Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość
gośćPanWladca dziś To nie do mnie, ale częściowo mnie dotyczy. Zabawne, widzę podwójne standardy... Jak wy chcecie, to my mamy być na zawołanie, choćbyśmy umierały, ale jak my mamy ochotę, to wy możecie powiedzieć "nie"? Ciekawe, ciekawe... I niemożliwe, żeby kobieta pracowała więcej, bo są słabsze i za leniwe? Pewny jesteś?

Gość gośćPanWladca
Hola,hola. Nic do kobiet w ciazy niemam a wrecz zakazalbym im przemeczania sie a sam za nie robilbym rzeczy ktore codziennie nierobie. Mowie,ze kobiety bedace w domy i pracujace w domu na pewno nie sa az tak przemeczone by w nocy nie popuscic broszki mezusiowi ;)

Gość gość
Good girl ale jak już wielokrotnie się zonke bzykalo to już nie jest to takie emocjonujący, co innego z nowo zapoznania osoba

Gość gość
A jak trojaczki się urocza to dopiero zapierdziel niejedna sekrecie złapała i zostawiala dzieci w pokoju i szła do drugiego zamykala się aby płaczu nie słyszeć bo by iszalala psychicznie

Gość gość
fhfhh

Gość gość
W tych czasach się nie opłaca rodzić durzo dzieci bo mąż zostawi dla super łaski i odejdzie a ty z bachorami zostaniesz potem wyrosną takie synku i mamusie wykorzystują. I wychodzi mamom synek

Gość
gość dziś nie no w ogóle się nie "opłaca" mieć rodziny. :D Skupmy sie na zarabianiu i "przyjemnościach" :P;)

Gość gość
Wy naprawdę jesteście porypane!najpierw się pieprzycie z ruhaczami potem rodziców bachorki i macie pretensje do całego świata o wasze bachorki i ruhaczy!trzeba było się szanować albo ukisic bachorki w beczce i po klopocie! Tępe dzidy!

Gość gość
I codziennie stają i sikaja czasem uposledzone z downem albo czym innym . I potem agresywne .tak agresywne znam kobietę z agresywnym dorosłym uposledxonym synek on nawet prxyp******ic jej potrafi. Nawet w telewizji go pokazywali przywiązywać go do łyżka muszą ale i tak porwie i się uwolni. Chcecie tak faceci żyć. Niedxieie się ze teraz matki odrzucają dzieci i do muzynow uciekają

Gość gość
gośćPanWladca Nie uzyskałam odpowiedzi, pewny jesteś, że kobiety są za słabe i za leniwe? I znasz wszystkie kobiety, by tak generalizować?

Gość
właśnie kiedy pisałam o niektórych współczesnych kobietach to miałam na myśli takie jak tamten gość.;) uważają że rodzina to jakaś trzeciorzędna sprawa... A prawda jest taka że zawsze będzie najważniejsza niezależnie od czasów...Ale może się nie znam bo jestem jednak staroświecka, jeśli chodzi o takie sprawy.:P

Gość gość
Wolę zdechnac pod mostem niż mieć takie życie. Bo co z tego że facet będzie mnie miał wtedy za szmatę

Gość gość
Faceci też są leniwi znam takich frajerów. Ciągle się skarżą ze w Polsce się zile żyje a a na d***e siedzą i nic nie robią. To niech się rusza to będą lepiej żyli

Gość gość
Na takich jak ty psychiatryk czeka szeroko otwarty.

Gość gość
A ja nie jestem leniwa durzo pracuje ale teraz na urlopie jestem długim mam odpowiedzialna stresująca pracę. Jestem Kontrolerem Ruchu Lotniczego. Trodna praca ale dobre zarobki. I nie siedzę przy garach jak leniwe kobiety bo właśnie te kury domowe są leniwe. Ja mam poważny zawod i po tej pracy ani mi się śni domem zajmować.

Gość gość
Np jeden mój błąd i samolot mogę rozbić. I będzie drugi smolensk .

Gość
gość dziś mam pytanie? Myślisz że będziesz pracować do 70? ;) co potem?:P

Gość
gość dziś a czy masz czas na czytanie książek? Bo rażą mnie troszkę błędy ortograficzne.:)

Gość gość
Stare baby są lepsze w ludzku od młodych

Gość gość
Błędy są bo z telefonu pisze i słownik mam i wyrazy czasaem nie wychodzą jak jak trzeba bo muszę je ptrzestawiac. W tym zawodzie to się nie da do starości pracować ale za to duża emerytura jest, bo zarobbki dibre . Ale trzeba się nadawać do tego zawodu trzeba mieć predyspozycje i rrozum,

Gość gość
Na początku chciałam zrezygnować bo ciężko było ale się nie loddalam

Gość gość
Ale jestem napalona!!!

Gość gość
Dziwne wiejska dziewczyna zdobyła taki zawód

Gość gość
A potem powiecie "nie miej mi za zle ze mam kochanki bo nie podniecasz mnie juz a pozatym jakaś taka szeroka się zrobilas" no bo rzadko której kobiecie atrakcyjność nie spada poniżej 0

Gość gość
Po porodzie

Gość gośćPanWladca
16:02 przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje,ale jakbys czytala wczesniejsze moje wypowiedzi to bys wiedziala ze po pracy ide do pracy. Mam chwile to weszedlem sprawdzic. Mianowicie jest pewna grupa kobiet gdzie sa one nadwyraz pracowite,maja umiejetnosci manualne jak i potrafia myslec konstruktywnie podczas pracy i to niekoniecznie jako "bizneswoman" ale w pracach fizycznych,typowo meskich i chwala im za to-doceniam takie kobiety mimo iz sa obce dla mnie. Natomiast nieukrywajmy wiekszosc kobiet nawet jak pracuje to po pracy padaja na lozko jakby z kamieniolomow wrocily. Nawet jak odpoczna,zdrzemna sie z 2h to i tak z trudnoscia idzie im mobilizacja sil na igraszki z mezem. W naturze kobiety sa leniwe i przebiegle. Przebiegle dlatego ze patrza tak by w zyciu sie nie narobic ale miec to chca wszystko,bodaj i gwiazdke z nieba,slonia w karawce.

Gość gośćPanWladca
16:02 przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje,ale jakbys czytala wczesniejsze moje wypowiedzi to bys wiedziala ze po pracy ide do pracy. Mam chwile to weszedlem sprawdzic. Mianowicie jest pewna grupa kobiet gdzie sa one nadwyraz pracowite,maja umiejetnosci manualne jak i potrafia myslec konstruktywnie podczas pracy i to niekoniecznie jako "bizneswoman" ale w pracach fizycznych,typowo meskich i chwala im za to-doceniam takie kobiety mimo iz sa obce dla mnie. Natomiast nieukrywajmy wiekszosc kobiet nawet jak pracuje to po pracy padaja na lozko jakby z kamieniolomow wrocily. Nawet jak odpoczna,zdrzemna sie z 2h to i tak z trudnoscia idzie im mobilizacja sil na igraszki z mezem. W naturze kobiety sa leniwe i przebiegle. Przebiegle dlatego ze patrza tak by w zyciu sie nie narobic ale miec to chca wszystko,bodaj i gwiazdke z nieba,slonia w karawce.

Gość gość
Kiedyś mnie ktoś zapytał jakiej rady życiowej mi ktoś nie dał która zmieniła by moje życie. Najcenniejsza i najlepsza radę jakiej nigdy nie usłyszałem powinno być. "Nie zeń się i nie zakładaj rodziny". Taka rada byłaby więcej warta niż największy spadek czy najlepsze studia.

Gość gośćPanWladca
15:48 niechodzi mi o to ze jak my chcemy to ma byc a jak wy chcecie a my niechcemy to ma nie byc. Zadne podwojne standardy. Jezeli wy nie chcecie,niemozecie to tez moze nie byc tylko byscie to argumentowaly mocnymi przyczynami czyli np choroba,okres,a nie,takimi,ze chlop chce bo ma wszelkie prawo chciec a babeczka mu mowi:"kochanie dzis nie bo jestem umeczona gotowaniem obiadu o 13 popoludniu a i wczesniej o 10:30 bylam w sklepie i nioslam 5kg zakupow w reklamowce wiec nie zdarzylam odpoczac do 22 i jestem taaaka padnieta ze az kubki smakowe mnie bola od gotowania." dla mnie to nie argument jak i ten gdyby pojawil sie jeszcze w tym co napisalem bobas+sprzatanie.