Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
dziś pewnie wiesz to z własnego doświadczenia, tak ich wychwalasz to pewnie arabusy cie podniecają zawistny pedale

Gość gość
tobie samemu staje pałka na ich widok, tak ich wychwalasz zawistny pedale

Gość gość
Przecież tu męskie peesdy siedzą, cio w życiu się nie biły. Cały dzień na kafe to mięśnie sflaczałe , i nawet jakby ich moher napadł to by się popłakali. Nie żal wam dziewczyny czasu na dyskusje z krypto pedałkami? Prawdziwy facet zawsze obroni, a to coś z penisem miedzy nogami, i uwiądem mózgu , siedzące cały dzień na kafe to imitacja faceta.

Gość gość
jepac koorfy niech ich feministki bronia

Gość gość
Prawdziwy facet zawsze obroni - no i tego sie trzymajmy. Oni mogą sie oburzac i obrażać za to,że nazywa sie ich chłopaczkami a nie męzczyznami ale dopóki są zdania,że nie należy kobiet bronić tylko stać i sie przyglądać prawdziwymi męzczyznami nie są.

Gość gość
dziś bardzo smutne, chcąc nie chcąc tracę wiarę w ludzkość przez takich psychopatów

Gość gość
Dziewczyny, jak znam kafe to tutaj 2-3 facetów pisało (+jakiś troll), żeby podk***ić. W normalnym świecie nikt nikogo od szmat nie wyzywa, nikt nie kpi z Polek czy Polaków ;) Znam mnóstwo honorowych mężczyzn, kobiet pełnych godności, więc to co tutaj czytam absolutnie nie reprezentuje choćby 10%. Tutaj ludzie przychodzą odreagować, przenieść winę za wszystkie swoje nieszczęścia życiowe na innych. x Co do Anglii - teraz pełno tam normalnych, fajnych Polek i Polaków - po prostu "pierwszy rzut emigracyjny" to często (acz nie zawsze) były osoby którym typowo się nie powiodło w kraju- czyli ludzie którzy idą na łatwiznę, krętacze, szukający łątwych okazji. I na tej podstawie wszystkich się do worka wrzuciło.

Gość gość
dziś akurat oni qrwy dobrze traktują, bo chętne... ale biedne przypadkowo napotkane kobiety będą zdane na siebie

Gość gość
A co do Arabów - to jak z każdym mniej ucywilizowanym ludem - trzeba dawać konkretne zasady, karać za ich łamanie i tyle. Nie ma czego się bać póki nasze Państwo będzie działać zgodnie z prawem które już mamy (chociaż jak widzimy, i teraz gwałty czy pedofilia są kiepsko badane). Niemcy i reszta dali sobie wejść na głowę (Turasy na poczatku całkiem sensowne przyjeżdzały, pracowały), nie wytyczano im granic, nie respektowano wobec nich prawa. I to się konczy czesto włąśnie tragicznie bo jeden debil z drugim prymitywem myślą, że wszystko powinno być na ich rozkaz. Rozbestwili się. Ale to się da ukrócić poprzez stanowczość i konsekwencję - póki nie mają azylu to śmiało można przestępców wykopać z powrotem. A jak mają to do więzienia, i tyle.

Gość gość
dziś to wype*rdalaj do nich i pieprz się z nimi analnie pedale

Gość gość
bez obrazy ale rycerze w lśniących zbrojach broniący biednych i niewinnych żyli tylko w bajkach. nie będę ryzykował życia dla nieznajomych . nawet nie dlatego, ze brakuje mi odwagi czy altruizmu. po prostu nie mieszam sie do polityki. zresztą temat jest prowokacja. to jak został sfomułowany sugeruje, ze interweniować mam tylko w przypadku arabów tzw. jak beda to funkcjonarriusze policji to mam im pomagc. piertolcie sie głaby

Gość gość
zamknij ryj kooorfo prowokatorska bo jak mówiłem do polityki sie nie mieszam ale tobie moe dopiertolic za friko cwelu. i mnie tu nie pietnuj pedele i manipulatorze. chcesz wojowac z arabami to se z nimi wojuj koorfa cwellu niemyty ale na własne konto a nie tu podjudzasz nienawiśc.

Gość gość
dziś nie chodzi nawet o to byś się rzucał na pomoc, tylko nie przeszedł obojętnie i np. zadzwonił na policję

Gość gość
takie odwoływanie sie do nienawisci sugerując hipotetyczne sytuacje w celu siania antagonizmów to część planu, do którego nalezy równiez sprowadzanie ich do naszego kraju. w chhoju was mam kooorfa cwaniaczki. chcecie wojny to se sami na nich gińcie kooorfy masońskie

Gość gość
sram na policje. tu nie chodzi o żadne pomaganie. to nie są przypadkowi "emigranci" a policja też jest poinstruowa=na jak ma działać w takich przypadkach tak samo jak sądy. nie uśmiecha mi sie iśc siedziec za pobicie mniejszości etnicznych. frajera szukacie do odegrania roli kooorfa? zapłaćcie komuś a nie prowadzicie nieudolną rekrutacje na kafeterii w nadziei że jakiś prawiczek licząć na zainteresowanie płci przeciwnej chwyci za broń i zrobi jakąs masakre. co wy koorfa myslicie, ze tu sami debile? w ryj koorfa chcecie> c***joe? któy kooorfa pierwszy cwaniaczek? jestem arabem:) ktos sie chce spotkac? od jutra zaczne gwałcic macie okazje zapobiec przest epstwu:)

Gość gość
juz od dłuższego czsu pseudo patrioci prowadzą na kafeterii akcje siejąc panike i podjudzajac do agresji. nie dajcie sie w to wciągnąc. która zdowa na umysle kobieta zadaje takie pytania? rozumiem, ze "łysym bojówkarzom" oddajesz sie bez protestów? co za kooorfa cyrk jepany. wkorfiacie mnie. nie wyspie sie przez was i nie zrobie paru innych rzeczy. winą obciąże was. kare tez sam wymieze

Gość gość
najlepiej korrfa zagonic patriotów do syrii tam ich zmombarduje putin z rozkazu izraela i po ptokach. nie tak jop siup kooorfa. chcecie przejąć państwo to bez walki sie nie da. i nawet jakbym miał sm z wami walczyc to mam to w doopie. ktos musi koorfa

Gość gość
cos kooorfa propozycji nie widze. znikneli obrońcy polskich niepokalanych dziewic jasnogórskich. naprawde żaden nie chce mnie powstrymac przed gwałtem?

Gość gość
wypierda*laj stąd tępy łysolu, ta qrwy w w twoich wypowiedziach to kobiety które znasz jak rozumiem

Gość gość
no tak bez tvnu to już nie to samo. poza tym jeszcze komus wpadło by do łba żeby do was dotrzeć po łączach i by sie okazało że dzielici ip z al kaida:D dobra róbta co chceta tylko mnie tu wiecej nie wyzywac kooorfa. też straciłem wiare w ludzkosć i to do tego stopnia że mam wyjepane po całości co z nia zrobicie z wyjątkiem mnie oczywiscie. miłej pracy...rodacy:D

Gość gość
sam wypiertalaj cieciu śmietnikowy. pytam sie chcesz sie spotkac koorfa?!?!? jak nie to zamknij pysk pedale

Gość gość
dziś napisał łysy półmózg, muzułmanom pierwszy byś du*e wystawił ze strachu pedalska łajzo

Gość gość
nie wiem co i jak rozumiesz. mów jasniej to moze sam sie tego domyślisz bo ja nie mam czasu na zastanawianie sie jak i co rozumiesz

Gość gość
wielu muzułmanów nalezy do mossadu a ci z mossadu znajduja zatrudnienie w al kaidzie albo innych OWP albo innych hamasach. i nie sprowadzaj dyskusji d łysoli i honoru dam bo nie o tym sie tu rozmawia. chcesz rozmawiać to popros. wytłumacze ci. nie to wypad. albo zmienicie metody albo musicie mnie zabic lub ignorować. bo to co robicie obraża moją inteligencje a wy przy okazji wpisujecie sie w moj brak w wiary w ludzkość. rozumiesz czy dalej bedziesz udawał wkooorfionego fryzjera?

Gość gość
postanowiłem sobie ,że jak jeszcze raz coś zrobie ze strachu to ze sobą skończe. sam więc rozumiesz...boje sie śmierci:D

Gość gość
no i cieszy mnie mnie wasza decyzja jakakolwiek by nie była:)

Gość gość
Kobiet z rodziny nie puszczalibyśmy samopas a obce kobiety mnie nie interesują. Kobiety same lecą i pragną takich muzułmanów. Ile to się słyszy o sprowadzaniu dzieci do Polski a potem żyją na koszt podatników od choinki. Każdy honorowy mężczyzna nie będzie bronił obcej polki ale swoją rodzinę tak. Polskie kobiety jako kobiety i ludzie dawno straciły szacunek innych a pierwszym krokiem do tego było nie szanowanie siebie samej jako człowieka.

Gość gość
Zadała pytanie na złej stronie. Tutaj są same pi/zdy a nie faceci. Prawdziwy facet na kafe nie pisze.