Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
dziś jest nadzieja :)

Gość gość
Taka cię pewnie krzywda dopadła że chciał cię w*****ać akurat nie ten który ty byś chciała, albo któryś ci powiedział że cię kocha a cię nie kocha, a mnie polki od podstawówki gnoiły jak żaden facet, do tego kilka wykorzystało mnie seksualnie a potem i tak zawaliły wszystko na mnie, bo oczywiście facet ma zawsze ochotę na seks i nie może go odmówić, choćby z brzydkimi lochami i jeszcze ma siedzieć cicho, bo to jego oskarża o gwałty…

Gość gość
Tak i nie. W kobietach fascynacja obcym jest zawsze wyższa niż przyzwyczajenie do własnego. Np. amerykanki lecą strasznie na każdego choć troszeczkę atrakcyjniejszego Europejczyka który do nich zajedzie, chyba, że zostały otwarcie wychowane w nienawiści do obcych :P Natomiast tylko w kilku krajach jest tak, że kobieta o rodaku nie powie dobrego słowa, a mężczyzna bardzo chętnie pozwoli cudzym komentarzom w Internecie czy z wyjazdów zmienić zupełnie sobie opinię o kobietach własnej narodowości i niestety Polska jest jednym z tych państw.

Gość gość
Jak zakładałam ten temat, to liczyłam na inne odpowiedzi. Niby po tych manifestacjach widać, że Polacy to waleczni faceci i że w razie co można liczyć na to że chociaż takiego bandziora odciągną (albo przywalą jakąś deską). Ale widzę, że nie. I jak tak wszyscy będziemy udawać, że nic nie widzimy to oni będą robić co będą chcieli ;/ Przecież jakiegoś slabego chlopaczka też mogą napaść i wtedy kobiety też powinny się rzucić z torebkami, deskami, dzwonić na policję, narobić krzyku.

Gość gość
dziś przynajmniej zawiadomisz policję, a nie z satysfakcją odwrócisz głowę jak co poniektórzy, bo przecież każda Polka to d****** pewnie sama chciała, należy się głupiej szmacie..

Gość gość
frajer to ratuje obce nieporządne kobiety! skoro są obce to nie możesz wiedzieć czy nieporządne,nie masz prawa tak zakładać a może właśnie porządne co??? widze że tylko maciekk broni honoru mężczyzn,reszta która sie tu wpisała nie ma prawa sie tak nazywać

Gość Maciekkkkkķkk
Myślałem, że to oczywistość, że jakby dajmy na to pięciu lujów gwałciło kobietę, to bez względu rzuciłbyś się do pomocy, jeden z drugim. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie pomógłbyś. Dobra, weźcie już nie straszcie dziewczyn.;)

Gość gość
dziś ja też byłam dręczona psychicznie przez inne kobiety, ale nie mam w sobie tyle jadu, nie ma co uogólniać że każda Polka jest zła Ps. nikt mnie nie w*****ał ;) a twoje wpisy to już po prostu brak kultury

Gość gość
Przestań kochana zachowywać się jak typowa Poleczka i definiować sobie, kto ma prawo nazywać się mężczyzną a kto nie. Bo to jest na poziomie tych chłopaków co dyskutują jak to nie byliby w stanie wziąć żadnej poza atrakcyjną dziewicą.

Gość gość
no wlasnie ja bym probowala pomoc takiemu facetowi torebką czy czymś tam :P no ale może też mam założyć,że to na pewno jakiś drań,d****arz,złodziej i pewnie jeden z kafeterian,którzy mi by nie pomogli bo jestem według nich wredną szmatą a skoro tak to po co mu pomagać..tego chcecie?

Gość gość
dziś nie musisz się od raz rzucać na pomoc wystarczy że zareagujesz dzwoniąc na policję, albo angażując innych ludzi do pomocy, po prostu nie przejdziesz obojętnie

Gość gość
nie przestanę,bo moim zdaniem ktoś kto nie obroni kobiety,nazywą je szmatami,gardzi nimi,a do tego nawet uważa,że zasłużyły na poniżanie nie jest mężczyzną tylko niedojrzałym chłopaczkiem bo prawdziwy mężczyzna obroni kobietę,niewazne czy bliską czy obcą tak jest i koniec kropka

Gość gość
Kafeterianie to mniejszość mężczyzn, moja droga. Kobiety plujące na Polaków to przynajmniej 50%. Drugie 50% s**********o do Wielkiej Brytanii i okolic gdzie wyrobiły sobie opinię k***w. Statystyki są bezwzględne.

Gość gość
dlatego dla mnie ci co sie tu wpisali ze nie obronią bo kobiety nie zasluzyly na pomoc to nie mezczyzni tylko puste podłe szczeniaki,nie zal mi was ze byliscie wysmiewani i ponizani 🖐️

Gość gość
To gratuluję, Arabowie i murzyny którym tak chętnie dajecie d*py są wszyscy niedojrzałymi chłopaczkami ;)

Gość gość
zaloze sie,ze kobiety plujące na polaków to mniejszość a zresztą nawet jesli 50 procent to co z drugą połową,gdzieś mam statystyki,jak to ja zostalabym napadnięta nie liczą sie statystyki,ja na nikogo nigdy nie plułam wiec nie zycze sobie być utożsamiana z kimś takim. tylko tak sobie tlumaczycie i usprawiedliwiacie wasze tchórzostwo i brak honoru

Gość gość
no są i co z tego? i kto niby tak chetnie im daje,bo nie ja ja jestem dziewicą,szanuje sie i unikam arabów,na szczescie zadnego nawet nie znam

Gość gość
do arabów jestem uprzedzona,może słusznie a może nie do murzynów nie mam uprzedzeń ale też nie są w moim typie i też żadnego nie znam osobiście

Gość gość
tylko frajer narażałby życie dla obcej kobiety i to polki! Prawdziwy mężczyzna nie ryzykuje dla byle czego. Polska kobieta to takie byle co w przeciwieństwie do Ukrainek. Ukraińscy mężczyźni nie boją się walczyć w obronie swoich kobiet ale "nasze" kobiety? No dajcie spokój. Rodzina to co innego ale obca.

Gość gość
dziś i znowu to samo... czy dojdzie to w końcu do ciebie mentalny chłopczyku że ludzie są różni? mnie np. oni brzydzą, a twoja postawa świadczy o tym że jesteś wyrachowany i do tych porządnych ludzi się nie zaliczasz

Gość gość
dla polek mężczyzna zasługuje na miano mężczyzny tylko wtedy kiedy ich broni, kupuje prezenty, płaci za nie albo skacze wokół nich jak piesek. Dlatego wisi mi co się stanie z polkami

Gość gość
Jak mówiłem tutaj i w innych tematach ludzie niestety są zawistni... ciężko obecnie doszukiwać się pozytywów w innych i wielu się poddaje zarówno w tym jak i w utrzymywaniu własnych pozytywnych cech charakteru. Ja od czasu jak napi*dolili mi kibice za miejsce pochodzenia (nawet nie spytali, czy znienawidzonemu klubowi kibicuję - wspomnę, że kilka dziewczyn z nimi będących ich zachęcało) noszę nóż w kieszeni i wiem, że kiedy przyjedzie fala wciśniętych nam imigrantów, to on przestanie być tylko straszakiem czy narzędziem do ochrony mnie samego... Liczbę osób na świecie które zasługują na cierpienie jakim jest gwałt można policzyć na palcach rąk, nie mogę założyć, że nieznana rodaczka do nich należy.

Gość gość
dziś bo mają inną mentalność, a Ukrainki jeszcze bardziej lgną do cudzoziemców przez biedę

Gość gość
Ja powiem że Polskie kobiety nie są warte mej pomocy dlatego nic a nic nie pomogę :)

Gość gość
aha i to niby mu plujemy na Polaków? to wy plujecie na Polki jak na razie,z tego co tu widzę nie jestem byle czym,wypraszam sobie tak wiele znacie ukrainek ze je tak zachwalacie? to są przecież podobne kobiety do nas,jedna będzie dobra i miła druga gorsza nie mozna tak oceniać wszystkich poza tym jesli atakowana jest obca kobieta raczej nie wiesz czy to polka czy ukrainka,z wyglądu jestesmy podobne,ukrainka moze znać polski,no nie odroznisz tego a przeciez troche tu ukrainek przyjechalo a dla araba to juz w ogole bez roznicy,biała niewierna to biała niewierna

Gość gość
Byłem nie dawno w Niemczech i miałem sytuacje jak w temacie. Obroniłem polkę przed emigrantem a dziewczyna na mnie z ryjem, że co ja robię dlaczego go biję.Laska sama dała mi w twarz i zaczęła gadać, że "Polacy to takie ścierwa agresywni" a tamten bił ją w twarz i brał siłą a ona krzyczała, że nie chce. Teraz nie będę już bronił polek bo one chcą być widocznie brane przez muzułmanów.

Gość gość
dla polek mężczyzna zasługuje na miano mężczyzny tylko wtedy kiedy ich broni, kupuje prezenty, płaci za nie albo skacze wokół nich jak piesek. Dlatego wisi mi co się stanie z polkami - zostawilabym tu tylko pierwszy punkt. Nikomu nie kaze kupowac prezentow,placic ani skakać. Ale pomoc,bronienie to juz co innego. mam nadzieje,ze tylko tak prowokujesz a nie myslisz tak naprawde..

Gość gość
ten temat naprawdę mnie zdemotywował.. no cóż, mam tylko nadzieję że takich zawistnych mężczyzn jak Ci co tutaj piszą jest niewielki % . jestem porządną dziewczyną a i tak nie otrzymałabym pomocy, a na to co robią moje rodaczki nie mam przecież wpływu

Gość gość
Przecież jest dokładnie tak jak powiedziałem... plułyście na Polaków przez lata nawet kiedy oni mieli o Polkach dobrą opinię, nazywali najpiękniejszymi, układali piosenki o ilości witamin ;)... A teraz? Teraz strach w oczy zagląda, bo nasze cierpliwość się wyczerpała. Nie jesteśmy już z Was dumni, nie obchodzicie nas, jesteście obojętne, same skrzętnie nas znieczuliłyście... ale wciąż macie czelność mówić, że nie jesteśmy prawdzimy mężczyznami jeśli nie obronimy obcej baby przed grupą ludzi, których niedawno zachwalałyście jako lepszych mężczyzn, przystojniejszych, wspaniałych kochanków, jednocześnie plując na własnych. Rzeczy nie biorą się znikąd, każda akcja ma reakcję. Żal tylko tych nielicznych porządnych kobiet, które w efekcie masowej znieczulicy na nasze niezdolne do uczuć wyższych rodaczki będą cierpieć gwałty przez imigrantów.

Gość gość
19 34 - nie wierze,zmyśliłeś sobie to zadna kobieta by sie tak nie zachowala,nikt nie chce być brany siłą a jesli by tak bylo znaczyloby to,ze miales pecha i obroniłeś jakąs psychiczną normalna kobieta by ci podziękowała