Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ISLAMSCY IMIGRANCI W POLSCE wywiad z posłem

Polecane posty

Gość gość
I wszystko jasne skąd to się wzięło i co należy zrobić w sprawie Polski. Widać, że koleś wie, co mówi. Szacunek.

Gość gość
No i wyszło szydło z worka o co tu chodzi :o Jak człowiekowi nie przerywają jak w tv, to można się ciekawych rzeczy dowiedzieć..

Gość gość
Ten poseł ma rację! Dlatego trzeba przeciwdziałać islamizacji!

Gość gość
Partia Korwin od początku była przeciw narzucaniu Polsce islamskich imigrantów. Tu jest 100% pewności. Myślę, że najlepiej gdy Korwin zdobędzie doże poparcie, bo wtedy wejdzie w koalicję z PISem i wyegzekwuje weto w sprawie imigrantów.

Gość gość
O tym trzeba mòwić. Suwerenność dla Polski! Wont z islamem!

Gość gość
PIS otwarcie mówi, że musimy być solidarni, czyli przyjmą imigrantów islamskich. A jeśli, jak twierdzisz, nie są pewni swojego stanowiska, to partia, która w tak fundamentalnej kwestii jak imigranci nie ma jasnego stanowiska w rezultacie je ma, ale przyzna to dopiero po wyborach, czyli tak czy siak pis przyjmie imigrantów. Są zresztą plany, by PIS WESZŁO W KOALICJĘ Z PO, więc to by było zrozumiałe.. Natomiast Partia Korwin od początku była przeciw narzucaniu Polsce islamskich imigrantów. Tu jest 100% pewności. Myślę, że najlepiej gdy Korwin zdobędzie doże poparcie, bo wtedy wejdzie w koalicję z PISem i wyegzekwuje weto w sprawie imigrantów.

Gość gość
Też czytałam o tych 100.000, a przecież oni mają prawo łączenia rodzin a rodziny mają tam po 8 dzieci, to już jest MILION IMIGRANTÓW, a na Zachodzie to sprowadzają kolegów kłamiąc że to kuzyni i to się tak mnoży :o

Gość gość
Dobry wywiad. Otwiera oczy...

Gość gość
Faktycznie. Ale masakra. Teraz przynajmniej wiadomo czemu ich tu sprowadzają :o

Gość gość
PIS twierdzi, że imigranci nie są ok, ale jednocześnie nie zawetuje ich, bo przecież musimy być solidarni i przyjmować islamistów. Czyli Kaczyński kłamał by na niego głosować :o Natomiast Korwin oraz Wipler od początku są przeciw narzucaniu Polsce islamistów, wręcz zbierali podpisy w tej sprawie. Dlatego mają mój głos ;)

Gość gość
Szokujący ten wywiad trochę... :(

Gość gość
Muslimów przyjadą stopniowo setki tysięcy, a docelowo miliony jak w Niemczech, Austrii, we Włoszech, Francji, Anglii, Danii, Szwecji, Norwegii, Belgii, Grecji, itd. Brońmy się póki są wybory, bo następne za 4 lata i przez ten czas już ich nazwożą. POlska na razie zgodziła się na 100.000, ale Kopacz wybłagała unię, by tego nie ogłaszali do wyborów. A wg prawa oni mogą sprowadzać rodziny, więc to już milion :o Ludzie, głosujcie na Korwina. On musi wygrać!