Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
omulonej chyba odp*****la na punkcie cyganów bo ciągle o nich pisze

Gość gość
Shatyn dziś - To jest rząd zbudowany na kłamstwie wyborczym, a na kłamstwie nigdy nie zbuduje się czegoś trwałego - w ten sposób szef Nowoczesnej Ryszard Petru ocenił skład nowego rządu. x x Przecież kłamstwa to sposób uprawiania polityki przez pis. Idzie to od samej góry bo Jarosław K. wiele razy został przez sądy skazany za kłamstwa. X Shatyn nie cygań. Ani ty, ani Swetru nie głosowaliście na PiS, więc nie możecie pisać o kłamstwach. My wyborcy PiS nie czujemy się okłamani. To rządowe mendia wymyślały ministrów, a jak okazało się, że zostali inni, to od razu kłamstwo? Oj wy cyganie...

Gość gość
Podobno shatyna się nie ta obrazić. Nie istnieje taka obelga,która jest w stanie go zgarbić. A wszelkie krytyczne uwagi pod jego adresem dyskretnie go podniecają.:classic_cool:

Gość gość
Shatyn nie cygań. Ani ty, ani Swetru nie głosowaliście na PiS, więc nie możecie pisać o kłamstwach. xxTo tylko wyborcy pisiowi moga pisac o kłamstwach pisowych?Takie macie teraz rozkazy?:D:D:DZmartwie cie.O kłamstwach tych oszustów pisowych może pisac każdy

Gość gość
gość dziś Podobno shatyna się nie ta obrazić.xxNie podobno a faktycznie.Żeby mnie obrazić trzeba być mi równym a wy matołki jesteście równi z moimi podeszwami i wyżej nie podskoczycie, bidy intelektualne.

Gość gość
My wyborcy PiS nie czujemy się okłamani. To rządowe mendia wymyślały ministrów, a jak okazało się, że zostali inni, to od razu kłamstwo?xxTo juz wasza sprawa.Ale... Rządowym medium jest Szydło która mówiła, ze najbardziej prawdopodobnym kandydatem na ministra obrony jest Gowin?No no...:D

Gość gość
Shatyn to musi być jakiś projekt. Trudno uwierzyć by ktoś realny z krwi i kośc****eprzył tylko i bez opamiętania nadawał na pis,kk itd itd

Gość gość
1

Gość gość
Jurek dla WP: Macierewicz to polityk z wizją i poparciem swojej partiixxTo prawda. A szczególnie śmieszne są te jego wizje pękających parówek czy trzech wybuchów....:D:D:DMoże to można leczyć?

Gość gość
3

Gość gość
Jeżeli chodzi o niedostatki, to nowy gabinet został zaprezentowany jako rząd PiS, z niewielkim akcentem na szeroki obóz prawicy. A przecież bez tego lista PiS nie osiągnęłaby absolutnej większości w Sejmie - mówi w rozmowie z WP były marszałek Sejmu V kadencji oraz poseł do Parlamentu Europejskiego Marek Jurek. xxI lista pisu nie osiągnęła absolutnej większości w Sejmie.Coś Jurkowi się w głowie myszkuje...:D

Gość gość
5

Gość gość
Shatyn nie manipuluj słowami wyrwanymi z kontekstu. Skoro nikt nikogo nie okłamał, to kłamstwa nie ma. Zbyt tępy jesteś żeby to ogarnąć?

Gość gość
Shatyn wyluzuj.Koniec propagandy.Przegraliscie wszystko.A zaczęło się od gamonia wlazacego na krzeslo .Koniec już niedlugo z Wyborczą TVP info a i TVN zmadrzeje.Daj juz sobie spokój nikogo do oszustow i nowoczesnego Ryska nie przekonasz

Gość gość
gość dziś Shatyn nie manipuluj słowami wyrwanymi z kontekstu. Skoro nikt nikogo nie okłamał, to kłamstwa nie ma. Zbyt tępy jesteś żeby to ogarnąć?xxNie manipuluje.Skoro ktoś kłamie tzn że kłamie i już.I zawsze masz szanse wykazac, że słowa które podobno wyrwałem z kontekstu, umieszczone w nim na powrót mają inne znaczenie.popisz się a my sie posmiejemy z ciebie...:D

Gość gość
Nie da się go obrazić bo każda obelga sprawia że szczytuje. Shatyn to rzadki typ umysłowego masochisty który uwielbia być tyrany.:classic_cool:

Gość gość
gość dziś Shatyn wyluzuj.Koniec propagandy.Przegraliscie wszystko.A zaczęło się od gamonia wlazacego na krzeslo .Koniec już niedlugo z Wyborczą TVP info a i TVN zmadrzeje.Daj juz sobie spokój nikogo do oszustow i nowoczesnego Ryska nie przekonaszxxPrzestań opowiadać o zawartości swojego omamu bo to się robi niesmaczne...:O

Gość gość
Na Twitterze w sondzie czy wyborcy PiS czują się oszukani 89 % odpowiedziało że nie ☺.Tak więc Shatyn nie powtarzaj bzdur z TVN

Gość gość
gość dziś Nie da się go obrazić bo każda obelga sprawia że szczytuje.xxTo by tłumaczyło tą chęć podkładania się otulonej i ośmieszania się na każdym kroku...

Gość gość
Shatyn to rzadki typ umysłowego masochisty który uwielbia być tyrany.xxPowazne jaja sie dzieją w tym twoim omamie...:D:D:D

Gość gość
O tym że gamon od obrazu przegra i partia oszustów też pisałem ci od dawna.Wtedy pisałeś że to omamy ☺No i ?

Gość gość
gość dziś Na Twitterze w sondzie czy wyborcy PiS czują się oszukani 89 % odpowiedziało że nie ☺.Tak więc Shatyn nie powtarzaj bzdur z TVNxxA czy ja gdzieś pisałem o tym co czuja wyborcy pisu?Nigdzie...A wiec nie zmyślaj...

Gość gość
gość dziś O tym że gamon od obrazu przegra i partia oszustów też pisałem ci od dawna.Wtedy pisałeś że to omamy ☺No i ?xxZacytuj swój post sprzed wyborów o owym gamoniu od obrazu...Bo nie wierze...Sprawdzimy twoja prawdomówność...:D

Gość gość
Masz na ten cytat 5 minut.A jak nie to przeproś, zmów paciorek, zrób siusiu i idź spać... Kłamczuszku.

Gość gość
A ten znowu zeby go cytowac.Wariat.Ciebie cytować fanatyku

Gość gość
gość dziś A ten znowu zeby go cytowac.Wariat.Ciebie cytować fanatykuxxTak? Ja coś takiego napisałem?Gdzie?Już c***isałem. Za dużo tego bierzesz. Bierz pół...

Gość gość
Witold Waszczykowski: będziemy skarżyć rosyjskie śledztwo ws. SmoleńskaxxPowinien dodać, że będziemy tupać i krzyczeć oraz sie złościć...:D:D:D

Gość gość
gość dziś O tym że gamon od obrazu przegra i partia oszustów też pisałem ci od dawna.xxJak widac po braku cytatu nie pisałeś.I po co kłamiesz?Widzisz jak łatwo cię na kłamstwie złapać? Zupełnie jak otuloną...:D:D

Gość gość
Szałamacha: 500 zł na dziecko od 1 stycznia 2016 r. technicznie niemożliwexxTo była oczywista oczywistość.Tylko po co pisiory kłamały że to będzie możliwe?xxA teraz życzę miłej nocy.Kłamczuszkom też...:DTylko rączki na kołderkach bo zapewne kłamanie was podnieca a to jest beeee...:D:D

Gość gość
Idź juz przegrancu idz i nie truj. Przegraliscie wszystko ☺