Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Gość Amimi
Doris jak bralam 5-9,to owu mialam ok 17 dnia,czyli prawie tak,jak normalnie. Zastanawiam sie,kiedy bedzie owu jak bede brac 3-7 dzien.

Gość Blanula87
Ja clo tez bralam od 4. @ przyjdzie dzis lub jutro tempka spadla na maxa niech szybciej przychodzi bo piersi mi dokuczaja tak ze nie do wytrzymania a i podbrzusze 2 dni daje bolesne znaki... Na razie witaminy witaminy witaminy... Mam nadzieje ze ta owu odczuwalna i ze sluzem nie byla przypadkiem i ze nastepne tez takie beda. Nastrajam sie na nowy cykl. Do lekarza pojdziemy dopiero za 2 miesiace od razu na wyniki meza. Trzymajcie sie cieplo i milego dnia!

Hej :) ja brałam clo od 5do9dc i owu byla miedzy 12 a 14dc :) troche sie nie odzywałam bo organizuj***adania przed droznoscia:) i przeszukalam interent i badania jakie zrobie to : cytologia, posiew, badania na chlamydie i odczyn OB :) podobno lepiej zrobic te 4 badania i isc z czystym sumieniem:) Aga jak sytuacja?

Gość Amimi
Blondyneczko,ja tez robilam te badania ale bez OB. I wszystko bylo ok. Daj znac,jak sie umowisz na droznosc. Xxx Blanula glowa do gory. Podreperujecie troche plemniczki w tym czasie. A na wizycie dowiesz sie moze cos wiecej.

Gość blondyneczka87
Amimi w piątek idę na badania . W zależności jak wyjdą to tak szybko umowie się do mojej gin. I jak będzie okej to planuje w nast cyklu drożność...

Gość Amimi
Daj znac,kiedy masz zabieg :-) Xxx Kamila jak u Ciebie sytuacja?

Dziewczyny oczywiście przyszła @ jal w zegarku wczoraj. ale za to bez żadnych boli az milo. Juz w sobote lekko brudzilam i wiedzialam ze dostane oczywiscie dobrze sie bawiłam na weselu bylo super. i jakos tak nie zlapalam dola. no nic tersz jeszcze jedna miesiaczka przed slubem a potem wylatujemy do Grecji. a potem pomyslimy o inseminacji . Do slubu jeszcze nie wyszystko gotowe . Mialam probny makijaz w sobote. Jak sie zobaczyłam to sie nie poznałam ze moge miec takie duze oczy. Jeszcze 40 dni kochane!

Gość Blanula87
Agnieszka to bedzie cudowny dzien!!! Duzo stresu i przygotowan, ale warto! :-) A ja nadal czekam na @ dzis juz na bank przylezie wczoraj mialam troszke sluzu rozowego ale to przed malpowe i przez nadmierny wysilek. Milego dnia!

Gość gośćaga
Kamila bardzo Ci kibicuje! :) ale nie rozumiem jednego. Pisałaś ze @ masz dostać 30.04, 2 maja miałaś 28 dc a wczoraj pisałas ze jestes dwa dni po terminie i trochę nie rozumiem Twojego cyklu :/

Gość gość
GoscAga- czasem i ja go nie rozumiem;) bywa że jest regularny co 30 dni a nieraz przychodzi 28 albo i 33 więc nie wiem jak liczyć,wyznacznikiem dla mnie jest poprzedni cykl. Tak czy inaczej na bank teraz mi się spóźnia;) wczoraj zabolał mnie brzuch chwilę ,inny objawów brak,może to przez jeden egzamin na którym mi zależy a pisał go niedawno. Agnieszka- to cudowny dzień!!! Wszystko zaplanuj tak jak Marzysz;) ja brałam ślub 2 lata temu 28.06:) Kamila.

Gość gość
Kamila powinnaś liczyć najdłuższy cykl.

Gość atomka83
Kamila ile trwał twój najdłuższy cykl patrząc na ostatni rok? W którym dniu cyklu teraz jesteś? Trzymam kciuki, oby się udało.

Gość gość
Patrząc na ostatni rok to prawie miesiąc byłam po terminie, to było raz.Zdarzały sie spoznienia ale do 1,5 tyg czasu gora.Reszta @ co 30 dni.Obecnie mam za sobą dwa testy negatywne,jeden był zrobiony jakieś dwa dni przed terminem( z ciekawości) a drugi w zeszłym tygodniu.Dziś 39 dc. Brzuch zabolał mnie przedwczoraj ale to chwilowo, podejrzewam że jeśli nie ciąża to po prostu na okres wpłynął stres spowodowany jednym egzaminem:)Kamila.

Gość kamyczek85
kamila ty masz przeciez nieregularne cykle. powinnas do gina sie udac, zrobilby ci monitoring i wszystko byloby wiadomo. ja wiem ze masz daleko ale poswiecilabys sie kilka razy i wtedy mialabys jasna sytuacje. blondyneczko do hsg podchodzisz? no i dobrze , ja po tobie :) ja wyjda drozne to juz nie wiem co dalej......

Gość Doris32
kamila oczywiście zrobisz jak zechcesz ale ja również radzę Ci żebyś przeszła się do jakiegoś dobrego ginekologa. Tak jak pisała Kamyczek - Twoje cykle można uznać za nieregularne, z tego co kojarzę to Twój przedostatni cykl też był przesunięty o więcej niż 2-3 dni, teraz znowu, w dodatku, o ile dobrze pamiętam, masz brak objawów owulacji (pisałaś, że nie masz śluzu płodnego itd., popraw mnie o ile coś namieszałam), co prawda to nie musi nic oznaczać ale jak wszystko doda się do siebie to robi się sprawa do zbadania - może w hormonach masz bałagan albo coś w ten deseń. Wiem, że jesteś młoda i może Ci się nie śpieszy aż tak bardzo ale pisałaś, że już dwa lata się starcie, bardzo możliwe, że przy braku pomocy ze strony ginekologa postaracie się jeszcze kolejne dwa albo dłużej. Jeżeli teraz okaże się, że nie jesteś w ciąży - oczywiście trzymam kciuki i mam nadzieję, że się uda :) - to zasuwaj do ginekologa.

Gość gość
Witam Wszystkich, a czy Wasi Panowie biorą jakies leki na nasienie?sa efekty?

Gość Blanula87
Hej kobiety. Myslalam, ze bedzie normalny cykl a tu d... Wczoraj wyjatkowo bolesny poczatek a krwawienia prawie brak tylko jajniki bola... Ehhhh... Okropnie sie czuje dzis przed wyjsciem do pracy poklocilam sie ze wszystkimi domownikami piersi bola mniej ale sutki sa nie do dotniecia :-(

Gość gość
Doris- powiedziałaś samą prawdę,dobrze wszystko pamiętasz, cieszy mnie to że mnie wspierasz i wiesz co i jak jest bo tylko MY KOBIETY rozumiemy się najbardziej!!!!!;)Dam Wam znać jak tylko wroce któregoś dnia od gina.Kamila.

Kamila nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale w z tego co napisałaś wnioskuję że w ciągu ostatniego roku twój najdłuższy cykl trwał ok 60 dni, inny ok 40, a tak najczęściej to ok 30 dni. Dziewczyny mają rację przy tak nieregularnych cyklach warto udać się do lekarza. Skoro tak długo się staracie, to warto zrobić te podstawowe badania, tym bardziej że ci zależy i przeżywasz każdy cykl. Może tym razem się udało i tego ci życzę, ale przy tak różnych długościach cyklu ciężko cokolwiek przewidzieć, a robienie testów trochę mija się z celem.

Gość Amimi
Czesc Dziewczyny :-) Kamila,ja tez mialam tak rozwalone cykle i to nie jest normalne. Powinnas sprawdzic,czy masz owu. Mi lekarz powiedzial,ze nawet jezeli mam pozno owulacje,to i tak to nie jest dobre,bo endometrium jest stare. No ale nie ma jednej zasady. Mam nadzieje,ze u Ciebie to jednak ciaza :-) Xxx U mnie chyba nic z tego cyklu. Brzuch pobolewa i piersi tez zaczely. Tydzien przed terminem,czyl standard. Juz sobie odpuscilam,bo nie ma sensu sie nakrecac.

Gość blondyneczka87
Kamyczek podchodzę bo nie widzę innej możliwości. A gdzieś czytałam że mogą być sluzem przytkane i drożność to załatwi. W piątek idę dopiero na cytologie,posiew i badanie na chlamydie. Zobaczymy co wyjdzie i wtedy będę działać dalej. Kamila ja też pamiętam że u Ciebie bardzo często się spoxnia @. Więc nie czekaj tylko rób badania bo jak widzisz to się długo schodzi z tym wszystkim :-(

Gość gość
Atomka- tak to właśnie było z takimi dlugosciami cyklów. Dzięki Dziewczyny za rady;) Amimi- nigdy nic nie wiadomo poki okresu nie ma,powodzenia!!!masz racje- lepiej się nie nakręcać niz pozniej byc bardzo zmartwionym. Jak u Was dzis z pogoda? U mnie grad ,az balam sie o plony.Kamila.

Gosciu moj narzeczony bral clostybergyt przez 70 dni i witaminy Fertilman plus i zinas forte jakos tak to cynk. Obecnie bierze tylko te witaminy i cynk. Poprawa jest po 7 miesiącach z 3 mln/ml do 8 mln/ml. Kamila ja tez uważam ze powinnas isc z tymi cyklami do gina bo np rozbieżność 2 dni jest ok ale juz 10 dni nie za.bardzo. U mnie pogoda od weekendu powyzej 20 stopni i sloneczko.

Gość Amimi
Gosciu,moj bierze progertil. Jest dosc drogi,ale podobno dobry. Polecilo nam go dwoch lekarzy z zupelnie innych przychodni. Za dwa miesiace zobaczymy,jaki bedzie efekt :-) Xxx Kamila,dzieki za mile slowa. Wiem,ze nigdy nic nie wiadomo,ale jakos nie wierze. I nie chce sie nastawiac,bo ostatnio bylo mi strasznie przykro. Xxx Kamyczku,co u Ciebie? Chyba na dniach masz termin? Jakies objawy? :-)

Gość Blanula87
Hej kobiety. Z racji tego, ze mam sporo pracy fizycznej w ogrodzie, mojego skapego krwawienia i niesamowitej nadwrazliwosci sutkow zrobie jeszcze raz test dla uspokojenia niepewnosci...

Gość Amimi
Blanula,daj znac,co wyjdzie :-) Kiedy robisz test? A mi chodzilo o profertil.

Ja mojemu mężowi dawałem przez ok 2 miesiące zestaw witamin typu centrum, nie pamiętam nazwy, ale były o ponad połowę tańsze. I łykał witaminę c.

Gość kamyczek85
amimi w zasadzie to jestem już po terminie @, nie czuję się ani na @ ani na ciążę. jak w najbliższym okresie nie dostanę to zatestuję. jakoś mnie nie korci. idę biegać :) blanula trzymam kciuki, daj znać koniecznie.

Gość Blanula87
Dam znac ale tak naprawde nie chce mi sie go robic bo mam juz dosc wyobrazania sobie kresek ehhh

Gość Amimi
Kamyczku,czemu nie zrobisz testu? Nie trzymaj nas w niepewnosci :-) Oby ten brak objawow swiadczyl o ciazy. Z calego serca Ci tego zycze :-)