Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 3 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Czy ja napisałem o tym, że Duda mówił o sprawach intymnych?Nie.Chodziło mi o mówieniu o rzeczach o których się nie mówi.Myślałem, że przenośnia/porównanie jest jasna ale jak widze... Nie dla wszystkich....:O

Gość gość
No dobra... Ktos coś ma jeszcze do mnie bo za chwilę bede musiał znikac..????

Gość gość
Przenośnie są jasne,nawet bardzo.Tylko co zrobić z tymi,którzy nie są w PiS ani PO?Europejczycy?Nie.Oszołomy?Też nie.Cholerka nie umiem się odnaleźć.

Gość gość
To trzeba cos z nimi robić?Są po prostu poza pis czy PO i... Tyle.

Gość gość
No to znikam na czas jakiś...

Gość gość
Nareszcie :-)

Gość gość
"o rzeczach o których się nie mówi" Szkoda,że taki mądry nie byłeś za karencji Bronka. Ten był specjalistą od rzeczy jakich mówić nie wypada.

Gość gość
"Szkoda,że taki mądry nie byłeś" Shatyn nigdy nie był zbyt mądry. A co postu wyżej to charakterystyczne przejęzyczenie trafnie oddaje miniony już słusznie rozdział. To była bardziej karencja niż kadencja. Na szczęście okres jej już się zakończył. Zasiadł na urzędzie głowy państwa ktoś kogo nie będziemy musieli się wstydzić. Mamy wreszcie Prezydenta,który konkretnie mówi,konkretnie wygląda i ma konkretny poziom osobistej kultury. Nareszcie.

Gość gość
Edek jak zwykle wyszedł na głupka, to uciekł. :D

Gość otulona_snem
Shatyn dziś p tobie juz sie calkiem pod ta kopula pokickalo :D,ja wchodzac na forum mam cie uprzedzac ile tu bede? :D,a jak mi cos nagle wyskoczy,albo dostane telefon,albo,albo,albo to tez mam cie o tym poinformowac,ze tak moze byc? :D

Gość gość
Niestety wybór jest prosty. Albo oszołomy z pisu albo europejczycy z PO. x tobie oszolomie to naprawde musza placic za ten bełkot:D

Gość gość
europejczycy z PO sprowadzajacy do wlasnego kraju zaraze w postaci brudasow i mordercow nierobów:D a podobno mamy kapitalizm a bedziemy robic na murzynow :D nie ma wiekszego debila na tym forum :D:D

Gość gość
szkoda ze taki aktywny nie byl jak komorowski z ruskimi agentami sie spotykal na 100% tej lewackiej swini placa za wqrfianie tutaj ludzi tymi bzdetami juz tyle lat przeciez jak by ktos znal jego adres to by juz dawno wyrwal chwasta

Gość gość
jak moze glupek wyjsc na glupka ? on po prostu wydziela to samo g****o z siebie co wyborcza :D typowy lewacki glupek krąży tysiac filmikow o tych tubylcach co napadaja na europe zostawiaja po sobie jedynie smrod i chlew i jeszcze sie bija miedzy soba a on bedzie nam wmawial i twierdzil ze nie ma na to dowodow:D:D:D no ludzie i z glupkiem jest sens dyskutowac wtedy ?? to samo o PO co jeszcze musi nam ta partia zabrac zeby ludzie otworzyli oczy sie pytam ?? Przeciez to co pokazuja media to niue ma nic wspolnego z tym co nas otacza !! kiedy zrozumiecie ze tego durnia trzeba olewac a nie z nim dyskutowac i sie napinac skoro jemu placa za wypisywanie tych bzdur

Gość gość
przed wyborami szmatyn bedzie bardzo aktywny ostatnie podrygi ratowania d**y złodziejom :D

Gość gość
A o jakich to rzeczach się nie mówi Szanowny Panie?O bolesnych,o prawdziwych?Bo o nieprawdziwych kalumniach na niewygodnych polityków polskich w zachodniej prasie to już można a nawet trzeba? Czy Szanowny Pan zauważył,że tematy tabu w XXI wieku w ponoć demokratycznej rzeczywistości są nie na miejscu?A może Szanowny Pan jest zwolennikiem manipulacji? A tak przy okazji ciekawi mnie co dla Sz.P.znaczy intymność? Jako osoba nie popierająca żadnych partii politycznych,kierująca się zwykłą ludzką przyzwoitością powiem tak: Jeśli intymność to grzechy i zaniedbania to owszem Jezus mówił o intymnych sprawach publicznie.

Gość gość
o ukochany mój Shatyn dzień dobry. zawsze gdy gdy czytam Twoje maxymy gorkiego to pobudzam się ręką

Gość gość
http://pl.gatestoneinstitute.org/6561/strefami-zamknietymi-niemczech Shatyb może odniesiesz sie do tego? Czy ty myslisz, ze "zweryfikowani" muzulmanie w Polsce nie beda sie tak zachowywac? Ze akurat u nas beda grzeczni i potulni? Za kilkadziesiat lat Niemcy nie beda juz istnieć? Merkelowa pracuje nad usuwaniem obrazliwych wpisow nt imigrantów z fb, za publiczne obrazanie chca odbierać rodzicom prawa rodzicielskie:D Zaczyna pojawiac sie tak cenzura niczym w szwecji, tam jest zakaz uzywania slow muzulmanin i g**** w jednym zdaniu. Muzulmanie sa okreslani jako "szwedzi", przyrost naturalny prawdziwych szwedek to 1,2 a imigrantów 2,4:o ten kraj juz nie istnieje, czlowiek, ktory stwierdzil, ze g***ty sa bezposrednio zwiazane z muzulmanami i przedstawil badania z ostatnich lat w sądzie dostal wyrok w zawieszeniu:o. A co najgorsze szwedzi maja take sprane berety przez lewackie s****wa, ze sami wychodza na ulice protestowac przeciwko "rasizmowi" toz to jest patologia to jest straszne. Gwałty na porzadku dziennym. Czy ty myslisz, ze oni w polsce beda inni? Ze tutaj nie beda sie tak zachowywac? Czy do was wszystkich dotarlo, ze to sie dzieje NAPRAWDĘ?

Gość gość
http://pl.gatestoneinstitute.org/6381/szwecja-zachodnia-stolica-g****u Kilka ciekwostek na temat Szwecji. Ludzie nie miejscie złudzeń, ze u nas bedzie inaczej, ze to tylko 6 tys. Oni sie mnoza jak kroliki. Jak matka rodzi swoje najmlodsze dziecko, ma juz wnuki:o pomijajac to, ze moga sprowadzac swoje rodziny w pierwszej linii. U nas bedzie dokladnie tak samo!!! Potrzeba im tylko kilka lat, zeby z Polski zrobic islamski kraj. Jedyny ratunek dla nas to ich tu nie WPUŚCIĆ!!! Ani jednego. Trzeba wybrac partie polityczna, ktora zadba o to, aby tu nie weszli. Teraz nie licza sie nawet jakies obnizania podatków, 500zl na dziecko czy inne p*****ly, teraz liczy sie tylko nasz kraj, bo wraz z przybyciem czarnych przyjaciol nastapi jego koniec. Szkoda tylko, ze nie wszyscy zdaja sobie z tego sprawe. Zamiast ciagle klocic sie o PiS i PO, wklejac co jedni i drudzy zrobili zle a co dobrze nalezy zastanowic sie jak uchronic nasz kraj przed ta dzicZA#!

Gość gość
już polscy nacjonaliści , łysę tępaki ujadają. ksenofobia , nacjonalizm antymuzułmanizm polacy mają wyssany z moczem ojców

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko murzynom, chinczykom, japonczykom czy komukolwiek z innym kolorem skóry. Jestem przeciwna islamistom!! Uwazan, ze to nie ich wina, bo od dziecka sa wychowywani na przestępców i tak naprawde sa ta biedni ludzie z porytymi psychikami, ale to nie oznacza, ze maja przyjezdzac do Polski i niszczyc nasz kraj, wprowadzajac swoje CHORE zasady!

Gość gość
otulona_snem dziś Shatyn dziś p tobie juz sie calkiem pod ta kopula pokickalo smiech.gif ,ja wchodzac na forum mam cie uprzedzac ile tu bede? smiech.gif ,a jak mi cos nagle wyskoczy,albo dostane telefon,albo,albo,albo to tez mam cie o tym poinformowac,ze tak moze byc? smiech.gif X Oczywiście, że tak bidusiu. Shatyn wchodzi na forum, wita się, określa ile ma czasu, wypowiada się z sensem, krótko, treściwie, potem zapowiada, że zostało mu np. jeszcze 5 minut, prosi rozmówców o zajęcie stanowiska w kwestiach wcześniej poruszonych. Po wyczerpaniu czasu, żegna się i odchodzi. A Ty? Moja Panno? Wpadasz tutaj bez zaansonsowania, nie witasz się, nie żegnasz, wtrącisz jakieś bzdury i uciekasz. Cóż .... Mamusia nie nauczyła kultury, ale może Shatyn wpłynie choć trochę na Twoje plebejskie zwyczaje i wskaże drogę.

Gość gość
polak i polka odwiewczny golas o prostytuckiej mentalnośc****amiętam te "matki polki" dumnie mówiące nie kryjące radości , że synuś ukochany karierę zrobi w woju i do Iraku jedzie....tam zginęło przez USA i jej polskie podnóżki 500 tyś Cywili. dzieci , kobiety. nic nie jest bez przyczyny...teraz polski "bohater ""kombatant" nsiedzi w domu , sra pod siewbie bo ma syndrom....hahahaha kasia na koncie żona ubrana ... a tam w Iraku do dziś tragedia. rodziny tracące dzieci , bliskich...polaczkowe sprzedajne k***y! bydło! podludzie polskie!

Gość gość
Na wojnie giną nie tylko żołnierze ale także dzieci, kobiety oraz starcy. W Iraku trwa wojna, nic dziwnego, że zginęło i ginie wielu niewinnych ludzi. Wojna niesie śmierć. Nie chcemy wojny u siebie, tu w Polsce, dlatego też nie chcemy tu muzułmanów bo wkrótce nasza ziemia spłynie krwią. Myśmy dopiero co wygrzebali się z powojennych zgliszczy, żyje jeszcze pokolenie, które wojnę i jej skutki widziało na własne oczy. Nie chcemy by przyszłe pokolenia zaznały jej grozy. Dlatego NIE dla dziczy ze Wschodu i Afryki.

Gość gość
Oni też nie chcieli......czy Oni przez setki lat się tu wybierali do polactwa?przyjęli Persowie chołotę polsską brudną zadżumioną dzieci wygnańcy z ZSRR. a czemu od wieków takie pały tępe , że wiecznie się dają polaczki wyganiać?

Gość gość
Polaczki gościu 14:21 chcą być dobrzy.I za tą dobroć płacą.Zawsze za kogoś walczymy,albo przyjmujemy.Po ostatnim razie jak Żydów wszyscy wyrzucali Polaczki ich przyjęli.Wdzięczność za to mamy dzisiaj po prostu światową a najbardziej od tych wyżej wymienionych.

Gość gość
Shatyn tęp polactwo!

Gość gość
Skoro w Niemczech i Szwecji dzieje sie to, co sie dzieje, obowiazuje cenzura, muzułmańskie dzielnice, a rząd nic z tym nie robi, oznacza to ze maja w tym jakiś interes. Co oznacza również, ze shatyn tez ma w tym interes, tak jak Po. :o 25pazdziernika wszystko w naszych rekach.