Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość Twoja niech umocni mnie

Oto moje serce_przecież wiesz__ Tyś miłością mą jedyną jest

Polecane posty

Gość gość
A czemu nie poszłaś?

Gość gość
kolejny zryty beret

Gość gość sisi
Pojdziesz siedzieć za to .W polskim prawie nazwanie kogoś bezpodstawnie kurwą jest karalne i ubliża godnosci człowieka.Idz sie leczyć psycholu!

Gość gość sisi
22.25.Nie poszłamdo zakonu bo mi ojciec kategorycznie zabronił.Bardzo żałuję bo ten świat mnie brzydzi.

Gość gość sisi
..i w ogóle się w tym świecie nie odnajduję.Każdy jeden dzień to męka.Nie potrafię już patrzeć na zło tego świata.

Gość gość
oj i co tesknisz za sutannami ?

Gość gość sisi
Tak.w habicie przynajmniej nikt by nie oceniał. ..mojej figury i nikt by nie patrzył na moj tyłek czy biust. A tak to tylko muszę wysłuchiwać podłe teksty.

Gość gość
ty masz biust?:D:D:D

Gość gość sisi
Nie odpowiadam na inrymne tematy bo to tylko i wyłącznie moja sprawa.To nie jest śmieszne wolałabym go nie mieć z ważnego powodu.Mam nowotwór piersi w genach.Przeszłam już badania w tym kierunku bo był piwod ku temu.Potem spokój a teraz nawrót.Boję się choroby.Boli mnie .

Gość gość
A po co w to raka wp*****lasz? :( hipochondria?:) Wasy i brode masz:( Baby z wasami to w cyrku pokazuja:D:D

Gość gość sisi
Jaka hipohondria.?Mam w papierach wpisane od pierwszego badania(guz i wyciek krwi)ze mam się badać co rok.Moja babcia do ktorej jestem podobna jak kropla w krople..zmarła na raka piersi w wieku 40 lat.:-(nie znałam jej nawet.Znowu mnie boli jak wtedy.

Gość gość
możesz jeszcze pójść do III zakonu jak św. Katarzyna ze Sieny ale to wymaga wyodrębnienia jednego pokoju dla ciebie , gdyż w tym zakonie mieszka się we własnym rodzinnym domu. Jak chcesz poznać dużo o miłości , szczęściu i przyszłości Polski , to przeczytaj końcowe fragmenty książeczki dostępnej pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi PDF , tam Maryja mówi wiele o sobie i o przyszłości.