Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
nie ma obowiązku czyli czyni to z własnej woli a nie z obowiązku.

Gość gość
Edek, zaloguj się. :D

Gość gość
Ten głupi dziad nic wam nie powie na temat tych wszystkich "POstaci"bo dobrze wie,że na tym etapie mogłoby to zaszkodzić mu jako "funkcyjnemu". Ich zachowanie i wypowiadane treści poza błyskiem fleszy,poza salą konferencyjną czy kanapą w studio jakiegoś sprzedajnego redaktorka, były po prostu skandaliczne i przygnębiające. Są dowodem na moralny upadek tego środowiska. Dlatego ten pajacyk będzie wam za każdym razem jak na kiblu,wystękiwał-"nie wiem"albo"nie powiem". Nikt go intelektualnie bardziej nie skompromitował na tym temacie niż te właśnie postaci POlityki.

Gość gość
Jak można Shatyna skompropmitować intelektualnie???? Przecież to pan wklejka jest, zero intelikektu, zero wiedzy. Zmyślone życie. POrażka.

Gość gość
On myśli że ktoś cytaty z GW , , Newsweeka , Na temat czyli to samo traktuje poważnie :-)

{ gość dziś Iftara, Ty muszisz być bardzo biedna i zakopleksiona, żyjąca na granicy ubóstwa, skoro nie dociera do Ciebie, że człowiek może do czegoś dojść, niekoniecznie kradnąc... } o Pełna zgoda co do tego że można dojść do czegoś (np do sklepu :P) nie kradnąc. Dlaczego jak człowiek słyszy o Burym myśli jak o przestępcy tylko idiota może się nie domyślać. Prawdopodobnie ( bo postępowanie wymiaru sprawiedliwości nadal trwa) z kolesiem taki jednym obsadzali stanowiska w Najwyższej Izbie Kontroli. Ta zaś jest odpowiedzialna za kontrolę spółek skarbu państwa. Gdzie PSL ma obsadzonych wiele stanowisk. Mądry zrozumie o co chodzi, głupiemu nie zamierzam tłumaczyć. To że urzędy skarbowe są na usługach polityków też wiemy z afery podsłuchowej. Jak urzędy skarbowe traktują przedsiębiorców nie mających wysoko postawionych znajomych jak kto chce też może sobie poszukać. Polecam program "państwo w państwie" tam dość często są pokazywane takie sprawy.

Gość gość
gość dziś On myśli że ktoś cytaty z GW , , Newsweeka , Na temat czyli to samo traktuje poważnie xxNie tylko myślę ale i wiem, że inteligentny, ciekawy świata człowiek czyta wszystko co jest dostępne, żeby na podstawie różnych poglądów różnych opcji, mógł sobie wyrobic własne zdanie.Młoty oraz młotki uwazają, że nie trzeba nic czytac bo i po co, jak widać po zacytowanym przez mnie poście powyżej.Im wystarczy tylko to co ksiądz powie podczas mszy i co usłyszy w radiu co ma ryja a potem powtarza jak papuga nie potrafiąc uzasadnić "własnych" słów...

Gość gość
gość dziś Czyli na niewygodne pytania Shatyn odpowiada że nie ma obowiązku na nie odpowiadać ? To zapytam jeszcze raz.Czy Bienkowska i Mucha to odpowiedzialni politycy ? Czy mandat posła wykonują z pożytkiem dla obywateli ?xxJak ty gościu będziesz odpowiadał na moje pytania to i ja ci będę odpowiadał...Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom.

Gość gość
Posty maaagdalenki w kolorze orange nie zasługują na reakcje.Nic dziwnego, że wszyscy ją olewają.

Gość gość
Biskupi: in vitro jest niegodne człowiekaxBiskupi przestrzegają katolików, aby nie stosowali in vitro, antykoncepcji i pigułek wczesnoporonnych. W liście, który będzie czytany w parafiach w najbliższą niedzielę, hierarchowie piszą, że metoda sztucznego zapłodnienia "jest niegodna człowieka".xList powstał w związku z przypadającym 11 października 15. Dniem Papieskim. Będzie on obchodzony pod hasłem "Jan Paweł II - patron rodziny". xxCiemnota....:O

Gość gość
Tylko że ty czytasz tylko te pisma i portale które wymienilem .Dlatego tak niemiłosiernie pieprzysz :-) A od pytania uciekasz jak zawsze przy pytaniu niewygodnym :-)

Gość gość
gość dziś Tylko że ty czytasz tylko te pisma i portale które wymienilem .Dlatego tak niemiłosiernie pieprzysz usmiech.gifA od pytania uciekasz jak zawsze przy pytaniu niewygodnym xxNie. Czytam również ND, Frondę, Politykę itp, itd...A od pytań nigdy nie uciekałem. Ale skoro ty nie odpowiadasz na moje pytania to ja nie będe odpowiadał na twoje.Proste...

Gość gość
Czyli o paniach Mucha i Bienkowska nie odpowiesz bo to nie wygodne :-):-):-)

Gość gość
Z Ciebie Shatyn za to wszyscy się śmieją, nie ma nawet jednej osoby, która by Cię szanowała albo ceniła za cokolwiek, wklejaczu żałośniaku.

Gość gość
Nie.Nie odpowiem bo ty nie odpowiadasz na moje pytania.A odpowiedź na twoje pytanie nie jest niewygodna.

Gość gość
gość dziś Z Ciebie Shatyn za to wszyscy się śmieją, nie ma nawet jednej osoby, która by Cię szanowała albo ceniła za cokolwiek, wklejaczu żałośniaku.xxWskaż JEDEN post w którym osoba śmiejąca sie ze mnie uzasadnia swoja reakcje.JEDEN... A potem posmiej sie z siebie....:D

Gość gość
A po co uzasadniać? Wystarczy się pośmiać. Uzasadnienia i tak byś nie pojął, teatrologu z koziej duuupy ha ha ha

Gość gość
Po raz pierwszy jestem w tym temacie i po przeczytaniu kilku postów tego Shatyna stwierdzam, że niezły psychol z niego :D

Gość gość
gość dziś Po raz pierwszy jestem w tym temacie i po przeczytaniu kilku postów tego Shatyna stwierdzam, że niezły psychol z niegoxxTo ciekawe.Potrafisz uzasadnic własne słowa? Czy też jesteś po prostu kolejnym matołem, bredzącym coś co wynika z niczego?

Gość gość
Artyści tak mają. On jest słynnym fotografem, którego dzieła trafiały na okładki Playboya. Trochę mu się na starość pomieszało w głowie. Myśli, że jest redaktorem naczelnym tygodnika "Kafeteria". Nie kpijcie z Niego. :-(

Gość gość
Nie jestem słynnym fotografem a moje zdjecia nie były na okładkach Playboy'a.I nic mi się nie pomieszało w głowie.I nigdy nie napisałem, że myślę o tym, że jestem naczelnym Kafeterii...:D

Gość gość
gość dziś ...Jak widze sam przyznajesz sie do tego, ze jesteś kolejnym matołem, bredzącym coś co wynika z niczego.Gratuluję odwagi.Przyznanie sie do tego publicznie, jej wymagało.