Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
i wszystko wróciło do normy , czyli do tego co się działo na cafele przez ostatnie 10 lat - Shaman zakładał topele a wiocha skakała Shamanowi i sobie do oczu ...był moment ponad roczny , gdy załozono topik nieShamanowy (Shaman kwilił i jęczał że się go ignoruje i wpertalał się na obcy mu top ) gdy się Shamana odcięło, a wioska i inni zaczęli rozmawiać na topie nieShamanowym wynika z tego że Shaman jak Lenin -wiecznie żywy, a wioska pcha się na jego antykk topele :classic_cool:

Gość gość
Każdy może pisać tam gdzie chce. Ty też teraz wpertalasz się na obcy Ci top.

Gość gość
piertalam się, ponieważ pisanie na tematach antyykk psychola negatywnie świadczy jedynie o tych , którzy tam piszą a nie o tym co chcą szczerze przekazać

Gość gość
nie wiem, czy np. dla was jakąś nobilitacją byłoby pisanie na topach Urbana , który praktycznie pisze to co Shaman

Gość gość
Czyli o tobie też to źle świadczy. A psycholem jesteś ty a nie Shatyn.

Gość gość
dobra , dobra - możesz sobie mnie wyzywać anonimowio psycholem a ktoś kto od dziesieciu lat te 40 % wyzywa Polaków od katoli ,oszołomów , ciemniaków , psycholi,oszpołomów , omamistów powinien być dawno izolowany , jako ktoś kto obraża uczucia szerokie kregi ludzi , tworzy podziały ///itd

Gość gość
Skoro na to zasługują?

Gość gość
ty antypolski psycholu na to zasługujesz

Gość gość
:DNie ma o czym rozmawiac z tym czymś orange. Odpusć sobie.

Gość gość
Skoro na to zasługują ? .Powiedzial to tolerancyjny swiatly europejczyk nie to co te oszolomy .Prawda ?

Gość gość
Odpuszczam. Masz rację. Pozdrawiam.

Gość gość
A kto to ten światły tolerancyjny europejczyk?

Gość gość
antypolska świnia shatyn menda łonowa

Gość gość
Nikogo nie obraziłem. Jeśli do kogoś pisze "oszołom", "omamista" itp tzn, że mam podstawy do czegoś takiego.W przeciwieństwie do tego co ty piszesz o mnie...:D

Gość gość
Jesteś bida intelektualna, frustrat... I tyle...Panicznie boisz się takich ludzi jak ja, tzn inteligetnych, posiadajacych wiedzę, potrafiacych własne słowa uzasadnić...

Gość gość
Jak Duda z Obamą, czyli wielka ściemaxPolacy usłyszeli, że przy okazji sesji ONZ w Nowym Jorku polski prezydent spotkał się z Barackiem Obamą i przez półtorej godziny z nim rozmawiał. To prawda, ale jakby niecała. Cała prawda jest taka, że w czasie lunchu posadzono ich przy jednym stole. Siedział tam też Putin i grupa innych polityków.xWszyscy niecierpliwie czekali na wieczorną konferencję z prezydenckim ministrem Krzysztofem Szczerskim, żeby poznać szczegóły. Minister pojawił w polskim przedstawicielstwie ONZ mocno spóźniony - widać rozmowa z Obamą się przeciągnęła! - ale najpierw opowiadał o spotkaniu prezydenta Dudy z przywódcą Kazachstanu. Dopiero potem przeszedł do meritum, ale w sposób jakby niepewny i jeszcze bardziej pogmatwany niż kilka godzin wcześniej Duda.xTymczasem minister Szczerski mówił dalej:- Trzy możliwości rozmowy, dwie krótkie, jedna kuluarowa tuż po wystąpieniu prezydenta Obamy, a przed wystąpieniem prezydenta Dudy, to krótka wymiana zdań. Później ta długa rozmowa półtoragodzinna...Trudno sobie przypomnieć jakiegoś innego światowego przywódcę, z którym Obama rozmawiałby aż półtorej godziny. Nawet z chińskim prezydentem Xi, którego w piątek witał w Białym Domu salwą z kilkudziesięciu armat, rozmawiał tylko godzinę! Niestety sekundę później minister Szczerski doprecyzował:- ... ta długa rozmowa półtoragodzinna, która zrealizowana była podczas lunchu, gdzie panowie siedzieli obok siebie przy stole numer jeden, przy którym zasiadała grupa bardzo wpływowych osób, i ten lunch spędzili na rozmowie wspólnej.Minister mówił to z pokerową miną. Dziennikarze też nie wybuchnęli śmiechem, lecz zachowali pełen profesjonalizm i zadawali kolejne pytania.xA teraz przełóżmy te wszystkie opowieści na język konkretów: polski prezydent i jego minister wmawiają opinii publicznej, że było spotkanie z Obamą. W rzeczywistości takiego spotkania nie było. Duda i Obama siedzieli obok siebie przy stole, zapewne trochę pożartowali, wymienili kilka rutynowych zdań oraz wznieśli wspólny toast razem z Putinem i innymi uczestnikami lunchu. To wszystko.xCały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,18934831,jak-duda-z-obama-czyli-wielka-sciema.html#ixzz3nA2Q3Sq5

Gość gość
Dzięki naszej wtyczce w pałacowym zoo, znamy przebieg rozmowy dwóch prezydentów. Oto jej zapis wprost z tajnego stenogramu.Obama: Przepraszam, pan to skąd…?Duda: Jestem z Polski i jestem prezydentem tego kraju. Moje nazwisko Duda. Andrzej Duda!Obama: A z Polski… To Polska ma prezydenta?Duda: Ma. Od dwóch miesięcy!Obama: A Donald już tam nie rządzi? Szkoda. Pozdrów go ode mnie… jak ty masz zasadniczo na imię?Duda: Andrzej…Obama: Andrzej? Czyli Endriu, tak jak Endriu Gołota! Wielki Polak, wielki… Oglądałem kiedyś jego walkę.Duda: …Obama: A ty Endrju z której partii? Demokraci czy Republikanie?Duda: Nooo, jakby to powiedzieć… Ja od prezesa Kaczyńskiego…Obama: Kaczynski… Ted… To jego wypuścili?Duda: Nie, Jarosław…Obama: Czyli nie nasz Ted. Jego brat?Duda: Nie, jego brat nie żyje.Obama: Brat Teda nie żyje…? To ja już nic z tego nie rozumiem. Kim w takim razie jest ten… no, jak mu tam?Duda: Jarosław, panie prezydencie!Obama: Jaroslav powiadasz… Pierwsze słyszę szczerze mówiąc. Kaczyński a nie Ted i nie jego brat, który jeszcze na dodatek nie żyję. Oj coś widzę straszny burdel macie w tej Polsce Endrju…Duda:….Obama: No dobrze, pogadaliśmy sobie trochę, ale gonię dalej. Słuchaj Endrju, jak będziesz jeszcze w Ameryce, to zadzwoń, pogadamy może dłużej. No to co, trzymka Endrju i pamiętaj pozdrów koniecznie Donalda. Buźka i uśmiechnij się chłopie…Rozmowa się zakończyła. W oficjalnym komunikacie podano, że prezydenci rozmawiali o Ukrainie. Też ładnie!x:D:D:D:DxCałość:http://tnij.org/zccnwde

Gość gość
To oczywiście żart, jeśli któryś z matołków tutejszych nie zrozumiał...

Gość gość
no i ? że niby z czego tu się śmiać ? z kolejnej głupoty zwolenników PO ? kiepski żart i raczej ukazuje co partię PO kłuje ;)

Gość gość
To było dla inteligentnych. Przepraszam, ze nie dodałem.I nic dziwnego, że nie zrozumiałeś.

Gość gość
Shatyn idź już spać

Gość gość
nie jestem flustratem , tylko spokojnie oceniam tych co to z tobą oszołomie wdająsięw dyskusje,jak0o takich co próbuja rozmawiać z Urbanem a...a jak wiadomo rozmowa z Żydem Urbanem , nie miała żadnego sensu , poonieważ tam były dwa szczeble podziału : narodowosciowy i ideowy w takiej sytuacji wyglada ta pseudo dyskusja naiwniaków typu Myrek, którym coś się wydaje ze coś tam podyskutują przez te ostatie lata pane Shaman jak rozmowa jakiegoś polskiego naiwniaka z żydowskim antykk ideologiem trockim ,albo może nawet i z samym leninem :classic_cool:

Gość gość
Dzięki za rade ale pójdę wtedy kiedy będe uważał to za stosowne.

Gość gość
nie jestem flustratem , tylko spokojnie oceniam tych co to z tobą oszołomiexxNo widzisz... Pierwsze "zdanie" i juz kłamstwo.Nie jestem oszołomem, poniewaz taki nie potrafi uzasadnic własnych słow jak np omamista, a ja to potrafię zrobić.Czyli jak widzisz... :D:D:D

Gość gość
nie jestem flustratem , tylko spokojnie oceniam tych co to z tobą oszołomie wdająsięw dyskusje,jak0o takich co próbuja rozmawiać z Urbanem xxNie jesteś... OK.To w takim razie uzasadnij swoje określenie mojej osoby.I zaraz, po tym poznamy, ktoś jest...:D

Gość gość
Myrevin dziś Shatyn dziś Napisałeś:"A po drugie Iran o tym nie decydował, więc nie można mówić że to on kogokolwiek przyjął."A z tego co zacytowałeś nic takiego nie wynika.}oMiał gie do powiedzenia w kwestii swoich pól naftowych, ba żeby nie miał wkroczyły tam obce wojska. Alianci zdecydowali się ewakuować... nie my i nie Iran. Można domniemywać (oczywiście tego nie wiem) że w razie sprzeciwu alianci mieliby gdzieś zdanie Irańskich władz. Zresztą z naszym zdaniem dziś ani Bruksela ani nawet Polski rząd też się nie liczy.xxxNo to teraz poprosze link do informacji uzasadniających twoja opinię, że Iran "Miał gie do powiedzenia w kwestii swoich pól naftowych, ba żeby nie miał wkroczyły tam obce wojska.".Z tego co wiem, wojska wkroczyły na pola naftowe, żeby nie zajęli ich Niemcy bo Iran było wojskowo bardzo cienki...Ale moze było inaczej. CZekam na link w takim razie.