Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś latales po kafeterii niczym golebica smiech.gif ,juz o sympatii nie wspominajac smiech.gif i jeszcze do tego stary zbereznik niby mial zone fujxxRozumiem, że w dalszym ciągu sie ośmieszasz... Skoro lubisz.Musze przyznac jednak, że nieźle ci idzie...:D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś latales po kafeterii niczym golebica smiech.gif ,juz o sympatii nie wspominajac smiech.gif i jeszcze do tego stary zbereznik niby mial zone fujxxA po twoich opisach mojej osoby widać jasno, że żadnego mojego zdjęcia nie widziałaś...:D

Gość gość
a tak na marginesie lepiej pomysl nad zmiana stopki,bo kto wie kto zapuka o 6.00 do ciebie na szkmolne osiedle smiech.gif ,lepiej nie kuds losu shatyn-Kaminski i Ziobro nie spia xxA niech sobie pukają.Po pierwsze ja się komuchów nie bałem to i tych panów też się nie boje.Po drugie. Już tam dawno nie mieszkam.A więc stopki nie zamierzam likwidować... A wprost przeciwnie.Zostanie jeszcze powiększona...

Gość gość
PO to komuchy tylko na niebiesko przefarbowane

Gość gość
gość dziś PO to komuchy tylko na niebiesko przefarbowanexxJAkie masz podstawy do takich twierdzeń?

Gość gość
otulona_snem dziś Ifcia nic mi nie pokazywala,ba nawet jedno wspomnienie o tobie nigdy nie padlo,mielismy lepsze rzeczy do roboty niz gadanie o tobie lub ogladanie cie,wystarcza mi twe zdjecia z sympatii co widzialam smiech.gifotulona_snem dziś a na tym pod parasolem masz zolte paluchy na tip top xxRozumiem, że masz nieodpartą chęć ośmieszania się. OK. Skoro lubisz?Ale nie opowiadaj o zawartości swojego omamu bo to po prostu jest niesmaczne...Po twoich opisach mojej osoby widać jasno, że żadnego mojego zdjęcia nie widziałaś...Nie wiem co bierzesz ale weź pół... Może wtedy twoje zmyślenia będą bardziej realistyczne i ktoś w nie uwierzy...

Gość gość
Czytając wasze posty wiadomo, że jesteściu juz bardzo dawno po "pogięciu"... :ORaz piszesz, że widziałaś moje zdjęcia a potem piszesz, że to tylko moja wyobraźnia, że je oglądasz...Naprawde nie dostrzegasz swojej śmieszności?

Gość gość
otulona_snem dziś jestesmy szaleni,ale nie az tak xxDomyślam się bo szleństwo to stan umysłu a przy waszym bardzo ograniczonym intelekcie nie możecie być szaleni "az tak" ...

Gość gość
otulona_snem dziś w stosunku do ciebie zreszta Ifcia zawsze zachowywala sie fair,do konca nawet teraz sie fair zachowuje,czego oczywiscie nie mozna powiedziec o tobie,bo jak zwykle zawssze wszystko spieprzysz,nawwet ta znajomosc spieprzyles i jej nie doceniles,takze nie boj sie twoje sekrety sa bezpieczne i beda,mozesz dalej bajac xxOpowiedz jeszcze coś o Iftar, o naszej znajomosci...:OŻałosny babsztyl z ciebie, otulona...

Gość gość
Mam nadzieję Iftar, że to przeczytasz...:OJak otulona opisuje publicznie twoje prywatne życie...

Gość gość
Fronda...xAbsurdalne odkrycie prokuratury wojskowej: Silnik Tupolewa wessał fragmenty drzew!xx:DNiestety w artykuliku a własciwie notce, Fronda nie potrafiła napisac, dlaczego to "absurdalne" skoro czesto tak sie zdarz w tego typu wypadkach...

Gość gość
– W sprawie wraku będziemy pytać Rosjan, dlaczego tak długo przeciągają śledztwo, a my już dwa lata temu – jako delegacja Sejmu i Senatu – przedstawiliśmy Rosjanom stanowisko polskie. To było zjednoczone stanowisko od lewicy do prawicy. Przetrzymywanie tego wraku nosi znamiona działania nieprzychylnego, wręcz wrogiego wobec Polski. Polacy nie rozumieją, dlaczego ten wrak jest tak długo przetrzymywany – podkreślił Witold Waszczykowski.xxJak widac Waszczykowski bierze Polaków za idiotów a to obrażanie narodu polskiego.Chyba, ze tę opinię stworzył na podstawie własnego otoczenia. To już inna sprawa...

Gość gość
Jako stały wyborca PiS cieszę się ze Antoni Maciarewicz,Mariusz Kamiński i Zbigniew Ziobro zostali ministrami.I żaden leming nie będzie mi mówił że zostalem oszukany.Nie zostalem ,cieszę się

Gość gość
Jeśli ktoś oczekiwał, że skomentuję dziś po swojemu skład prawdopodobnie nowego rządu, to będzie raczej zawiedziony. Nie zamierzam bowiem niczego komentować, ani oceniać, a to z bardzo prostej przyczyny. Jestem zwykłym, drugoligowym raczej publicystą i co prawda znam się jako tako na paru rzeczach, ale absolutnie nie znam się na medycynie i nie czuję się lekarzem. Nie potrafię przeto prawidłowo zdiagnozować tego przypadku, bo jest to – zgodzimy się tu w większości – przypadek raczej medyczny a najmniej polityczny.xxCałość: http://skroc.pl/9070d

Gość thx345
@Otulona pamiętam i ja,jak Shatyn na którymś topicu,opisywał prywatne sprawy Iftar.Prywatne nie związane z nim.Podły plotkarz.

Gość gość
gość dziś Jako stały wyborca PiS cieszę się ze Antoni Maciarewicz,Mariusz Kamiński i Zbigniew Ziobro zostali ministrami.I żaden leming nie będzie mi mówił że zostalem oszukany.Nie zostalem ,cieszę sięxxJak widac brak wiedzy i intelektu przydaje się, patrząc na ten przypadek.Człowiek sie cieszy bo nie zdaje sobie sprawy, że cieszyć sie nie powinien.Tzw błoga nieświadomość...:D

Gość gość
thx345 dziś @Otulona pamiętam i ja,jak Shatyn na którymś topicu,opisywał prywatne sprawy Iftar.Prywatne nie związane z nim.Podły plotkarz. X otulona zaloguj się :D

Gość gość
W rządzie mamy trzech najskuteczniejszych twardzieli: Macierewicz,Kamiński,Ziobro. Z tego byli znani i zapamiętani. Spoleczeństwo będzie miało gwarancję bezpieczeństwa przed zdrajcami, złodziejami,łapówkarzami, bandytami. W rządzie mamy także sprawnych fachowców zwłaszcza w ME,MF,MS

Gość thx345
Teraz ja jestem Otuloną:D Rozpoczyna się skowyt fachowców od wydalania swoich frustracji,lęków(o własne dupsko)odmiana przez wszystkie przypadki wielkiej znienawidzonej trójki w osobach Macierewicza,Kamińskiego i Ziobry-sezon polowań z nagonką rozpoczęty.

Gość gość
gość dziś W rządzie mamy trzech najskuteczniejszych twardzieli: Macierewicz,Kamiński,Ziobro. Z tego byli znani i zapamiętani. Spoleczeństwo będzie miało gwarancję bezpieczeństwa przed zdrajcami, złodziejami,łapówkarzami, bandytami. W rządzie mamy także sprawnych fachowców zwłaszcza w ME,MF,MSxxJeden "twardziel" jest po wyroku, drugi znany jest z kpin na temat wypadku pod Smoleńskiem...Ziobro chyba też miał jakis wyrok za pomówienie...Daja gwarancję.... Tylko czego?

Gość thx345
Widocznie ci "fachowcy" shatynopodobni nie zrozumieli co się stało w ostatnich wyborach. Ludzie wybrali Ziobrę, Macierewicza i Kamińskiego, a nie Kopacz, Misia i "Kurwińskiego" z ich tzw. POlityką "miłości", po której większość społeczeństwa nie może się pozbierać..

Gość gość
PO bardzo zaskoczona ze w rzadzie zwycieskiego PiS znaleźli się pisowcy ☺.Oni myśleli że PiS nie powoła swojego rządu a tylko straszą i jaja sobie robią.Myśleli że PiS powoła do rządu peowców.Zdumienie i skandal ha ha ha.Podobnie oburzone są tefaleny i TVP PO ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
W takiej kolejnosci powinien PIS wyczyscic Polske z UBeckiego bagna: 1. czystka w BOR - aby rzad i prezydent byl bezpieczny 2. czystka w mediach - odkloaczyc TVP i radio od Kraskow, Olejnikow, Lisow 3. czystka w wojsku, policji i ABW, aby nie bylo jakiegos puczu 4. czystka w wymiarze sprawiedliwosci, "usluznych" sedziow i prokuratorow do wymiany 5. czystka w gospodarce: pozymykac zlodziei i aferzystow 6. aresztowania bylych rzadzacych z PO - aby sprawiedliwosci stalo sie zadosc Dzialajcie szybko i sprawnie szczęść Boże wam obrońcy Polski!!!!!!