Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomka83

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja c.d.

Polecane posty

Kamyczku po tych miepowodzeniach to mnie nie ciągnie do robienia testu.a dziś już mocniej brzuch czuje więc idzie @ . Amimi kurczę z tymi torboelami to masakra jakąś jest:-/ na jaka cholerę one się robią :-( a duża Masz tą torbiel?

Gość Amimi
Kamyczku,wspominalam o tym,ale moze gdzies to umknelo. Moja torbiel ma ok 6 cm. Przynajmniej tyle miala ostatnio. I dosc czesto mnie boli. Mam nadzieje,ze przy tabsach zniknie. A powstala chyba przez przestymulowanie. Tak mi sie wydaje. Musze troche wyciszyc jajniki przed kolejna inseminacja. Oby tylko ta torbiel zniknela. Blondyneczko,a Ciebie bolala?

Gość Amimi
Mi tez przez owu powstala. Zrobilo mi sie duzo pecherzykow,ale nie rowno rosly. Pekl jeden,a z reszty porobily sie torbiele. W tym jedna ta duza,bo pozostale sa male. A leki dostalam,zeby sie szybciej wchlonela. Lekarz powiedzial,ze nie jest to konieczne,ale bedzie szybciej. Wiec sie zdecydowalam. Teraz mysle,ze moze to i lepiej,bo jajniki troche odpoczna. I ja tez odpoczne. Moze pozniej zaczna pracowac rowno. A Ty kiedy masz wizyte?

Amimi nie mam jeszcze ustalonej wizyty . Mam przyjść po okresie. A on miał być już pon-wt i jak narazie go nie ma. Jak tylko się pojawi to odrazu dzwonię i się umawiam Amimi troche mnie uspokoilas bo myślałam że bez anty nie ma nawet szans żeby się wchlonelo

Gość Amimi
Blondyneczko,ja dostalam zeby wyciszyc troche jajniki. To nie znaczy,ze Tobie bez tabsow sie nie wchlonie. I moze byc tak,ze mi tez sie nie wchlonie. Daj znac,jak bedziesz po wizycie :-)

Gość gość
Hej, nie odzywalam się bo dalam sobie przerwę w staraniach tzn nie chciałam się nakręcać.obecnie mam dni plodne.mialam niedawno chirurgicznie usuwany ząb,masakra...no i tak od półtora tyg nie mogę pić gorących rzeczy,jesc twardych rzeczy tylko płynne ,ograniczyć wysiłek,nie chylac się itp.tym sposobem schudne,co mnie cieszy bo chciałam zrzucic ok 5 kg tym bardziej ze w sierpniu wyjazd nad morze.pozdrawiam,Kamila. Którejs się udało? Pisać pisać;) Trzymam kciuki!!!

Gość ewcia1891
Cześć dziewczyny Czytałam Wasze forum i jestem bardzo zadowolona, że znalazłam takie wspaniałe miejsce z tyloma życzliwymi osobami. Chciałam się Was poradzić, a więc. Okresy zawsze mam regularne 28 dni, czasami bez owu. 5 .06 miałam okres a około 16-17.06 mega owulacje. Oczywiście były pieszczoty z moim partnerem, ale wytrysk był na zewnątrz pomimo,że wydaje mi się że jednak coś zostało w środku. Mój partner na razie nie chce dzidzia a ja jak to kobieta oczywiście. Za 5 dni powinnam dostać okres, ale czuje się inaczej niż zwykle mam ból w jajników i pęcherza zwłaszcza podczas przytulania. Kłucie w piersiach ale tylko czasami oraz to uczucie jakby lekko wypełnionego brzucha, jakby to było to oraz niektóre jedzenie mi nie smakuje i od ok 2-3 dni kilka razy w ciągu dnia czuje delikatne problemy żołądkowe. Jednak nie chce się za wcześnie cieszyć a potem jak zawsze @ i rozczarowanie, a zwłaszcza dlatego że teraz nie miałam plamienia implantacyjnego, które zawsze miałam w moich poprzednich dwóch ciążach z czego drugą poroniłam w 12tc(z bliźniaki?). Jak myślicie jest jakiś cień szansy czy jednak to moje urojenia? A i jeszcze dodam że niestety nie mogę iść na hcg ponieważ jestem za granicą i tutaj ciężko o takie badania. Dzięki i pozdrawiam

Gość atomka83
Ewcia witaj, ciężko jest wróżyć, bo na tym etapie takie objawy mogą świadczyć o wszystkim. Życzę ci aby to było to co chcesz, poczekaj do terminu @ i zrób test. Przy regularnych cyklach masz ułatwione zadanie. Dziewczyny na forum miały miliony objawów przy braku ciąży, które są spowodowane po prostu drugą fazą cyklu, a było tak że bez szczególnie wyraźnych objawów okazywało się że to ciąża, było też oczywiście że były charakterystyczne objawy i była ciąża, więc reguły nie ma. Cierpliwość zostaje, chociaż to trudne, szczególnie im bliżej terminu @. Powodzenia i daj znać.

ja tak tylko szybko . wracamy dziś z Grecji z podróży poślubnej. Dziewczyny bylo cudownie. Nadrobie jutro wszystkie wpisy. Blodyneczka jak sytuacja o zdążyłam doczytac?

Gość blondyneczka87
Aga ja czekam na Twoje opowiesci;-) A u mnie w niedzielę się nowy cykl zaczął i wizytę mam na 11lipca

hej dziewczyny, zamarło forum, mało nas i mało się regularnie odzywa. ja też bez szału ...... blondyneczko miałam sie pytać czy dostałaś @, kazałą na siebie czekać wredota jedna. tak myślałąm, że pewnie przylazła bo inaczej by tu huczało :):) ciekawa jestem jak wizyta Ci przebiegnie....mam nadzieję, że cholerstwo się wchłania... Aga czekamy na relację.. kiedyś mieszkałam w Grecji, tam jest super..:):) Ewcia musisz poczekać do terminu miesiączki. każda z forum miała z miesiaca na miesiąc nowe dolegliwości a wciąż tu jesteśmy jako staraczki :/ u mnie oczekiwanie na @. moja euforia z powodu udroznienia jajowodu minęła. naczytałam się oczywiście że szanse mam 50 % mniejsze bo tylko jeden jajnik . ale dobre i to, przeciez wcześniej były zerowe. nie moge się doczekac urlopu. Amimi czytasz? Doris jak się czujesz? Blnula, justyn co u was? pozdrawiam , miłego dnia

Gość ewcia1891
Dzięki dziewczyny, wiem, że powinnam czekać mając nadzieję i nie wariować:) Na wszystko jest odpowiedni czas jak nie teraz to może w przyszłym miesiącu. A Wy też miejcie nadzieje, że w końcu się uda:) Nawet jak czasem jest pod górkę. Trzymam za wszystkie staraczki kciuki:) :)

Gość Blanula87
Hej kobietki mialam bardzo ciezki tydzien, ale na szczescie juz zaczynam 3 tyg urlop :-) u mnie bez zmian owu nie bylo widzialam po temp @ bardzo skapa i zaczelam lykac tabletki. Poza tym jestem troszke zawiedziona bo moj dr jest na urlopie w terminie w ktorym mam miec monitoring... Tak wiec nowy cykl nowe starania nowe nadzieje... Pozdrawiam Was Wszystkie i lece na druga polowke dogrywki - nie mialam pojecia, ze ja moge odczuwac takie emocje podczas meczu :-)

Gość renia84
Hej dziewczyny :-) Blondyneczko i co przyszła @ czy dwie kreski :-) Aga wszystkiego najlepszego :-) Kiedyś jak ja dolaczylam to forum żyło a teraz jakoś słabo mało staraczek jest niestety. Dziewczyny 2 dni temu byłam u gin na kontroli tak po prostu i na fotelu podczas badania usg gin mówi mi ze prawdopodobnie widzi ciążę ja zrobiłam OCZY i mówię co k****,a on ze coś tam Jest albo dzidzius albo @ I od razu biegiem na betę wynik odbierając serce w gardle Uff nie ma :-) Ja pierdziele lekarze są okropni wogle się nie liczą z uczuciami ponieważ moje słoneczko skończyło właśnie 4miesiące i nie chce miec następnego ale gdybym chciała i uwierzyła to po odebraniu wyniku była by totalna zalamka kurrcze lekarze czasami są bezduszni.

Gość gość
Ojoj Renia ale miałaś przeżycie..Mógłby skierować na betę bez zbędnych komentarzy. U mnie nic nowego. Kamila.

Gość renia84
Kamila ja na testach kompletnie się nie znam tylko że słyszenia więc nie pomogę

Gość Amimi
Kamyczku,poczytuje Was czasem :-) Ale potrzebowalam troche odpoczynku,bo zaczynam swirowac. Ja mam jeszcze troche czasu do nowego cyklu. Za tydzien sie pewnie dowiem,co z moja torbiela. Jak narazie to srednio sie czuje po tabletkach anty. Moj organizm chyba ma juz dosc hormonow. Czasem mam takie dni,ze najchetniej odpuscilabym,bo mam dosc tabletek i lekarzy. Xxx Renia popatrz jak to jest. Kazda z nas dalaby wszystko,zeby na wizycie sie okazalo,ze cos tam jest w jej brzuchu. Ale tez Tobie sie nie dziwie teraz. Dopiero urodzilas. Xxx Kamyczku mocno Ci kibicuje i cos czuje,ze bedziesz nastepna :-) Xxx Doris a jak Ty sie czujesz? Nic nie piszesz... jak dzidzia sie rozwija? Xxx Blondyneczko szybko zleci. Xxx Kamila dzialaj :-)

w Grecji bylo super. Odpoczelismy urlop mamy do wtorku. czeka nas jeszcze sesja slubna. wesele i slub tak szybko zlecialo ze nie wiem kiedy. Na błogosławieństwie plakalam az musiałam makijaz poprawić. w kosciele przy przysiedze tez smutno mi sie zrobilo ale dalam rade. Teraz czekac tylko na fotki i film. Goscie zadowoleni i chwala . Nawet lampiony i tort na plazy sie udal. Blondyneczka lipa ze przyszla znowu. jaki masz plan? bo juz zapomilam z tego wszystkiego? ja mam dostać jutro okres zobaczymy czy noc poslubna byla owocna !

Gość gość
Agnieszka wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia i Maleństwa życzę!! Jutro rano testujesz? Ja niedawno obchodziłam drugą rocznicę Ślubu:) U mnie na dniach trochę spraw się wyjaśni.m.in.we wtorek wyniki egzaminów, niedługo moja sunia rodzi. Kamila.

Cześć Dziewczyny, Mało piszę bo odpuściłam totalnie, mam dość myślenia, łażenia od badania do badania, odstresowuję się ;) Wróciłam z jednych wakacji, za 2 tyg jadę na następne, dużo pracy w ogrodzie, w pracy, zero odpoczynku ale ja tak lubię ;) I chyba po raz pierwszy zwątpiłam w to wszystko tak bardzo że NAPRAWDĘ nie myślę. Renia jak urodziłam synka i położna oddawała mi dyplom ze szkoły rodzenia bo się przyda następnym razem to pomyślałam "Jakim następnym, co ona gada???", a już kilka miesięcy później chciałam mieć kolejne, wszystko ma swój czas ;) Dziewczynki czytam was często, jeśli będę wiedziała jak to będę wam pomagała, ja w każdym bądź razie przynajmniej na jakiś czas odpadam, 15 cykli to za dużo jak na moją wytrzymałość :(

Gość renia84
Justyna88 Chce mieć jeszcze jednego dzidziusia najlepiej chłopczyka była by parka :-) Ale za ok 2 lata więc kto wie co się wydazy.

Gość gość
Witam. Przepraszam ze pisze tutaj... Otoz mam problem z moja ostatnia miesiaczka. Pierwszy dzien byl bardzo skapy. Jedynie plamki ciemnobrazowej krwi (starczyla mi wkladka na caly dzien), drugi dzien juz byl bardziej obfity i ze skrzepami (raz malymi a raz wiekszymi), trzeci i czwarty dzien byl taki sam jak pierwszy (czyli prawie nic). Czyli wychodzi na to ze taki prawdziwy okres mialam jeden dzien. Miesiaczki zawsze mialam obfite,tzn. pierwszy i drugi dzien masakra, trzeci troche lepiej a czwarty juz "luz". Staramy sie o dziecko i kochalismy sie prawie codziennie ( dni plodne zaliczone z tym ze nie wiem kiedy mialam owulacje bo nie mialam monitoringu). Czy moze ktoras z Was tak miala?

Gościu zrób test, jeśli to ciąża to plamienia są niebezpieczne i trzeba udać się do lekarza. Ale może też tak być że w tym cyklu akurat taka miesiączka. Jeśli masz wątpliwości lepiej sprawdź, bo różne historie słyszałam. Powodzenia

Gość renia84
Gościu trudno powiedzieć zrób test bo może być ciąża albo po prostu taka @ ja też mam mocną zawsze trwa 5-6 dni ale kiedyś zdążyło mi się plamienie przez 3dni i to była noromalna @ więc różnie bywa.A czemu nie zrobiłaś testu ?

Gość agnieszka5g
Kamila dziekujemy za Życzenia. Nie testowałam bo okres przyszedl jak w zegarku. 22 ide do gina w sprawie inseminacji zeby wszystko ustalić. Amimi ty chyba miałaś jak mnie pamiec nie myli? z jakieś przyczyny ja mieliście? my mamy slabe nasienie. jak znioslas to wszystko? mam lekkie obawy.

Gość Amimi
Czesc Aga :-) U mnie po prostu nie wychodzi. Nasienie tez nie robilo szalu. Ale mysle,ze to nie jest powod. Zdecydowalismy sie,bo chcemy zrobic cos wiecej. Mielismy sporo badan do zrobienia, stymulacja i inseminacja. Niestety nieudana. Wiesz,wydawalo mi sie,ze dobrze to znosze,ale rozczarowanie bylo straszne. Jeszcze do tego torbiel i przymusowa przerwa. Ale do kolejnej tez podejdziemy. Z tym,ze juz sie nie nastawiam,ze sie uda. Co ma byc to bedzie. Nie stresuj sie. Nie masz czym. Caly proces jest bezbolesny. Jezeli nie mialas droznosci,to warto o niej pomyslec. Moj lekarz bez tego by nie podszedl do inseminacji. Xxx Kamyczku,jak u Ciebie? Blanula,Kamila jestescie czasem? Blondyneczko,Ty masz chyba za tydzien wizyte. Atomka,kiedy Ty rodzisz? :-) Doris,odezwij sie. Justyn88 zazdroszcze,ze potrafisz tak wyluzowac. Ja ciagle mysle,co dalej. Xxx Pozdrawiam Was dziewczyny :-)