Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćowooo

Co myślicie o doradcach kredytowych Eliteo.com.pl ??

Polecane posty

Gość gośćowooo

Zwracam się do Was z nurtującym mnie pytaniem. Jak to się dzieje, że przez 2 tygodnie chodziłam po wszystkich bankach w moim mieście szukając kredytu a ci odprawiali mnie z kwitkiem. Zgłosiłam się do pośrednika Eliteo i po 3 dniach znaleźli dla mnie kredyt na 60 tys. zł powiedzieli jeszcze że zgodnie z prawem?? Jak robią to pośrednicy w Eliteo.com.pl?

Gość przepowiadaczpogody
Pośrednicy mają swoje dojścia w bankach. Różne układy układziki. Eliteo prezentuje się całkiem nieźle jeśli to ich strona http://eliteo.com.pl Natomiast w zależności od sytuacji nie zawsze kredyt jest najlepszym wyjściem z zadłużenia. Bo to zawsze kolejny dług!

Gość gość
przychodzą do banku, w którym chcą załatwić dla ciebie kredyt z bejzboalmi, hakami i pałami po czym proszą o widzenie z szefem tten zabiera ich do siebie a oni przedstawiają mu propozycje nie do odrzucenia: może nam pan to wszystko wsadzić w dooopska w trakcie gdy będziemy panu robili laske w dodatku na raz. ot i kredycik gotowy:)

Gość gość
a tak serio to nie był bym taki pewien czy bankom zalezy na ograniczaniu kredytów przynajmniej tym komercyjnym. w końcu i tak mają zaksięgowane długi jako aktywa to piertolą. pewnie ogranicza ich coś innego np instancja nadrzędna ewentualnie muszą udawać, że sie ograniczają więec zapewne jest to jakies obejście. jak to wygląda od strony prawno technicznej to nie wiem i mam to w doopie bo prędzej zaczne obgryzać kore z drzew niż wezme kredyt

Gość gość
wróc. nie długi tylko pożyczki. mogą pożyczać ten sam pieniądz dowolną ilośc razy. ogranicza ich tylko wydajność kasjerek hehe. z drugiej strony kasy nie moga rozdawać za darmo bo inflacja i takie tam. jeszcze zaczałby sie run na banki a nie o to chodzi wszakże. stawiam na pomysłowośc dyrektorów poszczególnych placówek i przekręty z dokumentacją tudzieżzabezpieczeniami. w końcu koorfa bank jest od pozyczania a nie od odmawiania pożyczek