Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanulaj

Szukam do wspolnego odchudzania

Polecane posty

Gość lanulaj

Razem raźniej :) nieważne kim jesteście skąd ile chcecie schudnąć i w jaki sposób. Ja zaczynam dukanem. Wiem wiem zaraz pewnie będzie pełno wpisów. Tak ja znam wszystkie zalety i wady i zagrozenia. Świadomie decyduje się na to. A wy jakie pomysły macie na siebie?:)

Gość gość
i jak Ci idzie ten dukan ?

Gość gość
ja dzisiaj zjadłam 11:00 jabłko i kawa - kawa czarna 14:00 kawałek makowca + herbata - woda mineralna spacer 30 minut szybki marsz ok 15:00 serek wiejski + 1 łyżka dzemu wieczorem sałata z pomidorem i sosik i po 19:00 siłowania 40 minut :)

Gość gość
puknij się w głowę i to mocno; głodówka i siłownia, spalisz sobie mięśnie, rozwalisz metabolizm, dostaniesz jojo.

Gość gość
szukałam skutecznego ale i zdrowego. Było to dla mnie bardzo ważne dlatego sprawdzałam składy i odrzucałam te które miały nie naturalne składniki. Wybrałam w końcu slimcea. Podziałały. Pozwoliły mi schudnąć bezpiecznie i skutecznie :) 12kg wynik to było i jest coś z czego jestem bardzo dumna i zadowolona.

Gość dorotagk
hej. rozmowy o odchudzaniu moga trwać wiek. kazda z nas ma swoje zdanie i sposoby. Ja staram sie schudnąć juz od miesiąca ale spadło mi tylko 3 kg. Pije asystor slim. już około miesiąca. jesli mi córka na to pozwoli to ćwicze w domu