Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Niedlugo shatyn będzie miał okazję kulturalnie wymienić POglądy z panami z krainy lewantu bądź maghrebu. Będzie to zapewne dyskusja pod jakimś sklepem lub w jakimś lokalu. Po tej dyskusji szczerze zatęskni za najteższymi radykałami tzw ultrakatolicyzmu jak to lewactwo zwykło tych i owych.

Gość gość
...określać.

Gość gość
twój dość ubogi i taki socjolo-ideolo język Shaman własnie jest taki , jakim posługiwali się żydowscy ideolodzy komunizmu - z jednej stony nazywali swoich oponentów np. 'karłami reakcji ' , 'omamistami ', 'oszołomami ' a z drugiej twierdzili , że są oni (opozycja )na tyle zdegenerowani ideologią religijna, że nawet ci niby 'normalni ' nie potrafią być naprawde normalni,ponieważ religia i wychowanie pańsko - burżuazyjne nie potrafiło ich wyzwolić na tyle aby np. zrozumieć wolna miłość pedalska ... np. dwóch żydów - lenina i zinowiewa , czemu np. sprzeciwiała się oficjalna żona lenina - nadieżda krupska

Gość gość
Wymieniałem niedawno poglądy z muzułmanami z Algierii... Było ciekawie i zajmującą.I mimo tego wcale nie tęsknie za katolickimi oszołomami.Mam ich, jak zwykle, "w miejscu, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę"...:D

Gość gość
i stąd ta wizja 'tęczowej polski ' -prosto z dupcenia się dwóch żydów -lenina i zinowiewa :classic_cool:

Gość gość
gość dziś twój dość ubogi i taki socjolo-ideolo język Shaman własnie jest taki , jakim posługiwali się żydowscy ideolodzy komunizmuxxJak na razie to odnosi się tylko do... Ciebie.Bo to ty nie potrafisz uzasadnić własnych słow czyli posłuzyć się argumentami.Zamiast tego, jak typowy matoł z tego forum, usiłujesz mnie obrazić. Tylko nie wiesz, że na to nie masz żadnych szans...:D

Gość gość
- z jednej stony nazywali swoich oponentów np. 'karłami reakcji ' , 'omamistami ', 'oszołomami ' xxA ja nazywam "omamistą" czy "oszołomem" osobę która nie potrafi uzasadnić własnych słow, opinii, własnego zdania czy własnych przekonań.

Wybory wyborami, a ja mam tego politycznego bełkotu już dość. Nie ma normalnie najlepszej opcji politycznej, którą można by wybrać.

Gość gość
Niestety wybór jest prosty.Albo oszołomy z pisu albo europejczycy z PO.

Gość gość
albo Polacy z PISu i od kukiza , albo mośki z PO

Gość gość
Europejkicze z PO.

Gość gość
Shatyn jak wszyscy wyborcy PO są tacy jak oszołom grafoman Tomasz Lis, to wolę oddać głos na PiS

Gość gość
shatyn "Niestety wybór jest prosty. Albo oszołomy z pisu albo europejczycy z PO." x Obawiam się że twoja dopa może po wyborach nie wytrzymać. Ból będzie ogromny. Szkoda mi tylko twoich sąsiadów bo jak ci ją rozerwie to chyba utoną w szambie.

Gość gość
Lis nie jest grafomanem czy oszołomem. Przynajmniej wg mnie.Jak widze masz inne zdanie.Potrafisz je uzasadnić?

Gość gość
Wejdź sobie na jego twittera. Ten człowiek ma manie prześladowczą na punkcie Jarka i całego PiSu. Ty w porównaniu do niego jesteś normalny. Tak uzasadniam, bo screenów nie chce mi się wrzucać

Gość gość
Może ma manię a może po prostu nie znosi tych panów.Ale z tego wcale nie wynika, że jest grafomanem i oszołomem.

Gość gość
pierwsza ustawa nowgo sejmu : -każdemu prominentnemu posłowi i działaczowi PO przydzielamy po 2- 20 islamskich sprowadzonych Syryjczyłów na posiadłość (do własnego utrzymania i wyżywienia )

Gość gość
Shatyn tobie tylko wydaje się że tylko ty możesz uzasadnić swe slowa a inni nie.Jestes bufonem zadufanym w sobie. A przyzwoici ludzie lisa nie bronią.

Gość Myrevin
{ No to teraz poprosze link do informacji uzasadniających twoja opinię, że Iran "Miał gie do powiedzenia w kwestii swoich pól naftowych, ba żeby nie miał wkroczyły tam obce wojska.".} o Pola naftowe zajęto SIŁĄ... powtórzę siłą, padły trupy po obu stronach. Jest to bodajże w wikipedi, nie chce mi się szukać teraz. Brytyjczycy i Rosjanie zajęli je przy użyciu armii czynem zbrojnym. Jak wiemy, przegrany raczej nie stawia warunków, stąd mój wniosek że miał gie do powiedzenia. Tz być może i coś mówił.. tylko mówienie nie oznacza możliwości podejmowania decyzji.

Gość gość
otulona_snem dziś To nie chodzi o to czy jest czy nie. Chodzi o mówienie źle o Polsce.p"dziki kraj" lub-ch..d i kamieni kupa" to mozna bylo mowic po cichaczu przy winsku za 1500 i osmiorniczkach,a jak juz oficjalnie Prezydent nazywa rzeczy po imieniu,to sie towarzystwo wielce obrusza smiech.gif - ch,d i smiechu kupa xxJak widze otulona, nie potrafisz odróżnić prywatnej rozmowy w knajpie przy winie od oficjalnej rozmowy prezydenta Polski z prezydentem obcego kraju.To smutne, że tego nie potrafi dorosła osoba...:O

Gość gość
otulona_snem dziś europejczycy z PO. pdowcip dniaxxDla jednych dowcip dla drugich rzeczywistość.

Gość gość
gość dziś Shatyn tobie tylko wydaje się że tylko ty możesz uzasadnić swe slowa a inni nie.Jestes bufonem zadufanym w sobie. A przyzwoici ludzie lisa nie bronią.xxNic mi się nie wydaje. To rzeczywistość z tego topiku.Popatrz chociażby na dwie ostatnie strony i moje prośby o uzasadnienie swoich słów.I poszukaj odpowiedzi na te moje prośby. Wtedy przekonasz się, że dokładnie jest tak jak napisałem I trwa to od wielu lat.A więc jak widzisz nie jestem bufonem zadufanym w sobie tylko po prostu napisałem prawde, stwierdziłem fakt.xKazdy przyzwoity człowiek broni innego człowieka przed pomówieniami.Tak mają przyzwoici ludzie ale jak widac nie dotyczy to twojej osoby a więc tego nie wiesz.

Gość gość
Zreszta zaraz sprawdzimy to co napisałem...x"tym bardziej,a ten osobnik,odrealniony od rzeczywistosci i ogarniety raczej strachem a nie mania,przed zmiana wladzy bije na oslep co IMHO stawia,go w fatalnym swietle,na tle innych nawet tych mocno skrajnych z r i n"xxNa czym polega odrealnienie od rzeczywistości u Lisa?Poprosze o konkrety.

Gość gość
Pola naftowe zajęto SIŁĄ... powtórzę siłą, padły trupy po obu stronach. Jest to bodajże w wikipedi, nie chce mi się szukać teraz. xxJak teraz ci się nie chce szukać to ja poczekam na link w tej sprawie.

Gość otulona_snem
Shatyn dziś p alez potrafie,dlatego doceniam bezposredniosc i szczerosc Prezydenta,ktory nie boi sie mowic wprost,jak wyglada sytuacja w PL,tylko knuje po cichaczu,za publiczny geld majac nadzieje,cytujac Kurskiego,ze ciemny lud wszystko kupi