Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o kobietach które sie nie malują nie, nie ubieraja kobieco?

Polecane posty

Gość gość
Ja jako facet powiem, że makijaż i kobiecy ubiór tzn. pokazanie swoich wdzięków przez szpilki, krótka spódnica i wiele innych drobnych rzeczy nie mówiąc już o pończochach, które dla faceta są czymś wyjątkowym to podstawa.

Gość gość
Zwisa mi to i powiewa. Niech się każdy ubiera jak chce, niech faceci nawet szpilki zakładają, jeśli im to odpowiada, co komu do tego? Ważne, żeby dobrze przeżyć życie, a nie pierdolić się z ludzkimi opiniami.

Gość gość
Naturalnie piękne kobiety? Hahaha. Dobry żart. To może jest 1/100. Nikt mi nie wmówi ze można bez makijażu i w wyciągniętym swetrze można wyglądać równie dobrze jak ładnie umalowana kobieta w ładnych ciuchach. 21.45 Punkowcy tez maja swoje wymagania a nie wszyscy są brudasami na squacie.

Gość gość
że są wygodne

Gość gość
Najlepszy komentarz: gość dziś Myślę że mają prawo i nikomu nic do tego. Tylko nieudacznice i zakompleksione zadają takie pytania.

Gość gość
Cholera! Nie noszę szpilek! Jestem zaniedbana! A, nie.. czekaj... mam jedynie świadomość, że szpilki nie są zdrowe dla nóg.

Nic nie mam. Sama się maluję, bo to lubię. Noszę kobiece ciuchy, bo się w nich dobrze czuję. Ale czasami zakładam bojówki i glany i jadę sobie postrzelać do puszek :D Innymi słowy, nie mam problemu z tym, co ktoś robi ze swoją twarzą, póki ktoś nie ma problemu z moją.

Gość gość
nie lubisz mnie

Gość gość
A ja jestem punkową wiec według waszej teorii powinnam być brudna i mieszkać na squacie. Wkurzające te stereotypy. Lubię się malować, mam totalną obsesje na punkcie włosów a ubieram się różnie. Szpilek nie nosze bo o wiele bardziej podobają mi się glany ale lubię obcisłe spodnie i krótkie spódniczki.

Gość gość
nie podobam ci się .... no to masz problem :D

Gość gość
"Naturalnie piękne kobiety? Hahaha. Dobry żart. To może jest 1/100. Nikt mi nie wmówi ze można bez makijażu i w wyciągniętym swetrze można wyglądać równie dobrze jak ładnie umalowana kobieta w ładnych ciuchach." Cóż, my przynajmniej możemy trochę pooszukiwać makijażem. A co facetom pozostało? Być brzydkim non stop ;)

Gość gość
do tego pana który pisal o wyjatkowosci ponczoch - a chuj mnie obchodzi co jest dla "faceta" podstawa ;) (przekleństwo użyte celowo).

Gość gość
Ja sie nie maluje bo nie musze- nie pale, zdrowo sie odzywiam, mam dlugie blyszczace wlosy NIE FARBOWANE, zgrabna figure (duzo plywam i biegam) i chodze w zwyklych dzinach, adidasach i swetrach. I kazdy facet sie za mna oglada- faceci ktorzy znaja sie i widza ktora dziewczyna dba o siebie napewno nie taka co pali jak smok, je w macdonaldzie, ma tone makijazu zeby przykryc brzydka cere i faldy na niewysportowanym brzuchu! pozdrawiam wzsystkie tapeciary

Gość gość
a jak ciebie pozdrowić, jako "nudziarę"? Nie kazdy maluje się bo musi. Spokojnie wychodzę z domu bez makijażu jak nie chce mi sie go robić, ale codziennie mieć taką samą twarz? NUDA

Gość gość
19.14 pieknie to ujelas

Gość gość
no pięknie ujęła jaki z niej pustak

Gość gość
A mnie się śmiać chce jak widzę wytapetowane paniusie, na szpilkach w których ledwo chodzą i na kilometr śmierdzą tanimi podróbami perfum. Normalnie masakra. Jeszcze wąska spódniczka, w której kroku nie może zrobić. Od razu sobie myślę, barbi pustak co chce faceta złapać. Piękne kobiety nawet w t-shirtach dżinsach i bez makijażu wyglądają super. A pustaki maszkary niech się tapetują

Gość gość
jedynym pustakiem jesteś ty ;)

Gość gość
jak na kogoś kto "super wygląda" masz straszne kompleksy

Gość gość
Chyba autoreczka nie zna znaczenia słowa "babochłop". To że któraś się nie maluje, nie ubiera spódnic czy nie lata w szpilkach nie oznacza automatycznie, że jest babochłopem. Babochłopy to inaczej chłopczyce, czyli kobiety ubierające się męsko/chłopięco i luźno.

Gość gość
Jako niemalująca zgadzam się. Takie wygadywanie jaka to nie jestem atrakcyjna bez makeupu jest żenujące :P Zresztą, jak to się mówi - wygląd przyciąga, a charakter zatrzymuje ;)

Gość gość
Sorry, nie autorka, tylko któryś z komentujących.

Gość gość
Lepsza niemalujaca sie, ubrana skromnie dziewczyna, ktora przy wiekszej okazji zalozy cos na siebie, umaluje sie i robi efekt WOW, niz plastikowy pustak, nakladajacy ro razo mini i makijaz szpachla, a po zmyciu strach na wroble.

Gość gość
babochłop to nie chłopczyca. Chłopcyca nadal może być seksowna, a babochłop to, jak sama nazwa wskazuje, kobieta wyglądająca jak "chłop" ;) Co do tej szpachli - noszę bardzo mocny makijaż, a i bez niego jestem ładna. I co teraz?

Gość gość
Ladna kobieta nie potrzebuje mocnego makijazu na co dzien. Kobieta w mocnym makijazu wyglada jak drag queen, albo tania lala. Nawet jesli jest dobrze zrobiony. To ja na to.

Gość gość
Zgadza się, kobieta z mocnym makijażem, na szpilkach i w mini wygląda jak kurfa. Taki mocny makijaż nie tylko wygląda kurefsko co po prostu śmiesznie. Jak jakiś clown. Pewnie po zmyciu tapety wyglądają szkaradnie. Przecież inaczej nie musiałyby się malować. Ewentualnie lekkie podkreślenie urody i wystarczy.

Gość gość
widzicie różnice między "potrzebować" i "lubić", drogie niewychowane damy z rynsztokowym językiem? :)

Gość gość
a i jeszcze jedno - jeżeli w mocnym makijażu wyglądasz jak drag queen to bez niego po prostu masz męskie rysy twarzy. Wybacz złotko, ale to tak działa ;)