Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta Kwaśniewskiego.Czy ktoś po niej przytył?

Polecane posty

Gość gość

W wyszukiwarce próbowałam szukać czy ktoś przytył od tej diety ale nic nie znalazłam. Może ktoś z Was próbował tej diety? Moja ciocia od 4 miesięcy jest na tej diecie i schudła ponad 5 kg. Je bardzo tłusto,wszystkie zupy ze sporą ilością śmietany,tłuste boczki itd. Podobno pierwsze 2 tyg ją czyściło. Badania jej się polepszyły i zachęca mnie również do tej diety ale mam obawy jednak że przytyje.

Gość gość
a nie prościej zastosować dietę MNIEJ ŻREĆ, zmienić nawyki żywieniowe, jeść wszystkiego po trochu i chudnąc ? Jakie wyniki jej się poprawiły, cholesterol też?????

Gość gość
ależ bzdury dziewczynie piszecie...Po diecie przytyje każdy jak będzie się objadał i nie trzeba diety Kwaśniewskiego ! To jest dieta lecząca i wolno odchudzająca przy proporcji B do T 1;2 To jest sposób na żywienie a nie jakaś kopenhaska na 2 tygodnie Trzeba dużo wiedzieć, mieć książkę ,dbać o proporcje a jak się będzie objadać to nie narzekać że na Kwaśniewskim się tyje...

Gość gość
ciekawe co leczy, bo chyba nie mózg;) Brawo jedną książkę przeczytałaś naprawdę????????

Gość gość
zadbaj bardziej o swoją edukację...O LCHF, Atkinsie, Ponomarence, Lutzu nigdy nie słyszałaś ?????????? Nie mam czasu na odpieranie ataków mazgajowatych szyderców! Mam dużo do zrobienia A autorce życzę powodzenia w temacie ale tu spodziewaj się tylko dziecinnych rad infantylnych prześmiewców Nie obawiaj się takiego jedzenia ale naprawdę musisz wcześniej gruntownie się przygotować i poczytać na temat wartości produktów Mam długi staż na takim jedzeniu i spokój po latach leczenia nadciśnienia i stawów także straciłam dziesiątki kilogramów ale TY musisz przejść WŁASNĄ drogę

Gość gość
Dopiero teraz tu zajrzałam. Chodzi mi też głównie o to że mam problemy z żołądkiem,podejrzewam że mam nietolerancje pokarmową.Często odbija mi się drożdżami,mam zgage,wzdęcia i inne. Z roku na rok jest coraz gorzej.Ciotka poleciła mi wykłady na YT dr.Zięby na temat zakwaszenia organizmu i że właśnie dieta Kwaśniewskiego by mi pomogła. Ale jeszcze nie miałam czasu żeby zgłębić się w temat.Dlatego spytałam tutaj czy ktoś po tym przytył

Gość gość
a ten Zięba jest doktorem , słyszałam, że to jakiś znachor

Gość gość
to zacznij się zagłebiac, bo ta dieta to jest na całe zycie - jesli chcesz ja robić jakiś czas, a potem wrócić do starych nawyków, to mozliwe, że sobie zrujnujesz zdrowie - nie można jej tez stosowac połowicznie, natomiast czy Ci będzie służyć to już inna sprawa - trzeba się badac i trzeba słuchac swojego organizmu

Gość gość
Znachorzy tez kiedyś ludziom pomagali - ale Zieba to nie znachor tylko dośc wykształocny człowiek - to co pisze opiera na badaniach, do których podaje linki w książce - badaniach czesto oficjalnych, których rezultaty nie sa wprowadzane do oficjalnej medycyny - jak się potrafi czytac to można sobie wyrobić własne zdanie:) Polecam:)

Gość gość
czyli spisek;)

Gość gość
bo facet głupi nie jest, trzepie kasę na naiwnych.

Gość gość
dlaczego spisek? raczej pilnowanie swoich interesów, pilnowanie, zeby akcje na giełdzie nie spadały - jesli piszesz, że chodzi o trzepanie kasy to powinienes rozumiec o co chodzi... Z resztą w sieci jest cała masa jego wykładów za free - możesz sprawdzić i nic nie zapłacisz za to:)

Gość trynerka
po każdej diecie w której nie jest stosowany również ruch przytyjesz, mówię to bo jestem dietetykiem i trenerem personalnym, aż mi się w głowie przerwaca jak widzę co ludzie na forach piszą, kompletne bzdury! Dieta dobrana do wagi i wzrostu plus ruch równa się sukces. Na avans.pl zakup sprzęt, tam jest dość tanio w dziale sportowym, a po diete zgłos się do dietetyka dobrze się zmierz, zważ.