Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 jak nie reaguje to znaczy, że nie odwzajemnia. Nie oszukujcie się gdyby facet lub kobieta chciał/ chciałaby to pokazali by , że im zależy. Nie warto żyć wspomnieniami, czasem u danej osoby pojawiają się zauroczenia, które szybko mijają. Nie warto tez nad interpretować zachowań drugiej osoby. Mi pewna osoba bardzo złamała serce, myśląc że skoro tak się zachowuje musi czuć to samo, jednak to nie było to. Szkoda że zrozumienie tego przyszło tak późno, ale cieszę się, że przynajmniej nie bedę dalej się łudzić i gdybać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćut Napisano Grudzień 28, 2016 dalej gdybasz, to co piszesz to jedynie Twoje interprtacje... widać, że jesteś rozgoryczona z jakiegoś powodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 Też się długo łudziłam, że mój ex zrozumiał co stracił i żałuje rozstania. Tymczasem to była moja interpretacja taką jaką chciałam, że skoro się patrzy a nie podchodzi, to że nie ma odwagi. Pyta się o mnie mojemu bratu, że tęskni :P Tymczasem był już z inną i nadal jest z jakąś małolatą. Teraz rozumiem, że jak facet chce z kimś być, zauroczył się, to działa a nie patrzy obojętnie z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2016 Tak, jestem rozgoryczona, ale już nie gdybam, już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Znowu ta radość ze spotkania z Tobą, znowu ten zastrzyk energii. Byłeś taki radosny, uśmiechnięty, zadowolony. I te słowa, te wiesz które... Dziekuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dianaxd 0 Napisano Styczeń 12, 2017 oczywiście ze moze ukryc swoja miłośc i uczucie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 nie wiem, które? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Te o częstotliwości spotkań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 wiesz że chcę spotykać Cię częściej zawsze będzie za mało za mało za maaało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Wiem, czuję to, widzę to w Twoich oczach, wtedy gdy chcesz to pokazać. A bywa, że ukrywasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Ty też ukrywasz unikasz schodzisz mi z drogi czasem mam wrażenie że nie chcesz ze mną rozmawiać :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Chcę, bardzo chcę, tylko chronię to co najcenniejsze, sama o sobie nie myśląc. Moje potrzeby są na drugim miejscu, wiesz przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 daj mi cokolwiek każdy gest jest dla mnie cenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Daję Ci.. nie widzisz? Mój uśmiech, ciepłe słowo... Do żadnego innego tak się nie uśmiecham, jak do Ciebie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 życzliwość tak oczywiście obdarzasz nią wszystkich, mnie również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 A moje oczy? Spojrzenia? Nie widzisz, że są inne? Cieplejsze, dłuższe, czasem zawstydzone? Nie czujesz tej chemii między nami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 daje ci na wiekuista pamiątkę moja podobizne https://zapodaj.net/b06d24f4d6d1c.jpg.html możesz nosić w serduszku na łańcuszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 i w sumie masz rację są rzeczy ważne i są te drugoplanowe, nie mam i nie mogę mieć o to żalu, cóż zdarzyło to się czasem zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 A co byś zrobił, gdybym dała Ci wyraźny znak? Gdybyś miał 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 tak to widać czasem tego nie ukrywasz ale to wszystko jest na odległość chcę mieć Cię blisko choć na chwilę poczuć bicie Twego serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Możesz poczuć, wystarczy byś mnie przytulił... czy to dla Ciebie za trudne? Potrzebuję tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 nie wiem czy za trudne, na pewno trudne obawiam się Twojej reakcji, jeśli mnie odtrącisz będzie niezręcznie dalej obok siebie funkcjonować raczej trudno będzie udawać że nic się nie zdarzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 spotkajmy się :) chcę Ciebie mocno przytulić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 nie odtrace cie, nie obawiaj sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Wiem, że boisz się, że to wymaga odwagi, wiem, ze wymagam za wiele... ale czasami są okazje, gdy jesteś blisko, może wtedy spontanicznie, z uczuciem przytul... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 tak kiedyś będę musiał spróbować zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Na pewno Cię nie odtrącę, nie ucieknę, zostanę w Twoich ramionach. Pewnie będę spłoszona, speszona, ale szczęśliwa i to na pewno zobaczysz w moich oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 bicie twego serca i pulsowanie twego pe.nisa ach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 jak wy się tu rozpoznajecie, przecież tu piszęe kilka kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 po zapachu mych pierdow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach