
podaj gnido ten adres bedzie szybciej

Gość gość
przekomiczny jesteś chlopie.xxPrzekomiczny to jest ktoś, kto własnych słów nie potrafi uargumentować.A więc nie ja.

Gość gość
"Dwa sztaby wyborcze kandydatów, liderów partii itp i tv w której ma to się stać." x tyle ze sluzalcza tvp "zaproponowala" zeby debata odbywala sie na warunkach PO, czyli między kaczynskim a kopacz. a skoro pis od samego poczatku jest ustawiany w roli "chlopca do bicia" to nie oszukujmy sie ze ta debata będzie uczciwie zorganizowana.

Gość gość
gość dziś Teraz to posmiejemy sie z ciebie.Pamietasz I ture wyborów prezydenckich ? Byla przed nią debata.Byli na niej obecni wszyscy startujący na urząd prezydenta oprócz pana Bronislawa.Co napisałeś o 22, 11xxNo i nie maa się z czego pośmiać bo pan Bronisław powiedział wyraźnie, że weźmie udział w debacie po drugiej turze.I co?Jest sie z czego śmiać?

Gość gość
przeciez wiadomym jest ze na zywo bez komputera i stronek pomocniczych to bys nie wydukal z siebie nic emerytowany dziwolągu

Gość gość
Shatyn ja tu zaglądam bo jestem zdumiony jak można być takim glupim jak ty.No i przy okazji żeby pośmiać się z ciebie

Gość gość
tyle ze sluzalcza tvp "zaproponowala" zeby debata odbywala sie na warunkach PO, czyli między kaczynskim a kopacz.xxTo nie warunki TVP tylko norma.Debata odbywa się pomiędzy liderami najwazniejszych partii.

Gość gość
czyli mniej wiecej po 8 latach tutaj twojego przebywania normalnie zyskales rzesze fanów iftar otulona myervin :D to ile to w procentach po twojemu cie ludzi lubi z kafe pewnie jakies 85% bo wy macie taki swoj prywatny licznik do wszystkiego :D:D:D nara ciamajdo jak zwykle mozna bylo sie z ciebie posmiac :D

Gość gość
To znaczy ze debata przed I tura byla zla a debata przed II tura byla dobra ? Shatyn jak ciebie zrozumieć ? :-)

Gość gość
gość dziś Shatyn ja tu zaglądam bo jestem zdumiony jak można być takim glupim jak ty.No i przy okazji żeby pośmiać się z ciebiexxNo to zacytuj JEDEN mój post i uzasadnij na jego postawie i ogólnie znanych faktach, że jestem głupi

Gość gość
czyli mniej wiecej po 8 latach tutaj twojego przebywania normalnie zyskales rzesze fanów iftar otulona myervin xxPopatrz na ostanie strony. Ile osób tutaj pisze...

Gość gość
gość dziś To znaczy ze debata przed I tura byla zla a debata przed II tura byla dobra ? Shatyn jak ciebie zrozumieć ?xxBo debata powinna odbywac się pomiedzy dwoma osobami.Debata z większą ilością osób zmienia sie w kretyńską "Kawe na ławe".

Gość gość
"Debata odbywa się pomiędzy liderami najwazniejszych partii." x no nie slyszalem jeszxcze o takiej praktyce zeby to przeciwnik albo organizator wyznaczal kto ma wystąpić w debacie. no ale tak to zawsze wygląda u lisa czy olejnikowej że jest "huzia na pisowca" żeście się już gnidy przyzwyczaily że wszystko wam wolno. no i wlasnie dlatego żadnej debaty być nie powinno. nie ma sensu wdawać się z kanaliami w uklady.

Gość gość
Shatyn jak ciebie zrozumieć ?xxNie musisz mnie zrozumieć a w zasadzie przy twoim inetekciku nie masz na to szans.Ale za to możesz sobie poszukac debat które odbywają się we Francji czy np USA i sam zobaczysz że biorą w nich udział przeważnie dwie osoby.

Gość gość
no nie slyszalem jeszxcze o takiej praktyce zeby to przeciwnik albo organizator wyznaczal kto ma wystąpić w debacie.xxJuż ci tłumaczyłem ale powtórze.Warunki debaty ustalają sztaby wyborcze i medium w którym ma się to odbyć.

Gość gość
a po co jakas debata zebyscie znowu naklamali jak to jest pieknie a kto to bedzie ogladal jak wszyscy maja was dosc nawet wasi wyborcy ktorzy sie pochowali nagle ? kogo obchodzi jakas debata ktora i tak was nie uratuje przed niczym

Gość gość
to ja też powtórzę, to latwo idzie: tyle ze sluzalcza tvp "zaproponowala" zeby debata odbywala sie na warunkach PO, czyli między kaczynskim a kopacz. a skoro pis od samego poczatku jest ustawiany w roli "chlopca do bicia" to nie oszukujmy sie ze ta debata będzie uczciwie zorganizowana.

Gość gość
no ale tak to zawsze wygląda u lisa czy olejnikowej że jest "huzia na pisowca" żeście się już gnidy przyzwyczaily że wszystko wam wolno.xxZa malutki jesteś pikuś, żeby mnie obrazić a więc daj sobie spokój bo sie spocisz i tyle.Debata to zupełnie co innego i pytania zadawane są naprzemiennie te same skierowane do każdej z osób.A więc nie moze być czegoś takiego jak "huźia na józia".Jak widze i o tym nie masz pojęcia.To po co zaczynasz o tym dyskusję?

Gość gość
Shatyn co tu uzadadniac ze jesteś glupi.Kazdy kto po ośmiu latach rządów PO chce na nich głosować jest glupi.To banalnie proste.Sa jeszcze wyrachowani np zjadacze osmiorniczek , ich posłowie i rodziny .Ci którzy maja dzieki nim prace .Tych rozumiem A teraz dobranoc :-)