Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mores

Ogłoszenie na prywatnaoferta

Polecane posty

Gość mores

Czy ktoś z Was wystawiał ogłoszenia na portalu http://prywatnaoferta.pl/ chwalą się, że wystawiają ogłoszenia na 100 portalach? Jaką ma to skuteczność?

Gość mores
ok, wielkie dzięki za podpowiedź. A dużo było później zgłoszeń po wynajęciu takiego pakietu 100 ogłoszeń na różnych portalach?

Gość Karolcia Plus
moim zdaniem to " prywatnaoferta "szybko dociera do dużej grupy osób. Zadbaj tylko o dobry opis i ładne zdjęcia i będziesz miał spore zainteresowanie. Ja dodawałam za ich pośrednictwem i po 2 miesiącach cieszyłam się kasą za sprzedaz mieszkania.pozdrawiam

Gość Ireneuszek
no musze gdzies sprzedać mieszkanie zobaczę jak to tam na tym prywatnaoferta . pl wygląda . A szybko idzie sprzedać ? co trzeba zrobic ??

Gość HalinkaZ
Zależy od ceny i od lokalizacji. Ale lite na którą wysyłają ogłoszenia mają długa także może i tobie uda się sprzedać dodając na prywatnaoferta . pl . Życzę powodzenia

Gość Ludmiła81
wlsnie czytam komentarze na temat prywatnaoferta . pl i chyba tez zdecyduję się dodać tam moje ogłoszenie ze sprzedażą działki , strona tez mi się podoba. a coś innego jeszcze polecacie?

Gość IrekSandecki
Za pomocą prywatna oferta.pl sprzedałem jedno z moich mieszkań, więc polecam ich. Obecnie korzystam z konkurencyjnego portalu, http://odwlasciciela.pl/ ponieważ mają lepszą ofertę, za ok 60 zł są już takie portale jak otodom czy allegro.pl

Gość gosc

fajnie się zapowiada portal Ogłoszenia Wrocław www.ogloszenia-wroclaw.a7b.pl