Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 2 archiwum

Polecane posty

Gość gość
"bo to będą uchodźy" - jesteś upośledzony, jak to sprawdzą? Polska nikogo nie powinna brać a jak Niemcy chcieliby bawić się w szantaże, to ostra polityka antyniemiecka i tyle.

Gość gość
"Nie wpuścimy bo przyjmowani będą tylko uchodźcy a poza tym..." x ale oni wszyscy twierdzą że są uchodźcami.

{ Oczywiście, że próbowali. No i co z tego skoro żaden z tych faktów nie ma znaczenia? } o A czy jak "ubogacą" kogoś z twojej rodziny muśnięciem gardła nożem, będzie to miało jakieś znaczenie? A czy to że w Szwecji szkoły boją się wywieszać flagi państwowe i strefy z szariatem ma znaczenie? To samo we Francji? Co by maiło znaczenie. Zgwałcone też nie mają znaczenia?

Gość gość
ale oni wszyscy twierdzą że są uchodźcami.xxBędą musieli to udowodnić...Ale jak pisałem. To juz sprawa pisu...

Gość gość
A czy jak "ubogacą" kogoś z twojej rodziny muśnięciem gardła nożem, będzie to miało jakieś znaczenie? A czy to że w Szwecji szkoły boją się wywieszać flagi państwowe i strefy z szariatem ma znaczenie? To samo we Francji? Co by maiło znaczenie. Zgwałcone też nie mają znaczenia?xxTo wtedy ich gadanie stanie się faktem. I wtedy to będzie miało znaczenie.

Ok, spadam. Shatyn, naprawdę... chcesz pomóc zaproś do siebie do domu. 🖐️)))

Gość gość
Mieszkali przez dwa dni u mnie muzułmanie... Dwa lata temu.

Gość gość
Caly syf dać PiSowi.Caly "dorobek "ośmiu lat rządów.Tak właśnie odchodzi PO .

Gość gość
Argen...Czekam na twoja odpowiedź...

Gość gość
"Jak przyjdzie do mnie to pogadamy i dla niego będzie to miało bolesne znaczenie." x ja to już dawno shatyn zauwazylem ze jestes prawdziwym internetowym twardzielem i byle kto to ci nie podskoczy. ale ja nie o tym.

Gość gość
gość dziś Caly syf dać PiSowi.Caly "dorobek "ośmiu lat rządów.Tak właśnie odchodzi PO .xxNiestety trzeba będzie im dac. Wg ekonomistów ta reforma emerytur, rozwali polski budżet w dwa, trzy lata.I potem znowu trzeba będzie odrabiać, tak jak przez ostatnie osiem lat... Tyle, ze pieniądze z UE juz w tym nie pomogą a wiec to bedzie trwało dłużej.A taki ładny mamy stały wzrost gospodarczy...Szkoda...:O

Gość gość
ja to już dawno shatyn zauwazylem ze jestes prawdziwym internetowym twardzielem i byle kto to ci nie podskoczy. ale ja nie o tym.xxNie jestem twardzielem. Jestem normalny facetem.

Gość gość
"To wtedy ich gadanie stanie się faktem. I wtedy to będzie miało znaczenie." x ten ktory jak spadal z 10 piętra na leb to mówil "na razie wszystko w porządku" to był twoj kolega ze szkoly? bo podobną logike wykazujesz.

Gość gość
Argen dziś A co ja ci będę odpowiadał. Ty i tak zawsze wszystko przekręcisz na korzyść PO.xxJak mogę zdjęcia na których będa imigranci z ostatniej umowy w Polsce przekręcić na cokolwiek?

Gość gość
ten ktory jak spadal z 10 piętra na leb to mówil "na razie wszystko w porządku" to był twoj kolega ze szkoly?bo podobną logike wykazujesz.xxNo własnie. Nie zauważyłeś tylko "ynteligencie", że on już spadał a nie gadał o spadaniu...:D

Gość gość
Przypominam Argen...xShatyn dziś to były głównie kobiety i dzieci. Ich mężczyźni w większości walczyliDzisiaj jest odwrotnie.xxDzisiaj jest odwrotnie?Może pokażesz jakiekolwiek zdjęcia tych co do Polski przyjechali w ramach tego unijnego kontyngentu.Popatrzymy...

Gość gość
"Może pokażesz jakiekolwiek zdjęcia tych co do Polski przyjechali w ramach tego unijnego kontyngentu." x o ile mi wiadomo to są to ci ktorzy teraz demolują wlochy, grecję i węgry. to wlasnie stamtąd mamy ich przyjmować. latwo mozna znaleźć na youtubie filmiki jacy to milujący pokoj ludzie są. nie potrafisz?

Gość gość
Ale jak można było dzisiaj usłyszeć, do Polski mają przyjechać tylko sprawdzeni ludzie i prawdziwi uciekinierzy z terenów objętych wojną.A więc ci którzy demolują nie przyjadą.Zresztą, powtarzam po raz któryś z rzedu, tym zajmą się psiorki a więc tym bardziej byle kogo nie wpuszczą...:D

Gość gość
latwo mozna znaleźć na youtubie filmiki jacy to milujący pokoj ludzie są. nie potrafisz?xxNie potrafię bo mowa była o takiej sytuacji jak z CZeczenami. A oni już byli w Polsce.Tamtych jeszcze nie ma, będa dopiero od kwietnia a więc nie ma czego porównywać.:D

Gość gość
Wybieram sie spac ale jak ktoś ma do mnie jeszcze coś naprawde merytorycznego to przez chwilę jeszcze będę tu zaglądał...

Gość gość
"Zresztą, powtarzam po raz któryś z rzedu, tym zajmą się psiorki a więc tym bardziej byle kogo nie wpuszczą." x i to jest wlasnie konkluzja ktora cieszy mnie tak samo jak i ciebie. okazuje się że jak jest ochota to i pies kota wylomota czyli ze z każdym się można porozumieć. cale szczęście za niedlugo narod pogoni wreszcie tę przestępczą i sprzedajną bandę i krajem będą rządzily pisiorki.

Gość gość
cale szczęście za niedlugo narod pogoni wreszcie tę przestępczą i sprzedajną bandę i krajem będą rządzily pisiorki.xxCzyli ci którzy w dwa lata zrobili taką dziurę budżetową, ze trzeba było ją odrabiać przez 8 lat bo dopiero niedawno zdjęto z Polski klauzule nadmiernego deficytu który pozostał po rządach pisiorskich ? Jakoś mnie to nie cieszy.

Gość gość
"Nie potrafię bo mowa była o takiej sytuacji jak z CZeczenami." x jak nie potrafisz to ja nie będę za ciebie tego robil. musisz mi na slowo uwierzyć że wpuszczenie tej roszczeniowej holoty do polski nie leży w naszym interesie. zresztą w niczyim nie leży dlatego niemcy ktorzy niedawno twierdzili że "każdą ilość przyjmą" teraz sobie przypomnieli o "solidarności" i chcą ich jak najwięcej poupychać po innych krajach. a sprzedajny rzad PO oczywiscie w te pędy realizuje to co tylko niemcy chca, co bylo widac po dzisiejszym glosowaniu.

Gość gość
Argen dziś a propos emerytur skoro ktoś rozpoczął pracę i miał obiecaną emeryturę w wieku 65 lat to powinien dostać ją w wieku 65 lat i kropka.xxI zdziwisz się ale tu się z tobą zgadzam.Z tym, że nie istniała taka możliwość ze względu na spadającą ilość osób płacacych ZUS.

Gość gość
Ps. Najlepiej by było jakby system emerytalny w ogóle nie istniał. No ale jak już go mamy to lepszą alternatywą jest emerytura obywatelska ( a jak ktoś chce więcej to sobie odkłada)ja nie liczę na zus.xxNie wykonalne w Polsce. Jak na razie. Na to stać tylko bogate kraje.

Gość gość
jak nie potrafisz to ja nie będę za ciebie tego robil. musisz mi na slowo uwierzyć że wpuszczenie tej roszczeniowej holoty do polski nie leży w naszym interesie.xxJa mam uzasadniać to co ty nabzdurzyłeś?:D:D