Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Kocham ale się wyrzekam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Gdybym kochała to byłabym teraz przy nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Powiedz jej/jemu a nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Mógłby być bardziej zdecydowany , bardziej otwarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 I tak się nie znacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2016 Jak to nie, jak tak?Może nie jak łyse konie, ale nie jest mi obcy. Mało o nim wiem, ale co z tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2016 Ciekawe co czuje mezczyzna ktory ukrywa to co czuje . im chyba latwiej bo od dziecka sa uczeni nieokazywania uczuc. Ciekawe czy jednak w jakis sposob stara sie o ta "zakazana " kobiete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2016 w ukrywaniu uczuc to ja juz jestem ekspertka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2016 Powiedział, że za 5-10 lat to przejdzie. I przeszło, ale po 15 latach. Teraz tylko czasem nawiedza moje sny. Czy czegoś chciałabym od niego? Kiedyś usiąść razem przy kawie i porozmawiać jak przyjaciele. Niektórzy ludzie są niewymazywalni z życia, nawet jeśli są w nim nieobecni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Nie zamykaj drzwi przed miłością,bo cóż powiesz sercu, kiedy w pustym domu zapłacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 a co jak jest stały partner , a zakochałam się w innym też w zwiazku długoletnim ? sexu nie było i nie będzie , jest uczucie , rozmowy ,dotyk pocałunek i żal że los nie spotkał nas kiedyś tam wstecz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Gdy obie strony są zaangażowane i obie ukrywają to wcześniej czy później któraś z nich się zdradzi jakimś dziwnym zachowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 jak się zdradzi ? nie ma szans , za daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 osoba zakochana zawsze tak ukrywa uczucia, że druga strona może odnieść wrażenie, iż jest obojętna lub nielubiana przez ukrywającego miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 20.57, cos w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Dlatego te nielogiczne zachowania moga nasuwac wniosku, ze cos jest na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Ja już tak nie mogę dalej myślałem że dam radę ale chyba nie przejdzie niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 22.09 ..ja też. Od 3 lat. Tęsknię dzisiaj tak bardzo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 20.57 Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 22 09 ja tez od 3 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Dwie osoby ukrywają i jak tak mogą dodam że są wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 gość dziś a ty od ilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Nie chcą się podzielić nie wiem dzielić z innymi może nie są na to gotowi jeszcze ale wiem że uczucie prawdziwe;;;;;;;;;;; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Prawdziwego uczucia nie skryjesz nie da rady tak żyć więc się mecz bo masz prze kichane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 nie jest łatwo gdy jedno i drugie jest w wieloletnich związkach , wielkie uczucie niepojęte , a do małżonków przyzwyczajenie i dorobek życiowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 gościu z wczoraj z 22.09 to może zrób ten pierwszy krok w koncu. może wystarczy pogadać i wyjaśnic sobie a wszystko pryśnie jak banka mydlana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Był początek miłości i jest i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Bardzo bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Życie umiera we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach