Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś jest zdrowy to małe bara bara to żaden wysiłek :)

Gość gość
12.01 No idiota skończony. Prawie nazistowskie hasła głosi. Stuknij się w łeb p******y człowieczku.

Gość
jesteś idiotą.:O nie wiem po co tyle postów i po co ktoś mu odpisuje...:) Mi wystarczyło przeczytać tylko pierwszy post i temat.:O

Gość gość
Faceci też są nieczysci!! Za karę po śmierci Bóg was kojarzę a będziecie choć w morzu spermy która pusxczacie. Czytalam tam w katolivkiej ksiazce. To Książka o jednej kumbijce która była po tamtej stronie. Jezidxi po święci i nawet opowiada i zawsze płacze przy tym . I wtedy karzdy się nawracajcie przy niej faceci i kobiety. Ta książka jest kruciutka szybko się czyta a tytulbtski: TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo. Możecie nie wiezyc ale chociaż przeczytajcie np w necie naprawdę warto

Gość gość
gość dziś Zapomniałam! Przecież żony nie można zgwałcić...

Gość gość
12:08 aa co ty wiesz o facetach?wracaj do klasztoru nawiedzona

Gość gość
He TRAFIONA Przez PIORUNA czytałam ta książkę ale nie wiem czy to prawda co w niej pisze. Ale Kolumbijskim krajem podobno wstrząsnęła

Gość gość
12:10 tak samo jak prostytutki ;)

Gość gośćPanWladca
12:03 Jaki tu gwa/lt widzisz? Malzenstwo,para sa na balu,weselu,imprezie. Oboje wypili sobie na tyle ze sa pijani ale nie zataczaja sie i nie mdleja. Swiadomosc traca momentami gdzie nastepstwem tego bedzie nie pamiec dnia wczesniejszego. Ida do pokoju caluja sie razem.ona mu loda zrobi a potem seks. Gdzie tu widzisz gwa/lt? Czy trzeba to co mowisz rozumiec ze mimo iz razem to zrobili to pozniej kobieta moze to wykorzystac przeciwko partnerowi? Hehe. Na sile,ale na sile biorac to jest gwa/lt ale nie jak razem to robia mimo iz ona najepana.

Gość
A prawda jest taka że jest całkiem odwrotnie.:D to większość facetów babieje, jest przydupasami.;) Nawet zostają sprzątaczkami w biurze.:) a to niby "typowe kobiece zadanie" :D

Gość gość
He TRAFIONA Przez PIORUNA czytałam ta książkę ale nie wiem czy to prawda co w niej pisze. Ale Kolumbijskim krajem podobno wstrząsnęła

Gość gość
gośćPanWladca dziś To pytanie nie było związane z piciem na weselu, czy gdziekolwiek, to pytanie nasunęło mi się tak ogólnie. Więc można, czy nie można?

Gość
najpierw przeszło mi przez myśl czy nie jesteś adriano lopez, ale jednak nie bo on może był przynajmniej pozytywny, a ty widać że traktujesz kobiety jak g.......spójrz na swój temat.:)

Gość gośćPanWladca
Te,czekoladka dlaczego jestes nietolerancyjna wobec mnie,moich pogladow i obrazasz mnie. Jezeli masz cos do powiedzenia to uzyj argumentow a nie obrazliwych slow. Taki juz jestem i staram sie nie kurfowac na innych a jedynie wyrazam swoje poglady. Tacy z was wlasnie hipokryci :p

Gość gość
Jestem kobietą i mam takie samo prawo do śmierci jak mężczyzna!!!!!!!!!! Ale wy pewnie nie rozumiecie o co chodzi

Gość
gośćPanWladca dziś na chamskie posty chamska odpowiedz. :) spójrz jak się wyrażasz.:O jakby to były normalne posty to ja też odpisałabym normalnie...zresztą nie mam czasu się w to wgłębiać

Gość gośćPanWladca
12:17 mozna,mozna :) stanolem w obronie pijanych bzykajacych sie facetow pod wplywem procentow,by potem zadnej do lba nie strzelilo ze zostala zgwa/lco/na ;)

Gość gośćPanWladca
12:17 mozna,mozna :) stanolem w obronie pijanych bzykajacych sie facetow pod wplywem procentow,by potem zadnej do lba nie strzelilo ze zostala zgwa/lco/na ;)

Gość gość
12.13 Wiem i to sporo. W zyciu bym nawet nie spojrzała na kogoś o takich poglądach jak ty. A z klasztorem nie mam nic wspólnego bo jestem niewierząca.

Gość
nie rozumiem w ogóle takich mężczyzn...przecież nawet jeśli znajdziesz taką to taka cichociemna, nijaka kobieta, która w ogóle nie ma swojego zdania jest po prostu nudna i przeważnie głupia. :)

Gość gość
to już niedługo - 30-40 lat. i te wszystkie idiotki bredzące dziś coś o męskich szowinistycznych świniach, zagrzebane w kwefy czy inne hidżaby, będą płakać wspominając z tęsknnotą tych "opresyjnych" Białych europejskich facetów :D

Gość gość
Kobieta nic nigdy nie znaczyla ciekawe żeby kobiety były silniejsze fizycznie od mężczyzn to ciekawe czy facet by coś znaczył

Gość
chociaż musze przyznać że nieoficjalnie nie jestem feministką i nie zgadzam się z tym jak postępują niektóre współczesne kobiety, ale każdy wybiera to co mu odpowiada.:)

Gość
powinnam coś teraz posegregować, a piszę tutaj.:O

Gość gość
Autor tematu jak dla ma tzw. kompleks malego fiuta. Czuje się maly, brzydki i bezwartościowy i leczy swoje kompleksy jadąc na forum po kobietach bo juz nie ma co wymyślać.

Gość gośćPanWladca
12:29 Dokladnie! Zgadzam sie w 100%! Czekoladka wbila sie w temat jak sama napisala nie zaglebiajac sie w niego a pier/do/li jakby wiedziala o co chodzi. Nikt niekazuje ci czytac i udzielac sie w sposob wulgarny. Tutaj ludzie o wlasnych pogladach dyskutuja a nie obrazaja sie. Maja argumenty a nie lacine za jezyk. Wiem,ze mam bardzo kontrowersyjne poglady w ktore wierze a to cos wiecej niz tylko miec poglady:p

Gość
gośćPanWladca dziś jednak się zagłębiłam, ale nie przeszkadzam.... 🖐️ ps. nie wiem dlaczego się mnie uczepiłeś bo ja nawet nigdzie nie przeklęłam w przeciwieństwie do innych :)

Gość gość
Gloria Polo to oszustka na usługach biskupa. Czytałem tą książkę, i są tam takie pierdoły opisane, że głowa boli. Kościołowi brakuje pieniędzy na tacę, to mają takich właśnie ludzi jak ona, aby ludzie przychodzili do kościołów i dawali pieniądze. Czyściec nie istnieje, jest to wymysł kościoła, poczytaj trochę sobie o tym.

Gość gość
12.06 Jak kobieta caly dzień lata za dzieciakiem, sprząta, gotuje, robi zakupy to po całym takim dniu nie ma ochoty na seks bo pada na mordę. I wcale mnie to nie dziwi.