Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
alez potrafie,dlatego doceniam bezposredniosc i szczerosc Prezydenta,ktory nie boi sie mowic wprost,jak wyglada sytuacja w PL,tylko knuje po cichaczu,za publiczny geld majac nadzieje,cytujac Kurskiego,ze ciemny lud wszystko kupixxJak widzę nie potrafisz odróżnić dyplomacji od bajdurzenia przy winie.Prezydent nie powinien mówić źle o własnym kraju ale jak widze tego też nie potrafisz zrozumieć.

Gość gość
Jest plus że marnotrawny shatyn POwrócił na łono swego.ukochanego zlepieńca politycznego-platformy. Ona mu to zapewne wybaczy pod jednym wszak warunkiem. Będzie musiał przez najbliższe tygodnie wiernie jej służyć swymi wklejkami za podnóżek i lizać jej pupkę. Słusznie POrzucił zapewne novoczerstwą i złożył nawet coś na kształt samokrytyki dając do zrozumienia,iż nie ma wyboru.

Gość gość
otulona_snem dziś inaczej-nie potrafie zrozumiec,ze kogos oburza prawda,ktora o dziwo mowi polityk,nie zaklniesz rzeczywistosci,ze w tym kraju jest wspaniale-ze swini cytujac stare przyslowie,orla nie zrobiszxxNie oburza mnie prawda ale fakt, że prezydent mówi źle o własnym kraju.I nikt normalny nie twierdzi, że w Polsce jest wspaniale.Naprawde jesteś tak mało inteligentna czy tylko udajesz?

Gość gość
Pomyśl sama przez chwilę.Idziesz do nowo poznanych znajomych z wizytą. Rozmawiacie o życiu, rodzinie itp.Czy mówisz o tym, że miałaś rano sraczkę? Mimo, że to prawda?Czy mówisz o tym że twój facet nie spisał się w nocy, mimo, że to prawda?Nie. Nie mówisz.I to wcale nie oznacza, że kłamiesz. Po prostu są sprawy o których się nie mówi.I to jest własnie to o czym pisze.Już dotarło czy powtórzyć?

Gość gość
otulona_snem dziś a nie karmi Narod,populistyczny opowiastami o wlasnej potedze jak niejaki" ryzy i msciwy" cytujac szczerego nastepnego Pana Prezydenta xxOn nie rozmawiał z narodem tylko z prezydentem obcego państwa.

Gość gość
Czy spotykając znajomego mówisz mu, że masz upławy i jesteś z siebie dumna, że powiedziałaś prawde a nie ukrywałas jej?

Gość gość
otulona_snem dziś o tym o czym rozmawiam,ja czy ktokolwiek inny z nowo poznanymi znajomymi to mojan sprawa i tych osob,spotkalam sie nie raz i nie dwa z opiniami,ze wiecej powiesz nowo poznanej osobie,niz komus bliskiemu to dwa,trzy moj facet sie spisuje nie tylko w nocyxxWiem że to twoja sprawa i że masz wspaniałego faceta ale nie po tym pisałem.Dałem przykład. Tylko i wyłącznie.:D

Gość gość
otulona_snem dziś okej a teraz wybacz,bo to nie moj poziom rozmowy,poza tym mam swoje obowiazki zegnamxxWiem, ze to nie twój poziom rozmowy i dlatego nie potrafisz zrozumieć prostych rzeczy o których napisałem.Wiedzac o tym, starałem sie dobierac, proste wg mnie, przykłady ale jak widac i tak za bardzo skomplikowane dla ciebie.Skoro masz obowiązki to po co zaczynałaś rozmowę?Normalny człowiek nie powinien wchodzić w dyskusję nie mając na to czasu.Przypomina to trochę sytuację z Misia..."Dzwonię do ciebie bo nie mam czasu z tobą rozmawiać"....:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś a tak na marginesie,porownywanie oficjalnych spotkan dwoch politykow,o gadce o sraczce to hmm..moze i podobienstwo by sie znalazlo smiech.gif ,ale nie w przypadku PADxxNo własnie!!!Coś dociera do ciebie!!! Wreszcie.o tym niedawno pisałem.x"Shatyn dziś Jak widze otulona, nie potrafisz odróżnić prywatnej rozmowy w knajpie przy winie od oficjalnej rozmowy prezydenta Polski z prezydentem obcego kraju.To smutne, że tego nie potrafi dorosła osoba...:P "

Gość gość
Ciesze się, że moje tłumaczenia nie idą na marne i potrafiłem cie zmusić do myślenia i wyciągania poprawnych wniosków.Ufffff... Wreszcie.Popracujemy jeszcze trochę i może zrozumiesz coś więcej.Trzeba mieć nadzieję...

Gość gość
Shatyn, Ty naprawdę nie masz innych zajęć, tylko siedzieć na kafe 24/24? Masakra, takiego śmierdzącego lenia mieć w domu. Pani Anitka dwojga nazwisk W.-L. dumna z Ciebie? Buahahahaha

Gość gość
otulona_snem dziś i na koniec-a co tu jakis limit jest minimalny na rozmowe? xxNie ma żadnego.Ale dobre wychowanie powinno spowodowac, z jeśli sie nie ma czasu i wchodzi tylko na chwilkę to się o tym uprzedza rozmówcę.Ale...Do kogo ja mówię????:OCały czas zapominam o tym fakcie i traktuję cie normalnie...Mea culpa...

Gość gość
A od kiedy to mówienie prawdy o czymś równa się mówieniu ,,źle,,?Według czego,,źle,, jest wyznaczane?Wybacz Shatyn ale czasami mam wrażenie,że coś Ci się p........o. Z tzw.europejczykami to chyba tjw.Od kiedy europejczyk to człowiek kiepsko wykształcony i nieznający języków? Oj,nieładnie tak o europejczykach mówić ,,źle,, i to publicznie,zwłaszcza po tym jak się jedynego znającego dobrze j.angielski po prostu wywaliło.

Gość gość
gość dziś A od kiedy to mówienie prawdy o czymś równa się mówieniu ,,źle,,?Według czego,,źle,, jest wyznaczane?Wybacz Shatyn ale czasami mam wrażenie,że coś Ci się p........o.xxOd zawsze. Bo nie zawsze mówienie prawdy równa się mówieniu pozytywnym o czymś.Jeśli prawda o własnym kraju, w jakimś wypadku, jest zła, negatywna, to polityk w takiej sytuacji (spotkanie z obcym prezydentem chwalącym Polskę) po prostu nie mówi tej prawdy. Przemilcza ja.

Gość gość
gość dziś Shatyn, Ty naprawdę nie masz innych zajęć, tylko siedzieć na kafe 24/24?Masakra, takiego śmierdzącego lenia mieć w domu.Pani Anitka dwojga nazwisk W.-L. dumna z Ciebie?BuahahahahaxxNie "siedzę" 24/24 tutaj.Sa dni a czasem tygodnie, że mnie tutaj nie ma w ogóle bo nie mam na to czasu.Co do reszty...Żałosne...:O

Gość gość
Z tzw.europejczykami to chyba tjw.Od kiedy europejczyk to człowiek kiepsko wykształcony i nieznający języków?xxA czy ja coś takiego napisałem? Możesz zacytowac mój post z takim stwierdzeniem?

Gość gość
Tak,mogę.Fragment europejczycy z PO.Można zacząć od naczelnego europejczyka,który jest dyplomatycznie mówiąc mało szanowany.

Gość gość
Dorn o Macierewiczu: Rojenia oszalałego znachoraxxTrafnie...:D

Gość gość
gość dziś Tak,mogę.Fragment europejczycy z PO.Można zacząć od naczelnego europejczyka,który jest dyplomatycznie mówiąc mało szanowany.xxNo to jak możesz to zacytuj...:D

Gość gość
To bardzo wielka dyplomacja ze strony Prezydenta Dudy.Powiedzieć prawdę i mieć szacunek.Może to nareszcie zmieni oblicze polityki i wreszcie przestanie obowiązywać znak równości między politykiem a kłamcą? Widać tutaj wpływ nauk po prostu...Jezusa.

Gość gość
Widać tutaj wpływ nauk po prostu...Jezusa.xxCzyli chcesz przez to powiedzieć, że Jezus opowiadał o intymnych sprawach innych ludzi publicznie?W ramach odwagi mówienia prawdy?

Gość gość
To bardzo wielka dyplomacja ze strony Prezydenta Dudy.xxTo żadna dyplomacja w tym wypadku.

Gość gość
Co mam zacytować?Nie wiesz co pisałeś wczoraj o 22:45?

Gość gość
gość dziś Co mam zacytować?Nie wiesz co pisałeś wczoraj o 22:45?xxChyba wyraźnie napisałem co ale powtórzę bo może nie zrozumiałeś...x"Shatyn dziś Z tzw.europejczykami to chyba tjw.Od kiedy europejczyk to człowiek kiepsko wykształcony i nieznający języków?xxA czy ja coś takiego napisałem? Możesz zacytowac mój post z takim stwierdzeniem?"

Gość gość
O jakich intymnych sprawach mówił PAD publicznie? A nie pomyliłeś czasami prezydentów?