Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy wszelkimi silami chca zostac w polsce i kombinuja jak moga, a niektorzy uciekaja przy pierwszej okazji, bo dla nich nie ma roznicy czy tu czy tam. To ze ktos sie cieszy ze zachod stoi dla niego otworem nie oznacza, ze ja tez bede sie z tego cieszyla.xxW 1980 i 1981 też miałem możliwosć wyjazdu. I nie skorzystałem.

Gość gość
Przecież matka Shatyna, to historyczka, która zakłamywała historię. Zasłużyła się władzy, to ma.

Gość gość
W dostępnej dla internautów części rozmowy Radia ZET z Karczewskim Monika Olejnik poruszyła temat niedawnej katastrofy rosyjskiego samolotu w Egipcie. Zwróciła uwagę, że w tym przypadku USA zajęły stanowisko i zasugerowały, że przyczyną dramatu mógł być zamach bombowy. Dziennikarka zapytała, dlaczego Waszyngton podobnie nie zachował się po tragedii smoleńskiej.x- W stosunku do tego wypadku jest embargo na informacje ze strony amerykańskiej. USA i NATO nigdy nie wypowiadały się na temat katastrofy smoleńskiej - mówił kandydat PiS na marszałak Senatu. Dodał, że "nie wie, dlaczego tak jest". - Było embargo, ono zostało założone - podkreślał jednocześnie Karczewski.xxCzyli już nie "antypolski rząd który oddał śledztwo Rosjanom" ale bardzo złe NATO i USA które nałożyło embargo na tą wiedzę...Pis przekracza granice śmieszności która, wydawałoby się już dawno została przekroczona.

Gość gość
- Kampania wyborcza PiS, która promowała spokojny, stonowany styl i eksponowała racjonalnych polityków, była oszustwem - stwierdziła w Poranku Radia TOK FM Dominika Wielowieyska, komentując pogłoski o pojawieniu się w rządzie Antoniego Macierewicza i Zbigniewa Ziobro.xxTo oczywista oczywistość, cytując klasyka...:D

Gość gość
No i na tym mozemy zakończyć naszą dyskusję. I ty miales zle i my mamy teraz zle i nic na to nie poradzimy Dziekuje dobranoc :)

Gość gość
Cygan, w teatrze mieszkał. Znowu zaczyna bredzić.

Gość gość
gość dziś No i na tym mozemy zakończyć naszą dyskusję. I ty miales zle i my mamy teraz zle i nic na to nie poradzimy Dziekuje dobranoc xxI nic na to nie poradzimy. Niestety. Można się z tym nie zgadzac ale... Już o tym pisałem.Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Cygan, w teatrze mieszkał.Znowu zaczyna bredzić.xxNie... W teatrze nie mieszkał żaden Cygan...Masz złe informacje.Chyba, ze w tym z twojego omamu?No to może.

Gość gość
1

Gość gość
Beata Szydło skomentowała wybór Mariusza Kamińskiego na koordynatora ds. służb specjalnych. Nowa premier odniosła się m.in. do faktu, że Kamiński wciąż czeka na ostateczny sądowy wyrok w toczonej przeciw niemu sprawie. x"Ma wyrok nieprawomocny, wierzę głęboko, że sprawiedliwość będzie po stronie ministra Kamińskiego" – komentowała kandydaturę polityka na ministra i członka Rady Ministrów, Koordynatora Służb Specjalnych.xxCzyli...'Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie...":D:D:D

Gość gość
3

Gość gość
Papież Terlikowski rzekł we Frondzie...xNowy arcybiskup Brukseli przedstawił swój program dla Kościoła w Belgii. Ujmując rzecz najkrócej chodzi o to, by Kościół jak najszybciej się zwijał i stawał się Kościołem „coraz mniejszym”.xJeśli wspomniany wywiad abp Jozefa De Kesela ma być rzeczywiście jego programem duszpasterskim, to trzeba ten program nazwać jasno: planem wygaszania Kościoła.xx:D

Gość gość
5

Gość gość
Jarosław Kaczyński zapytany o kwestię katastrofy smoleńskiej i tego, jak do tematu dalszego badania jej przyczyn podejdzie nowo mianowany rząd, stwierdził, że PiS nie zamierza tworzyć żadnych komisji międzynarodowych i nowych instytucji, lecz jedynie prowadzić normalne, spokojne śledztwo. xJak mówił dziś Jarosław Kaczyński na konferencji prasowej, zapytany, jak rząd PiS będzie wyjaśniał przyczyny tragedii w Smoleńsku:x„Tutaj nie trzeba nadzwyczajnych instytucji, tutaj potrzeba uczciwego śledztwa. To musi załatwić wymiar sprawiedliwości i normalnie funkcjonująca prokuratura. Tak to w tej chwili widzę. Nie komisje międzynarodowe – chyba że ktoś z zewnątrz zaproponuje – ale normalne śledztwo”.xxCzyli juz dowiedział się, ze na żadne międzynarodowe komisje liczyć nie może bo one stwierdzą to samo co komisja Millera.Teraz będzie "normalne śledztwo"...:D:D:D:D

Gość gość
Nie śmiejecie się z Shatyna.

Gość gość
Shatyn lizałbyś cipkę Pani Kopacz , w której chyba zakochany jesteś?

Gość gość
Ktoś niedawno pytał się o kłamstwa Gmyza (chyba Iftar)...xOto jedno z nich...x"Może dlatego, że zostawiłeś czarne skrzynki w ruskich rękach draniu?" - tak ostre słowa Cezarego Gmyza skierowane zostały do Radosława Sikorskiego, który katastrofę rosyjskiego Airbusa wykorzystał do zaatakowania niezależnych ekspertów badających przyczyny tragedii smoleńskiej.

Gość gość
Aż się wierzyć nie chce, że Shatyn ma syna w wieku 25 lat. Czyli jak zaczynał działalność na forum, dzieciak miał 15 lat. A ten stary cap, zamiast zająć się jego wychowaniem, to przesiadywał 24/24 na kafe. Żałosne.

Gość gość
gość dziś Aż się wierzyć nie chce, że Shatyn ma syna w wieku 25 lat.xxI dobrze. Bo nie mam takiego syna.

Gość gość
Dobra leszczu, ponad 25... To jeszcze gorzej o Tobie świadczy, był jeszcze młodszy, a Ty zamiast się nim zająć pierdoliłeś smutki tutaj i rwałeś na sympatii. Cygan.

Gość gość
No to jak tu nikogo nie ma to ja znikam na czas jakiś...Pisząc "nikogo" miałem na myśli "kogoś" a nie te odpadki ludzkie które tutaj na orange bredzą...

Gość gość
Szmaciarz.

{ Niemiecki rząd zrezygnował z opłat karnych dla elektrowni węglowych starszego typu o wysokiej emisji CO2. Szczególnie szkodliwe zakłady zostaną czasowo wyłączone i będą traktowane jako rezerwa energetyczna państwa; ich właściciele dostaną odszkodowania. Niemcy planują też wyłączenie wszystkich elektrowni atomowych. } o No i to tyle jeśli idzie o pakiet klimatyczny, należy znieść te kary i u nas.

Gość shatyn`
Ore ore daj kochanie mnię swom norę...:classic_cool:

Premier Ewa Kopacz odmówiła przyznania „zasiłku specjalnego” ks. Markowi Łabudzie. Współorganizator „Strajku we Włoszczowej” w PRL, brutalnie pobity przez tzw nieznanych sprawców, poważnie chory, dziś nie ma środków na życie.

Gość gość
Kamiński, Macierewicz :) miód na moje serce :D bardzo dobra decyzja

Gość otulona_snem
[Jak na razie to tylko otulona nie zrozumiała co udowodniłem w poprzednim topiku. Mnie nikt nie udowodnił tego, ze nie rozumiem co się do mnie pisze. ] p och tak,na geniuszow nie ma rady :D