Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777555

chce pomniejszyć sobie piersi z 75I do 75B lub 75C, da się?

Polecane posty

Gość 777555

nie cierpię swojego dużego biustu :( plecy mnie już od nich cholernie bolą do tego strasznie zwisają, marzę by mieć mniejszy biust pasujący do mojej figury, dlatego chce się spytać czy da rade pomniejszyć biust z rozmiaru 75I do 75B?

Gość gość
Do 75b nie wiem czy dało by rade. Z tego co wiem babka z 80J zmiejszyła do 80C/D. Myślę, że tobie by wyszło z 75D

Gość 777555
a da się chociaż 75C? i co decyduje o tym ile można biust pomniejszyć?

Gość prawictwo pospolite 152
chce je zobaczyć , wklej fotę .

a po za tym zamiast myśleć o pomniejszaniu biustu to pomyśl lepiej o zrzuceniu kilku kilogramów .. Biust na pewno ci sie zmniejszy na przyklad jak zrzucisz 8 kg to spadnie z 75 I na 65 E

Gość 777555
spadaj prawiku, nie będę wstawiać zdjęć!

musisz przejśc z 75 na 65 i piersi na pewno ci sie zmniejszą .. 8 kg do zrzucenia

Gość 777555
ty chyba w ogóle rozumu nie masz? ja już schudłam 12 kg a biust nawet o rozmiar się nie pomniejszył. ważyłam 67kg teraz ważę 55kg biust nie zawsze maleje, a ja już to nie aż tyle! myślisz ty trochę?

ale nadal masz 75 , a więc ciagle za dużo poradziłem ci - musisz mieć 65 dalej zrzucaj kilogramy i w koncu biust zacznie sie zmniejszać..

Gość gość
nawet sie nie zastanawiaj, tak duzy biust to bardzo duze obciążenie dla kregosłupa, za pare lat bedziesz miala zwyrodnienie...!max rozmiar c

musisz zejsc do 49 kg

Gość 777555
spi/erd/alaj z mojego tematu! nie chce tu prawika co g****o sie zna nie zaśmiecaj mojego tematu! ja szukam rad o pomniejszeniu go operacyjnie, a nie zdjęć od faceta który gołą kobietę widział tylko w gazecie lub filmie

jesteś za cięzka 55 kg do 49 kg 6 kg do zrzucenia biust na pewno ci sie zmniejszy

jesteś za cięzka, 55 kg do 49 kg 6 kg do zrzucenia biust na pewno ci sie zmniejszy

Gość 777555
błam już u lekarza i zalecił mi operacje, ja jednak nie chce na NFZ bo pewnie zrobią to źle a chce mieć dobrze zrobione x do prawika jak ważyłam 70 to miałam 75 pod biustem, jak ważyłam 65 dalej miałam pod biustem 75, teraz ważę 55 i dalej mam 75, zrozum durniu że mam taką budowę kości i za cholerę tego nie zmienię, no chyba że sobie żebra wytnę!

Zadecyduje lekarz, ale jak chcesz, to Ci zrobi nawet miseczkę A. Jak się odpowiednio zakręcisz, to da się zmniejszenie załatwić na NFZ.

Gość gość
wypi/erdalaj stąd z****** prawiku!

i oczywiscie jak zrzuciałaś z 70 kg na 55 kg to biust nie zmniejszył ci się nawet o jeden numer .. ? Bajki opowiadasz

Gość 777555
tak nie zmniejszył się ani o jeden numer! co ja poradzę?! niektórzy tak maja że chudną ale nie mogą zrzucić kg z ud, tyłka, a nawet piersi widać że na niczym się nie znasz

Gość 75J
ja mam 75J i ani myślę o zmniejszaniu,nie są wcale takie wielkie,owszem są duże ale bez przesady...może masz taki układ że ci zwisają...mi nawet tak bardzo nie zwisają,tylko trochę,ale mam fajny kształt bo są okrągłe i blisko siebie...moja babcia zawsze się śmiała,że wyglądają jak sztuczne

Gość gość
A gdzie dziewczyny kupujecie staniki na taki duży biust?

sluchaj , moja kuzynka wazy z 70 kg , a piersi ma potęzne , wieksze od głowy .jJakby zrzuciła 20 kg to zalozy sie ze biust by jej sie zmniejszył Bo dawniej ważyla kilkanascie kg mniej i biust miala sredni. m wyraznie mniejszy niz obecnie ..

Gość 75J
ja kupuję firmy Samanta,mają ładne staniki na mały obwód ale dużą miseczkę...trochę kosztują ale warto

Gość 777555
ty sie ciesz ile wlezie, ale ja swoich nie cierpie, nie chce mi sie nosic tego cieżaru, ani nosić worków zamiast ubrań które mi się podobaja, chce chodzić bez stanika w upalne dni, a nie ciagle byc w staniku nawet w domu nie podobaja mi sie z ksztaltu, wygladu, i nawet gdyby byly sterczace to i tak bym je pomniejszyla

Gość 777555
ja już w wieku 13 lat miałam 75C, a jak miałam 15 to już 75F u niej też tak rosły?

Gość gość
nawet przy małum biuscie trzeba nosic stanik zeby nie obwisly

Gość 777555
wiem, ale w lecie można sobie raz na jakiś czas zdjąć a nie się pocić w staniku

Gość gość
jeśli na prawdę cie obciąża to powinnaś sobie jak najszybciej pomniejszyć i z pewnością się da pomniejszyć do B ;)