Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
Jakbym zobaczył że jacyś muslini atakują polkę to... spierdalałbym ile sił w nogach i jeszcze bym się w duchu zaśmiał, że jakiejś głupiej polce się oberwało :)

Gość gość
Całe życie jestem przez polskie kobiety wyśmiewany ze względu na wygląd. Nawet bym nie zareagował niech gwałci obraża i bije. Nigdy nie pomogę kobiecie a w szczególności polce.

Gość Nemesis Devine
Cóż, osobiście wolałbym zginąć ratując komuś życie, niż przyglądać się jego śmierci. Ale nie sposób się nie zgodzić, że ostatnimi czasy większość polskich kobiet i dziewczyn to zwykle ździry. Zmienianie co chwila chłopaków jak im pasuje. " Bo ten to mi kupuje różne rzeczy, ale z tamtym też kręcę bo rodzice mu samochód kupili i mnie podwozi. Ale z tamtym tępym mięśniakiem też flirtuje bo lubię czuć się jak d****a" I tak to wygląda. Zero uczuć, tylko jakieś chore kalkulacje, kto co więcej w danej chwili zaoferuje. Ale mniejsza. Bawcie się tak dalej. Młodość w końcu się kończy ...

Gość gość
smutne to co piszecie wygląda na to,że lubicie wrzucać wszystkich do jednego wora a może ta atakowana jest nieśmiałą cnotliwą dziewicą i nigdy nikogo nie zdradziła i nie skrzywdziła? nigdy nie robilam mezczyznom krzywdy takiej o jakiej piszecie,nikogo nie wysmiewam,nie puszczam sie,ale nie pomoglibyscie mi bo jestem wedlug was nic nie warta..smutne to dla mnie

Gość gość
mieszkam w uk i tu 80 % polek daje ciała islamistom nikt nie reaguje....bo kogo to obchodzi

Gość gość
nikt by mnie nie obronil tylko dlatego,ze jakies kobiety w ich otoczeniu sie źle zachowują.. wolalabym czuc sie bezpiecznie i móc liczyć na wsparcie mezczyzn nikomu nic złego nie robie

Gość gość
Uważam, że jeśli kobietę napada lub/i gwałci muzułmanin to ma do tego prawo bo tak stanowi Islam i Koran. Chcieliście imigrantów, uważacie Polaków za gorszych od nich to pozwólcie im na używanie waszych ciał kiedy i jak chcą!

Gość gość
no wlasnie w tym rzecz,ze ja nie chce imigrantow,nie cierpie islamu i porypanych arabów którzy nie szanują kobiet!! dlaczego wypowiadasz sie za wszystkich,myslisz,ze kazda kobieta leci na ciapatych? grubo sie pomyliłeś :O

Gość gość
dziś ciekawe czy będziesz tak samo ćwierkał jak zgwałcą ci matkę, siostrę czy córkę

Gość gość
Odpowiadam na pytanie: nie i jeszcze bym się dołączył, bo 90% polek to szmaty, więc wątpie że padło by akurat na tą cnotliwą

Gość gość
dziś też skrzywdziło mnie wielu Polaków ale nie mam w sobie aż takiej nienawiści....

Gość gość
Polaków skrzywdziło*

Gość samiec_alfa9
ciekawe czy będziesz tak samo ćwierkał jak zgwałcą ci matkę, siostrę czy córkę xxxxxx ale tu mowa o obcych kobietach. Swoich wiadomo, że bronilibyśmy.

Gość gość
no wlasnie bardzo często pada na te cnotliwe..duzo ofiar gwałtów to niewinne dziewice :( te wyszczekane i wysuczone często same sie obronią poza tym g****iciel napada na te,w których wyczuwa ofiarę,czyli na te niepewne siebie,słabe i nieśmiałe

Gość gość
a te niegrzeczne,niedobre kobiety są pewne siebie i nie ma w nich nic ze słabej ofiary

Gość gość
dziś zgadzam się, przy takich nieśmiałych ofiarach też pewniejsze jest to że nie pójdą na policję

Gość Maciekkkkkķkk
Żenua te gostki co nie stanęliby w obronie kobiet. Jeżeli rzeczywiście zagrożona byłaby kobieta, to twoim obowiązkiem jest stanąc w jej obronie. Jeżeli tego nie zrobiłbyś to znakiem frajer jesteś jeden z drugim. Mimo że czasami słyszy się że polscy faceci to nieudacznicy(zresztą w stosunku do kobiet też wyzwiska padają) co wiadomo boli, ale jak atakują to kobietę trzeba obronić. Oczywiście ja stanąłbym.

Gość gość
frajer t ratuje obce nieporządne kobiety!

Gość gość
w anglii żaden ciapaty nie zgwałci bo polki dają im same....przecież nawet jest takie hasło wsród arabów że polka=free sex

Gość Maciekkkkkķkk
Gość to jakimi wartościami kierujesz się w życiu, jeżeli uważasz za frajera faceta który stanąłby w obronie obcej kobiety?

Gość gość
Szansa na gwałt jest tylko wtedy jak ciapaty nie umie powiedzieć tą łamaną parodią języka że "Poolky som najpekniejsze", jak już wypowie te słowa to mokro w majtkach, dziewczyna sama rozkłada nogi i usuwa bieliznę licząc, że on jej załaduje k****a aż po jaja i albo zaciąży albo dostanie zakażenia...

Gość gość
Polska znieczulica :/ chcielibyście żeby gość z waszymi poglądami odwrócił głowę jak napadają na bliską wam kobietę? bo pewnie d***** sama się prosiła.. Wstyd!

Gość gość
dziś sami byście chcieli seksu z egzotyczną kobietą, ale dla nich jesteście nieatrakcyjni i stąd ten jad. Czysta hipokryzja

Gość gość
Nie ma hipokryzji. Na nasz jad i znieczulicę Polki pracują same skrzętnie od lat. Polacy jeszcze kilka lat temu byli dumni z tego, że nasze kobiety mają silne osobowości i sami mówili, że Polki są bardzo atrakcyjne. Przez wiele lat więcej Polki zaś o rodakach nie były w stanie nawet powiedzieć dobrego słowa, zawsze, że kartofel, burak, ci przystojniejsi, czarny większy penis, latynos czy arab lepszy kochanek, itp. itd. Jeszcze sobie wyrobiłyście opinię k***w za granicą. To się nie dziwcie, że nam już na was nie zależy, bo każda cierpliwość się wyczerpuje.

Gość Maciekkkkkķkk
A Ty co masz taki uraz do Polek? Myślisz że kobiety innych narodowości są lepsze, że nie zdarzają się puszczalskie? A faceci ***aki pustaki? Doszczętnie niektórym odbija. A gdyby podeszła do Ciebie nieprzeciętnej urody np. mulatka, poprzymilałaby się chwilę by na końcu wyznać, och skarbie zerżnij mnie;) to ciekawe czy odpuściłbyś? Ogólnie upadek moralnośc***anuje, ale nie znaczy to przecież, że każda Polka jest zdzirą, a każdy Polak będzie uprawiał seks gdy tylko okazja. Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora, bo wojenki się tworzą. Z poszanowaniem ;)🖐️

Gość gość
dziś Tylko widzę że część ,,mężczyzn'' tutaj piszących bardzo generalizuje, nie jestem puszczalską wredną babą i nikomu nie robiłam takiej krzywy, a jednak odwróciliby głowę gdyby mnie ktoś napadł... smutne to

Gość robercik_92
jeśli był by sam lub we 2 średniej postury to bym zareagował ale w momencie gdyby była to cala grupa jedynie pozostało by dzwonić na policje i wołać innych do pomocy Mam w pracy wielu ludzi z ukrainy bardzo spoko ludzie :D starają się nikogo nie czepiać a służą pomocą

Gość gość
tak bo każda Polka się puszcza a każdy Polak to złodziej i pijak, nasz naród upadnie przez taką nienawistną mentalność... Czy w innych rajach narody tak się nienawidzą ? Psioczą na własny kraj ?