Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
no ale wlasnie zrozum,ja sie zaliczam do tych nieplujących! nigdy na was nie plułam i nie zamierzam! nigdy,przenigdy nie zachwalalam arabów,nie chce miec z nimi nic wspolnego,brzuch mnie boli ze strachu ze oni tu przyjezdzają...boje sie !! a teraz jeszcze bardziej,bo dotąd myslalam,ze na swoich rodaków można liczyć wiec skoncz wreszcie do mnie pisać jakbym coś ci zrobiła

Gość gość
jeśli naprawdę tak było to skup się na tych co w kraju są, bo emigrantki to często blachary

Gość gość
Ale Polki to nie są normalne kobiety... Były już historie że Polka podrywała chłopaka Polaka za granicą i jej się podobał, dopóki nie usłyszała, ze on to też Polak... jesteście chorymi kurwami i tak właśnie zachowała się dziewczyna z historii pana powyżej, tak by się zachowało wiele z Was gdyby jakiś chłopak miał podejrzenia i na wszelki wypadek chciał was obronić z czasów, gdy chętnie kurwiłyście się z ciapatymi (mniej niż 5 miesięcy temu wciąż jeszcze to obowiązywało)... strzeliłybyście mu w ryja za to, ze ośmielił się sugerować, że was wspaniały Ahmed 19 centymetrów z dwiema żonami z których jedna nie ma prawa wychodzić z domu i jest pobita od stóp do głów pasem chciał na was wymusić stosunek. Chore kurwy.

Gość gość
zawsze wlasnie myslalam,ze mam szczescie,ze jestem polką a nie arabką i nikt mnie nie poniza za bycie kobietą gardzilam arabami za brak szacunku do kobiet ale widze,ze wy tez wcale nas nie szanujecie wiec lepsi jednak nie jestescie ja po prostu nie cierpie drani,nie wazna narodowosc aha i nikt o mnie nie ukladal piosenek to nie ma nic do rzeczy

Gość gość
dziś brak ludzkich odruchów z czystego wyrachowania, twoją litość dla tych porządnych to możesz sobie wsadzić

Gość gość
ta znieczulica jest chora wg mnie

Gość gość
Ja tak jak pisałem, 90% polek to szmaty, więc na wszelki wypadek nie bronił bym polki, bo jeszcze obronił bym szmate i co by to było

Gość gość
To podziękuj rodaczkom, pokoleniu swoich starszych sióstr/kuzynek, czy matki, za to, że cię w taką kabałę wpędziły, że jak twój rodak myśli o Polce, to wyobraża sobie niekochającą, nieczułą, plującą jadem, niewartą kiwnięcia palcem prostytutkę...A nie wyzywaj kogokolwiek od chłopaczków.

Gość gość
dziś skoro Polacy nie obronią siebie nawzajem, to czeka nas zagłada

Gość gość
lepiej obronić szmate niz nie obronić dobrej kobiety,tak powinienes myslec :( no wlasnie i nie piszcie o emigrantkach,nie wiem jakie są bo ja siedze tylko w Polsce w Anglii nie byłam nawet ale tam tez na pewno jadą różni ludzie moze po prostu te co lecą na ciapatych są widoczniejsze,szczegolnie jak łazicie na jakieś dziwne dyskoteki to czemu sie dziwicie ale to nadal mniejszość a nie większość chyba nie znam takich które by leciały na arabów,może sie nie przyznały ale wątpie,po prostu swój do swego ciągnie,zadaje sie z podobnymi do siebie,szanującymi sie osobami,wiekszosc moich kolezanek to też dziewice jeszcze

Gość gość
Akurat Polaka bym obronił, bo z każdego Polaka to wspaniały jegomość!

Gość gość
tylko że Polki wezmą do haremów a wam poderżną gardła

Gość StudentZNożem
Ja nie mam żadnych dobrych doświadczeń z kobietami. Wyśmiewały mnie, dziewczyny dresów Lechii Gdańsk zachęcały ich, żeby mi jeszcze raz wp********i jak spokojnie sobie wracałem z uczelni, moje związki to pożal się mocny Boże afery kilkutygodniowe po których powody kobiety do zerwania nadają się co najwyżej na badanie pod kątem, czy nie jest psycho/socjopatką... Ale jak wspomniałem wyżej wiem, że żadna nieomal osoba na tym świecie nie zasługuje na taki ból, jakim jest bycia zgwałconą, zupełnie pozbawioną godności, bez cienia empatii, otoczoną przez grupę osób i świadomą, że ulga jeszcze długo, długo nie nadejdzie. Uświadomcie sobie panowie, że o ile wiele z naszych rodaczek może nie być aniołkami, zwłaszcza z młodszych pokoleń, to prawie żadna z nich również na taki ból nie zasługuje. A jak nie podziękuje albo Cię ochrzani, lub kiedyś Cię osobiście skrzywdziła - trzepnij ją w ryj z liścia, zasłużyła, ale do ciężkiej anieli zrób coś, żeby nie musiała cierpieć jednego z najbardziej upokarzających i nieludzkich aktów jakie człowiek jest w stanie innemu zadać.

Gość gość
Jeśli twoje koleżanki to dziewice to Widocznie chodzisz do podstawówki jeszcze

Gość gość
wybacz ale ani moja matka,ani nikt inny z mojej rodziny też nie zasługuje na miano "chorej k***y" które to okreslenie jest o wiele gorsze niz nazwanie kogoś chłopaczkiem... i to z tobą jest coś nie tak jesli nie potrafisz kierowac sie czyms innym niz uprzedzeniami,stereotypami,ograniczeniami czy nawet wlasnymi doswiadczeniami i obserwacjami..bo jest coś poza tym czego ty doswiadczasz. No i uwazam,ze gwałt to jedna z najgorszych rzeczy jaką mozna komus zrobic,najwieksza krzywda,nawet te puszczalskie nie zaslugują na to,to ze z wlasnej woli z kims tam idą sie zabawic nie oznacza jeszcze,ze chcialyby by ktoś wziął je siłą choć wiadomo,ze wrazliwa dziewica gorzej to zniesie

Gość gość
bo każda Polka to szmata, a każdy Polak to wspaniały jegomość, bez wyjątku! Masz tak zatruty mózg tym jadem, że przestałeś myśleć logicznie, masz myślenie jak jakiś fanatyk

Gość gość
nie chodzę,mamy po 22 lata. one są studentkami,jedna jest wprawdzie takim typem troche klasztornym,ale to nic bo i tak jest fajna ;) za to jedna z kolezanek miała chłopaka i z nim stracila cnote w wieku 20 lat,to też nieźle przecież chłopaczek to nie wyzwisko,za to chora k***a owszem 🖐️

Gość gość
no wlasnie,fanatyk,niemal jak arab jakiś,tak na nich plują też a przecież skoro nie szanujecie kobiet,obrażacie i tak traktujecie no to czym od arabow sie roznicie chcecie byc od nich lepsi i zupelnie inni to szanujcie kobiety i nie poddawajcie sie w tym,porządna kobieta to doceni studentznożem masz racje,wspolczuje,ze Cie krzywda spotkała i wyśmiewanie te kobiety co podżegały do tego to jakies psychopatki były

Gość gość
to wyobraża sobie niekochającą, nieczułą, plującą jadem, niewartą kiwnięcia palcem prostytutkę -a ty sam jaki jestes? plujesz jadem,nieczuły na krzywde,niekochający...moze widzisz w innych to co sam masz w sobie? takie lustro

Gość gość
dziś wiele moich koleżanek to dziewice, a jak już nawet nimi nie są to mają poukładane w głowie, zalezy w jakim towarzystwie się obracasz, a to że widzisz tylko te najgłośniejsze wredne fladry to już nie nasza wina, masz bardzo płytkie, prostolinijne postrzeganie rzeczywistości, myślę nawet że gdybyś był świadkiem napadu bliskiej ci kobiety to i tak byś nie rzucił się na pomoc bo jesteś zwyczajnym tchórzem

Gość gość
ogarnijcie sie faceci bo źle z wami gorzej niz z kobietami faktem jest,ze moze predzej chłopaczek z gimnazjum by pomogl,chociaż na policje by zadzwonił a nie odwrócił głowe i uciekł mysląc "dobrze tak tej chorej k****e" wiec nawet chłopaczkami nie jestescie..

Gość gość
Student z nożem to cipa, Polka mogłaby go wykastrować a on dalej by sądził, że nie zasługuje na coś złego, bez względu na to ile razy mu nie dopierdolą to dalej będzie jak upośledzony piesek latał za Wami z ogonkiem, macie farta że takie cipy jeszcze istnieją, ale to *on* nie jest prawdziwym mężczyzną, bo sam do siebie nie ma szacunku i nie wie, kiedy jest czas zapłaty za krzywdy własne.

Gość gość
dziś dokładnie, widzi innych przez pryzmat własnej osobowości i nie zasługuje na ,,porządną dziewice'', bo jest wyrachowany i tchórzliwy

Gość gość
no wlasnie,przeciez dziewice nie obnoszą sie z dziewictwem,nie mam napisane tego na czole,nie przyznaje sie do tego od tak,bo to moja osobista,prywatna sprawa. Co innego tutaj napisać o tym,w pracy np nikt o tym nie wie,nikt o to nie zapytał,na studiach to samo,to wiedzą tylko bliskie mi osoby,koleżanki,rodzina..

Gość gość
dziś ja jako kobieta podziwiam Studenta z Nożem :) jest podobny do mnie, pomimo krzywd jakich mu wyrządzono potrafi trzeźwo myśleć, ma ludzkie odruchy A ty panie jadowity nadawałbyś się na getapowca

Gość gość
nie obrazaj studenta,patrz lepiej na siebie no,ja bym nie chciala kogoś kto nie ma szacunku do kobiet,niewazne czy tak po prostu czy po złych doswiadczeniach,liczy sie sam fakt. Skoro nie szanuje innych to dlaczego mnie miałby szanować? Powiem tak,jesli faceci mieliby być tylko jak te araby albo wy tutaj,to wole być sama do końca życia

Gość gość
Dziewice są jeszcze gorsze, bo czują się lepsze tylko dlatego że żaden fiu.t w nich nie zagościł

Gość gość
Tutaj jest zdecydowanie kilku panów jadowitych :P Widać różnice w pisaniu a jedna osoba nie potrafiła by w takim tempie wyrzucić z siebie tle żółci - a nawet jeśli to Kafeteria blokuje posty pisane szybciej niż minutę po sobie :P

Gość gość
poza tym twoja chęć zemsty świadczy o tym jak słabym i małym człowiekiem jesteś

Gość gość
no wlasnie,o ile jeszcze rozumiem tych co szczerze przyznają,że po prostu boją sie o swoje własne życie,wiedzą,że nie mają za bardzo szans w tej walce wiec tylko sami by w tym ucierpieli,o tyle nie rozumiem tego myslenia,ze ta kobieta sama sobie jest winna,zasluzyla na to i nie zaslużyła na pomoc. takie twierdzenie to dno