Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci czy bronilibyscie obcych Polek na ulicy gdybyscie zauwazyli ze

Polecane posty

Gość gość
taki jadowity, sam siedzi we własnym smrodzie i się nim truje, co uniemożliwia mu trzeźwe myślenie

Gość gość
Dziewice są jeszcze gorsze, bo czują się lepsze tylko dlatego że żaden fiu.t w nich nie zagościł - ja nie czuje sie lepsza,zaznaczam to dziewictwo tutaj z innych powodów,żeby tym facetom pokazać coś,ale i tak nic nie dociera do nich. nie czuje sie ani lepsza ani gorsza,po prostu jestem jeszcze tą dziewicą i tyle. Ale na pewno mam inny stosunek do seksu niż te które sie zabawiają na dyskotekach z nieznajomymi a co mysleliscie ze nie ma dziewic po 20 roku zycia? które czekają na miłość?

Gość gość
skoro niewazne czy dziewica czy puszczalska czy jaka tylko po prostu polka to do gazu to w takim razie faktycznie po prostu dla was kobieta jest nikim bez względu na jej zachowanie czyli dokladnie jak dla arabów dla ktorych kobieta to podgatunek człowieka,niżej niż bydło nadawalibyscie sie na ciapatych

Gość gość
na szczęście ja ograniczonego myslenia nie mam więc nadal wierze w Polskich Mężczyzn,licze na to,że tacy jak wy z tym chorym mysleniem są w mniejszości a jest wielu porządnych i honorowych

Gość StudentZNożem
gość dziś Ci ludzie dzielą się na takich, co już poddali w sobie wiarę w to, że wśród świń ludzkośći są jakieś perły i jakaś normalność, oraz na takich, którzy byli tak zakochani w swojej wizji siebie i ewentualnie kogoś, że nie są w stanie wykrzesać z siebie dość empatii by zapobiec krzywdzie innych. To znaczy ich własne szkody czy cierpienia tak ich zmieniły w prawie że nieludzi tylko dlatego, że były ich własnymi. Ludzie ogółem są tylko takimi, którzy poznawszy cierpienie starają się, by inni też cierpieli albo takimi, którzy starają się, by inni cierpienia uniknęli. Mi jest ciężko się uśmiechać i wiem, że moje słowa tną nieomal tak dobrze jak nóż w mej kieszeni kiedy moja cierpliwość do kogoś się wyczerpie. Ciężko mi myśleć albo mówić o kimś czule bo wiem, że to już nie pasuje do mnie a dla innych to nie ma znaczenia. Ale nie pomóc komuś, do kogo już nie żywisz ani krztyny drobnych uczuć możesz, jak np. dziewczynie buchną torebkę. Nie jak otoczy ją zgraja półludzi. Myśl, dzwoń po policję, skocz za róg poprosić o pomoc grupkę którą właśnie minąłeś, chwyć za kamień, deskę, czy cokolwiek co trochę zniweluje przewagę liczebną - zgrywać bohatera też trzeba z głową, bo inaczej nic nie wskórasz - ale na pewne rzeczy naprawdę tak mało kto zasługuje, że niedobrze mi się robi że ktoś mógłby gwałt na dziewczynie uważać za sprawiedliwość za to, że któraś kiedyś źle o nim powiedziała.

Gość robercik_92
Ciężko jest określić czy osoba atakowana jest porządna czy nie gdyż wygląd o tym nie świadczy ale ci którzy piszą że by nie obronili bo po co bronić polkę to polecam zapakować swoją przewartosciowana d**e w pierwszy lepszy samolot i opuścić ten piękny kraj bo bez takich cepów jak wy będzie jeszcze piękniejszy. Nie macie pojęcia co przezywa napadnięta kobieta bez względu na motyw napadu oraz przez jak dlugi czas to się ciągnie za cala rodzina.

Gość gość
dziś oby takich jak Ty Robercie było więcej, a przynajmniej mam taką nadzieję

Gość gość
Robercik myśli że jak się poużala nad paniami to któraś da mu doopy, nawet maila podał :D

Up poprostu ludzie kierują się w zyciu różnymi wartościami ja kieruje się swoimi i honorem a pozatym jak cos człowieka w życiu dotknie to możliwe ze ludzie zaczną zmieniać zdanie i szanować innych jak sami chca byś szanowani nie po to podalem maila a dupa to się liczy tylko dla ciebie jesli tak sadzisz

Gość gość
Obroniłbym przed ciapatym, muzułmaninem,murzynem albo innym jakimś człowiekiem, dla którego wiem, że gwałt to kwestia ideologii, jakiegoś chorego podejścia do posiadania innej osoby. Ale nie wiem jak bym zareagował na sytuację gdyby to biały i niepozorny chłopak dobierał się do dziewczyny, bo to kwestia frustracji i w Polsce faktycznie dziewczyna chętnie sk***iłaby się z pierwszym, drugiemu zostawiając na zawsze bolejące jądra. Mówię to z przykrością.

Gość gość
ale na pewne rzeczy naprawdę tak mało kto zasługuje, że niedobrze mi się robi że ktoś mógłby gwałt na dziewczynie uważać za sprawiedliwość za to, że któraś kiedyś źle o nim powiedziała. - święte słowa. Zapamiętajcie sobie faceciki,którzy oburzacie sie za nazwanie was chłopaczkiem i za to,że uważam,że prawdziwy mężczyzna zawsze spróbuje obronić kobiete i ma do niej szacunek bez względu na to kim jest - i serio dlatego uwazasz,ze nalezy mi sie jakiś gwałt?? to kto jest męzczyzną nie zależy od mojej opinii. Z tym bronieniem to jest fakt ogólny i po prostu prawda,a nie jakaś tylko moja opinia. Zresztą to nie ma znaczenia,ja na poniżanie nie zasłużyłam sobie niczym.

Gość gość
Miłego gangbangu, srać będziecie spermą przez tydzień i nawet dwadzieścia pryszniców z Was nie zmyje owoców frajdy ciapatych - i Ty uważasz siebie za człowieka,za mężczyzne? z takim mysleniem nie powinni cie wypuszczać z psychiatryka,jesteś CHORY

Gość gość
ciebie nawet zwierzeciem nie nazwe,bo pies prędzej by mnie obronił,psy w ogóle są bohaterskie i odważne,często ratują ludziom tyłek.

Gość gość
Ale nie wiem jak bym zareagował na sytuację gdyby to biały i niepozorny chłopak dobierał się do dziewczyny, bo to kwestia frustracji - to nie kwestia frustracji,tylko psychopatia i okrucienstwo. Gwalciciele to taki typ ktory uwielbia ponizanie i tylko to go podnieca. Przeciez po prostu sfrustrowany facet pojdzie na d***** a na pewno nie bedzie nikogo na ulicy napadał.

Gość gość
poza tym nadal gwałt jest czymś gorszym niż niezaspokojenie seksualne. Też jestem niezaspokojona,wcale mi sie nie usmiecha zyc samej a nikomu nie dokuczam z powodu samotnosci

Gość gość
to ze jakis facet ma ze sobą problem i nikt go nie chciał nie jest winą pierwszej lepszej dziewczyny mijanej przez niego na ulicy.. moze nikt go nie chce bo ma paskudny charakter? pluje jadem jak ci tu na forum,kto by takiego chcial?

Gość gość
Nie, lochy zawsze na mnie srrrały, więc ja w tej sytuacjo tez bym się na nie wysrrrał

Gość gość
gość dziś Dlatego powiedziałem, że nie wiem co bym zrobił, bo te sytuacje wydają mi się minimalnie bardziej skomplikowane. NIe chcę winić dziewczyny za faktyczny gwałt, ale czasem niektóre z obecnego młodszego pokolenia robią chłopakowi takie wodogłowie, że jak już się spiją w trupa to on się do nich dobiera - a one potem twierdzą, że zostały zgwałcone. To trudniejsze sytuacje. Dlatego w przypadku ciapatego idę na instynkt i n*******lam. W przypadku chłopaka polaka, mniejszego ode mnie, wyglądającego jakby spermy zakonserwował już tyle, że pływa mu już w mózgu, staram się zanalizować sytuację.

Gość gość
to że część ludzi brzydko mnie potraktowała to nie znaczy że należy im się gwałt, a ten frustrat plujący jadem jest psychopatą

Gość gość
w takich sytuacjach nie ma zbytnio czasu na analizowanie,trzeba działać szybko poza tym nie mowimy tu o tym co sie dzieje na dyskotekach tylko na ulicy,gdzie ktos jest atakowany nagle,nie ma mowy o żadnym upijaniu się

Gość Mãçįěķ_Mãçįěj
Szanowne Panie, przypominam, że to jest tylko forum, opanowane przez frustratów i nieudaczników, także miara w tym niewielka. Normalny mężczyzna stanie w obronie kobiety, więc proszę się nie przejmować tym jadem co to wupluło kilku gości, w sumie nie zdziwiłbym się gdyby to było raptem dwóch sfrustrowanych typów piszących na krzyż.

Gość gość
Maciek debilu normalny mężczyzna ma swój HONOR i nie będzie skakał wokół kobiety po tym jak ona go olewa i traktuje jak g****o. Jak zachowałyby się kobiety w odwrotnej sytuacji? Od razu by uciekły albo poddały się takiemu emigrantowi czy muzułmaninowi. Życie jest zbyt cenne by narażać je dla kogoś obcego kto całe moje życie pluł mi w twarz. Mężczyzna nie ma obowiązku bronienia kobiety tym bardziej obcej. A Ty nie jesteś mężczyzną tylko takim zwierzątkiem, które robi wszystko co mu pani każe. Wstyd mi, że ktoś taki uważa się za mężczyznę!

Gość gość
to Maciek ma honor,Ty nawet nie wiesz czym on jest. Bo własnie honorowy mężczyzna staje w obronie kobiety. A niehonorowy tego nie zrobi. Honor nakazuje bronić innych,bronić ojczyzny,kobiety,dzieci. Obca kobieta w twarz Ci nie pluła,nie traktowała jak g****o,nic ci nie zrobiła. To własnie Maciek jest prawdziwym mężczyzną a ty jesteś zwierzątkiem,chociaż nawet zwierze jest lepsze i taki pies właśnie broni innych. Wstydź sie ale za siebie bo to ty nie powinieneś sie uważać za mężczyznę! jeszcze Maćka od debila wyzywasz bronienie to nie skakanie koło kogoś nie wiesz jkaby sie kobiety zachowały więc nie pisz bzdur

Gość gość
*jakby też mysle,że to tylko kilka typów totalnie popapranych i dziwnych bo normalni to oni nie są

Gość gość
Cały czas tylko słyszę jaki to z Ahmeda czy innego Mohammeda jest prawdziwy mężczyzna do którego Polaczek Cebulaczek nawet się nie umywa. Więc jak zobaczę gdzieś jak taki prawdziwy mężczyzna wyciera wami podłogę to przystanę popatrzeć. Nigdy nie jest za późno na naukę

Gość gość
dziwne bo ja jakoś tego nie słyszę nigdy faktem jest,że jestem dosyć aspołeczna,ale obserwatorką i słuchaczką jestem dobrą..wiem o czym ludzie rozmawiają a jesli chodzi o taką sytuację to nie jesteś lepszy od takiego ahmeda skoro stałbyś i sie przyglądał jak robi kobiecie krzywdę taka bierność w tym przypadku byłaby żałosna byłbyś współwinny gwałtu co może jeszcze byś sie tym podniecił i zwalił sobie na ten widok? nie zdziwiłabym sie gdyby tak było bo nikt normalny nie stałby i sie nie przyglądał

Gość gość
No ale przecież polaczki cebulaczki są nic nie warci, wiec czego się spodziewasz? Niech cię broni kolega Ahmeda skoro wszyscy oni są lepsi od nas

Gość gość
nie są lepsi ale ty nie jesteś lepszy od nich a to różnica. nie jesteś też gorszy,jesteście siebie warci tak samo gardzicie kobietami,on gwałci ty sie przyglądasz zresztą z tego co tu piszecie wynika,że prędzej kolega ahmeda by obronił niż wy 🖐️

Gość gość
No, I tego się trzymajmy. Zresztą, o jakich gwałtach my mówimy oni was nie muszą gwałcić, wam majtki spadają na sam ich widok :)

Gość gość
no mi nie :O i nie tylko mi te które na nich lecą to zdecydowana mniejszość,zrozum to w końcu zresztą na pewno to rozumiesz bo tylko tak prowokujesz nie wierze,że można być tak ograniczonym