Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość

atakuje je, obraza jakis islamista? Jestem ciekawa. Bo ja sie boje naplywu imigrantow, mam prace zmianowa, nie mam swojego prywatnego faceta niestety. Juz teraz wraca mi sie nieciekawie, gdy w Polsce jest tylu robotnikow z ukrainy a co dopiero uchodzcy z afryki... Czy nie zwracalibyscie uwagi, udawali ze nie widzicie, zeby nie dostac? Pytanie jest dosc szczere, wiec licze ze odpowiecie szczerze.

Gość gość
przeciez chcialy obrzezanego :P

Gość gość
Phi, ja nie chce. Dla mnie bedzie albo Polak albo zaden.

Gość gość
Szczerze to nie, nie mieszam się w zadne bójki, przepychanki gdy widze, ze moga mnie zarżnąc nożem, pobić, zabic etc. Gdyby jakis pijany koleś zaczepial kobiete, dziecko, słabszego małolata to bym zareagowal ale jakbym widzial 2-3 lub wiekszą grupe to lepiej zadzwonic po policje, nie chce przedwczesnie umierać

Gość gość
Dzieki za szczera odpowiedz. Oczywiscie nie oceniam, kazdy robi jak mu pasuje. Dobrze ze chociaz bys na policje zadzwonil.

Gość gość
Jak wyżej, jeden na jeden bez problemów, dwa na jeden zależy od postury przeciwników, większa ilość jest już ryzykowna :) A tak na marginesie polecam kupić sobie dobrą pałkę teleskopową, droga nie jest a pomaga w samoobronie w razie problemów.

Gość gość
Ja bym ich z***bal...dorwalbym cos w swoje rece i nie byloby zmiluj...ale jakby bylo ich za duzo to wszedlbym w to psychologicznie tzn mowilbym ze dzwonie po policje i wolalbym innych przechodniow do pomocy...

Gość gość
Nie wiem, czy oni by zrozumieli po polsku ostrzezenie, ze bedziemy dzwonic na policje. Jak sobie pomysle co sie dzieje na swiecie teraz, to Szwedki, Niemki, Wloszki i Greczynki sa naprawde biedne :(

Gość gość
Popularne amerykańskie przysłowie mówi "Gdy liczą się sekundy, policja jest tylko parę minut stąd".

Gość gość
Bez przesady, oni nie chcą u nas mieszkać, bo u nas bieda i nic tu za darmo nie dostaną, poza tym muzułmanie na zachodzie tworzą swoje getta i wystarczy unikać po zmroku dzielnic w których mieszkają. A napaść może cię również dobrze jakiś dres z osiedla.

Gość gość
"wystarczy unikać po zmroku dzielnic w których mieszkają." W tym zdaniu miesci sie przyzwolenie zeby ta swołocz sie panoszyla. Oni sie powinni bac a nie my u nas w kraju!!

Gość gość
Ale tak właśnie jest w Niemczech i Francji... po zmroku nawet policja nie zapuszcza się do tych dzielnic opanowanych przez ciapatych. Nam to na szczęście nie grozi, bo raz... socjal u nas żaden, dwa... nasz polska "ksenofobia" nas ratuje i oni doskonale wiedzą, że w PL na dużo sobie pozwolić nie będą mogli.

Gość gość
Ale jesli chodzi im o plan opanowania Europy to nie zostawia Polski jako jedynej opierajacej sie, beda jednak probowac nas podporzadkowac. Ale temat byl inny, czy Polski facet bylby w stanie pomoc rodaczce , nawet jesli to nie jego dziewczyna/zona, nawet jesli jest starsza kilka lat, jak ja jakis ciapak zaatakuje. Tylko o to mi chod*******oncu w narodzie sila. W sumie sytuacja moglaby byc inna - 3 ciapatych atakuje Polskiego licealiste, a obok stoja 2 babcie i jakas 30stka, czy inne uczennice (celowo przewaga liczebna kobiet). To co robimy, pozwalamy zeby byl naszego, czy rzucamy w niego co mamy pod reka, torebka, cegla, butem?

Gość gość
nie wtszla mi ta przewaga, to powiedzmy 4 kobiety na 3 ciapatych + ten atakowany Polak. czyli 5 do 3

Gość gość
gość Najlepsza odpowiedź

Gość omladinac1389
A ja bym się rzucił nawet na grupę,bo mi średnio na moim życiu zależy,a tak bym co najmniej zginął jak bohater w obronie honoru i krwi.

Gość gość
Kobieta z pałką teleskopową już to widzę....

Gość gość
nie broniłbym. Co mnie zasadniczo interesuje co stanie się z obcymi mi kobietami, które obrażają mnie jako , człowieka, Polaka i jako mężczyznę. Polskie kobiety nie są warte tego by się dla nich na cokolwiek narażać. Za Ukraińskie kobiety to co innego ale polskie?

Gość gość
Nie liczyła bym na żadną pomoc. Sytuacja: 23.30, powrót z pracy, na przystanku ok 25 mężczyzn, przyczepia się do mnie 1 pijany, żaden z mężczyzn nie reaguje, cała sytuacja trwa ok.15 minut, pomocy udzielają stojące na przystanku dwie kobiety. Całe szczęście w moim przypadku skończyło się tylko strachem, ale inna może nie mieć tyle szczęścia bracie, ojcze, chłopaku. To samo może przydarzyć się waszym bliskim sercu kobietom, i żaden z obcych mężczyzn nie zareaguje.

Gość gośćPatriota
Zalezy od sytuacji,bo jakbym byl sam a ich kilku to staralbym sie nawolac innych do pomocy ale sam bym sie niebil z tyloma,szukalbym tez jakiegos preta,palki,kawalek drzewa dluzszego by zlamac i oprowizoryczna palke zrobic,kamieni,zadzwonilbym tez na policje z prosba o jednostki specjalne bo jestem swiadkiem terroryzmu na Wszechpolce.mojej rodaczce,ktora ma pierwsze i najwyzsze prawa we wlasnym kraju,wyzsze nic uchodzcy a przynajmniej tak powinno byc.Na sama mysl ze Polska tak upadnie narodowosciowo jak francja.uk.germanki to mnie mdli,na sama mysl ze jakis syryjczyk,libanczyk,"afrykanczyk"...,..muzlumanin,islamista itd pietnowal mnie i wartosci tego narodu,kulture,tradycje,historie,wiare,polska rodzine mdli mnie i cisnienie mi wzrasta choc to tylko mysli.Na sama mysl,ze kobiety nasz bylyby "wypychane"ze spoleczenstwa jako kobiety wolne-mdli mnie,na sama mysl,ze w jakies osiedle,ulice czy dzielnice mialbym bac sie wejsc tylko dlatego ze araby tak uznali i byloby dla mnie bezpieczniej-mdli mnie.W Polsce jest polskie prawo ktoremu trzeba sie podporzadkowac i araby mimo swej odmiennej kultury (bardzo slabej kultury) niepowinni pod grozba kary ustanawiac "podprawia"w naszych kraju.To oni sa goscmi a niemy.My jestesmy u siebie,tak jak gdy zaoraszamy do domu znajomych to My mamy decydowac i my stanowimy prawo we wlasnym domu.Szeroko by sie rozpisywac na ten temat.Mam nadzieje ze powrocimy do korzeni,wiem ze nie z tymi co teraz rzadza ale z tymi co beda rzadzic za kilkanascie lat,okolo 10-15.CWP!

Gość gość
zalezy od wieku.Mysle ze starszy mezczyzna lub w jakimkolwiek wieku kobieta by probowali bronic, mlody mezczyzna czy nawet 30+ nie.to tak jak z mowieniem dzien dobry sasiadom i pomocy jakiemukolwiek obcemu czlowiekowi np jak sie siatka urwie z zakupami czy rower zepsuje czy ktos upadnie.ja nie mowie ze wszyscy, sa i porzadni mlodzi jak i obojetni starsi, ale wiekszosc

Gość gość
bycie porządnym a narażaniem życia dla obcego człowieka szczególnie kobiety to co innego.

Gość gość
Co dla porządnego znaczy "dla obcego człowieka a szczególnie dla kobiety"? Kobieta, której nie znasz, to nie człowiek?

Gość gość
Ja tam bym wykorzystał okazję i muslimowi jebnął bo c*****w nie lubię . A ,,dowód wdzięczności'' też bym przyjął . HeHe

Gość gość
gdy mężczyzna pomaga drugiemu mężczyźni to co innego niż narażanie się dla kobiety, u której prawdopodobnie nie ma się szans.

Gość gość
Coz kobiety, w razie co bedziemy najwyzej pomagac sobie same. Albo jacys waleczni mezczyzni po 60tce.

Gość gość
gość dziś Wszędzie narzekacie, że europejscy mężczyźni są zniewieściali to powinnyście się cieszyć na takich imigrantów:P

Gość gość
Mimo że jestem już starym, zgredziałym dziadem, to oczywiście stanąłbym do nierównej walki w obronie kobiety

Gość gość
gość dziś Dziadku za Twoich czasów kobiety były porządne i warte stawania w ich obronie ale nie dzisiejsze!

Gość Heniuś
Znając polki to szkoda by mi było tego islamisty :) Nie dalej jak parę tygodni temu w barze widziałem taką grupkę - muslin przelizał/przemacał połowę panien a dwie wziął pod ręce i co chwila jedną albo drugą obracał :) Oczywiście wszyscy się świetnie bawili - ale seks w dużym mieście różni się od tego w małym :) Przecież polskie "kobiety" takie wyzwolone, wykształcone, wszystko wiedzą najlepiej, wszędzie były, wszystko widziały, żaden gach im nie będzie mówił co mają robić więc o co kaman? Obronią się same bez problemu :)