Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni 30parolatkowie nie chca, nie szanuja kobiet

Polecane posty

Gość gość
czy cos w tym stylu:) ma najwiekszy sens i najglebszy :)

Gość gość
widze, ze TY:) tylko skad wiesz, ze ja wołam?

Gość gość
dobrze, ze jestem mala to Ci przynajmniej d/upy za bardzo nie rozciagne soba :)

Gość gość
z 30parolatkiem to mozna co najwyzej isc do łóżka, wykorzystac jak sie da i ile sie da i 🖐️

Gość gość
"zawsze szczery 2015.10.19 Mentalność Was jest jednakowa x kali jesc, kali pic " X Pic na wodę, gdy naucza ortografii ktoś, kto polskich liter użyć nie potrafi.

Gość gość
Choć akurat powyższe to jest gramatyka - w razie, gdybyś i mi chciał zrobić przytyk(a) :P Lecz gramatyka się nie rymowała.

Gość heelen
Sama byłam w podobnej sytuacji i muszę Ci powiedzieć, że wybrałam chyba najprostsze rozwiązanie, które jednak nie wszystkim przychodzi od razu na myśl. Założyłam sobie konto na portalu matrymonialnym. W końcu skoro chcę poznać już dojrzałego faceta, który też myśli o czymś poważnym, nie lata po klubach i nie rozgląda się za małolatami, to wyszłam z założenia, że warto wypróbować coś takiego, w końcu facet, który wykupuje abonament na mydwoje chyba nie robi tego dla żartów czy dowartościowania się, bo od tego są inne portale, darmowe, randkowe, ale nie matrymonialne. Matrymonialne są dla ludzi, którzy naprawdę szukają związku. I stwierdziłam, że właśnie tego spróbuję. To było dobre rozwiązanie. A jeśli chodzi o wiek, to powiem Ci, że jest tam tyle osób, na takich portalach, że w każdym wieku znajdziesz kogoś odpowiedniego dla siebie. Tylko trzeba się przekonać i spróbować