Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllaaa

schudnąć na skakance. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość lllaaa

Hej Wszystkim. Zacznę od tego , ze mam 23 lata i ważę 75kg. Postanowiłam wreszcie coś ze sobą zrobić bo dość mam komentarzy ' o super jesteś w ciąży gratulacje' ' ale się zaniedbałaś' itd. Teraz chcę czuć się podziwiana i dobrze wyglądać a nie zamartwiać się tym, że mam ciało 40latki. Czasem kobiety w tym wieku wyglądają lepiej. Postanowiłam zawalczyć o lepszą siebie. Chcę w święta jechać do rodziny o 6kg lżejsza i nie martwić się tymi komentarzami z ich strony.. właściwie to chcę to zrobić dla siebie, dla lepszego poczucia i zwiększenia pewności ( a ostatnio mi jej brak). Postanowiłam jeść 4 , 5 posiłków dziennie i skakać na skakance. Np. 100podskoków 30 sekund przerwy i znowu i znowu. Czy jest ktoś kto chce walczyć razem ze mna i razem się motywować? Plan : SCHUDNĄĆ DO ŚWIĄT ! Licze na Was :)

Gość gość
Jest szansa, ale samo skakanie, to nie rozwiązanie. Cardio jest spoko, ale szybko Ci się znudzi. Poszukaj na necie może pełnych zróżnicowanych treningów. Jeśli chodzi o jedzenie, to mnie bardzo pomogło centrum odchudzania i odżywiania . Wiem co jeść, wiem ile jeść wiem czego unikać. Każdy organizm jest inny i na każdego co innego działa. Mnie sie udało, zrzucić 9 kilo w trochę ponad 2 miesiące. Warto próbować. trzymam kciuki.

Gość lllaaa
Czytałam na różnych forach, ze dziewczyny na skakance i diecie ( polegała na tym żeby tylko mniej jeść) schudły i to bardzo dużo. Wiem, ze potrzeba do tego czasu ale myślę, ze skakanka to dobre rozwiązanie. Później dołączę do tego Tiffany boczi itd.

Gość gość
Tiffany to raczej bez tłuszczyku, tak nic nie da. A skakanka ponoć nie dla każdej dziewczyny, można zaszkodzic

Mojej kolezance udało sie schudnąć ponad 10 kg w 30 dni ;) Wystarczy trochę pracy i samozapracia! Podaje Link do całego poradnika z którego korzystała znajdziecie w nim sporo porad ;) Link- www.schudnijznami.wordpress.com

Gość gość
pamiętaj ze podskoki nie są dobre dla stawów- a twoje sa mocno obciążone bo dużo ważysz. Mieszaj trening

Gość gość
Takie szybkie chudniecie jest conaco najmniej niezdrowe

Gość lllaaa
U mnie jest tak, ze jak sie wezmę to szybko chudnę tylko oczywiście brak motywacji :) Ale z racji, iż mam dość swojego 'obwisłego' ciała teraz chce to zmienić. Skakanka jest dobra na wszystko bo pracują kazde partie ciała :) GosiaFit schudła na skakance?

Gość gość
skakanka nie jest dobra na wszystko, np cycki nie lubią podskoków i się wyciagają w dół- grawitacja. Poza tym zeby ujędrnić ciało to trzeba się trochę bardziej przyłozyć.Ale skoro wiesz lepiej to po co pytasz

Gość gość
Ja czytałam ze laska sobie coś uszkodzila podskokami, jajniki? Albo coś. Odradzam. Lepiej jakaś chodakowską już

Gość lllaaa
Nie chodzi o to, że wiem lepiej tylko pisze co wyczytałam. A ja o nic nie pytałam tylko szukałam kompanki do skakania. Dziekuje Wam za rady. Będe mieszac ćwiczenia.

Gość lllaaa
Dietetyk Anna Falczynska rozumiem, że skakanka to dobry pomysł ? Bo już po tych wszystkich opiniach zaczynam myśleć, że źle wybrałam

Gość gość
Ja myślę że to bardzo dobry pomysł, jeśli dobrze się czujesz, skacz :-) sama od dwóch tygodni robię interwaly a od dwóch dni dolaczylam skakankę i już widzę różnice, jem to samo tyle że mniej i staram się więcej pić.