Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 2 archiwum

Polecane posty

Gość gość
nie innym tylko dzikusom ktorych miejsce jest daleko od nas ale ty oczywiscie musisz to samo powtarzac co glupia merkel unia i kopacz bo jak by to bylo inaczej

Gość gość
Myrevin dziś Każdy muzułmanin ci to idioto powie, prawo Allaha nad każdym innym prawem. xxWg katolików prawo boże też jest nad innymi prawami.I co z tego, idioto?

Gość gość
myervin ale po co ty sie wysilasz i probujesz do tego tępaka dotrzec?

Gość gość
Wolisz prawo Allaha od katolickiego?xxxDla mnie to jedno i to samo z tym, że katolickie jest bardziej ucywilizowane.

Gość gość
Pomoc potrzebującym tak... ja to rozumiem, ale czy zaprosiłbyś kogoś do swojego domu kto ci narzuci swoje zasady postępowania? xxDo Polski przyjechało ok 100 tysięcy Czeczenów, muzułmanów.Narzucali ci swoje prawa?

Gość gość
Shatyn zj****y fanie PO, co powiesz o tym co te zjeby z twojej ukochanej partii zrobiły? Sprzedały Polskę i zdradziły sąsiadów.

Gość gość
Wg katolików prawo boże też jest nad innymi prawami. I co z tego, idioto? x a z tego ze my nie zabijamy nikogo i nikomu nic nie narzucamy jak przyjedziemy zrozumiales juz idioto skonczony ?? chcesz miec co 15 metrow bude z kebabem pod nosem takie to bedzie wtedy dla ciebie wspaniale deklu ??

No jakoś z tego powodu kogoś kto rysuje karykatury proroka jak na razie katolicy nie zabijają, oni, jak chyba słyszałeś, tak.

Gość gość
"To może miałoby solidne podstawy do próby jakiejś negatywnej oceny jej intelektu." x nie no, nie przesadzaj. jednak można na podstawie wielu wystąpień wyrobić sobie opinię o intelekcie danej osoby. zwlaszcza tych wystąpień nieprzygotowanych. a jej szczytem intelektualnym są teksty godne sklepowej z warsa o tym że kotlecik smaczny. o niczym innym bez przygotowania wypowiedzieć się nie jest w stanie ta kobieta. x to samo bredzisław, chcesz cytatu? wpisz sobie w googla: komorowski-wraca-do-politycznej-gry, link z tvnu zeby nie bylo ze "sily ciemnosci sfalszowaly" bredzislawa. x jak bredzisław popiera pana tomasz szyyyyyyyyyyy....... geniusz cholera.

Gość gość
Masz dostęp do YT, posłuchaj co mówią imamowie .. ich duchowi przywódcy. I obudź się.xxKaże mułła czy imam głosi swoja interpretację Koranu.W sieci są te skrajne, żeby tacy jak ty mieli powód do podniecania się.

Gość gość
ale tutaj idzie rzesza mlodych mezczyzn niewiadomo czy to nie jest wszystko ustawione zeby rozpetalo sie jakies pieklo !!! deklu wlacz w koncu myslenie a nie myslisz przez lewackie media S*************Y N I E ZDRADZIECKI

Gość gość
szkoda czasu i nerwow na dyskusje z tym chorym lewackim pedalem tych ludzi mam nadzieje po wyborach bedzie sie rozstrzeliwac wtedy dopiero zapanuje pokój na swiecie bo na razie powstal jeden wielki burdel do jutra

Gość gość
ale tutaj idzie rzesza mlodych mezczyzn niewiadomo czy to nie jest wszystko ustawione zeby rozpetalo sie jakies pieklo !!!xxDo Polski mają trafić tylko prawdziwi uciekinierzy i mają być sprawdzani przed przyjazdem.

Gość gość
to były głównie kobiety i dzieci. Ich mężczyźni w większości walczyliDzisiaj jest odwrotnie.xxDzisiaj jest odwrotnie?Może pokażesz jakiekolwiek zdjęcia tych co do Polski przyjechali w ramach tego unijnego kontyngentu.Popatrzymy...

Do Polski przyjechało ok 100 tysięcy Czeczenów, muzułmanów. Narzucali ci swoje prawa? } o Jest an YT, próbowali. Nie wiem jak jest na co dzień. Nie mam czasu by za nimi chodzić i to sprawdzać. Ale w necie można poczytać o doniesieniach o takich ekscesach. Zresztą sam słyszałem, imam nie potępia zamachów we Francji... tłumaczy że mieli do tego prawo.

Gość gość
gość dziś szkoda czasu i nerwow na dyskusje z tym chorym lewackim pedalem tych ludzi mam nadzieje po wyborach bedzie sie rozstrzeliwac wtedy dopiero zapanuje pokój xxTylko prawdziwy komuch może tak "myśleć".

Gość gość
"Czeczen odpwoiada"tutaj jest państwo islamskie można tak powiedizec bo tu zyja muzułmanie""

Gość gość
Shatyn szmaciarzu, co powiesz o zepsuciu stosunków z południowymi sąsiadami? Zachowaliśmy się jak sprzedajne d***** dzięki niedoj*****j katechetce Piotrowskiej, co przez przypadek jest w MSW.

Gość gość
Jest an YT, próbowali. Nie wiem jak jest na co dzień.xxOczywiście, że próbowali. No i co z tego skoro żaden z tych faktów nie ma znaczenia?

Gość gość
a z czeczenii przyjechali na ogol faktycznie ofiary wojny. biedni ludzie, kobiety, dzieci i kaleki. a mimo wszystko już probowali zaprowadzac tu swoje prawa. co będzie jak wpuścimy tych wypasionych bykow z komoreczkami i roszczeniami?

Gość gość
co będzie jak wpuścimy tych wypasionych bykow z komoreczkami i roszczeniami?xxNie wpuścimy bo przyjmowani będą tylko uchodźcy a poza tym...Przecież wtedy, prawdopodobnie będzie pis u władzy a więc oni na pewno nie wpuszczą...:D:D:DCo sie martwicie?

Gość gość
"No i co z tego skoro żaden z tych faktów nie ma znaczenia?" x no tak, teraz to już "nie ma znaczenia". a jak zgwalcą na ulicy dziewczynę bo "niewierna d****a" szla w mini to będzie mialo znaczenie czy nie? albo pobiją kogoś za to że je kanapkę w czasie ramadanu?

Gość gość
Argen...Czekam na twoja odpowiedź...

Gość gość
no tak, teraz to już "nie ma znaczenia". a jak zgwalcą na ulicy dziewczynę bo "niewierna d****a" szla w mini to będzie mialo znaczenie czy nie? albo pobiją kogoś za to że je kanapkę w czasie ramadanu?xxDokładnie.Z tego, że ktoś pisze o tym, że mnie namierzy, też nie ma żadnego znaczenia.Jak przyjdzie do mnie to pogadamy i dla niego będzie to miało bolesne znaczenie.