Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molica_książkowa

Szukam chętnego pana do montażu półek

Polecane posty

Rozwieść pisze się przez ś, biedny analfabeto :P. x Gdy kiedyś poznasz tajniki czytania ze zrozumieniem :P i wyciągania logicznych wniosków :), to nie będzie dla Ciebie tajemnicą, że kobieta, która sama kupuje sobie meble i szuka mężczyzny do ich poskładania raczej zamężna nie jest :).

Gość gość
Logicznie wyciągam wniosek że ta kobieta kupująca sama meble i szukająca misia do ich poskładania nazywa się Paulina Rączkowska 🖐️

@ gość dziś Logicznie wyciągam wniosek że ta kobieta kupująca sama meble i szukająca misia do ich poskładania nazywa się Paulina Rączkowska lapka.gif x 10/10 Aż dziw, że misio-pierdzisio jeszcze nie oskarżył Cię, że jesteś podszytym mną :D Każdy czerwony nick krytykujący misia to teraz Ja. Każdy niebieski nick to też Ja. :D :D :D Misiu-pierdzisiu, dokąd jeszcze będziesz ciągnął te bajeczki? Prawda jest taka, że jesteś sam, bo ŻADNA CIĘ NIGDY NIE CHCIAŁA :D :D A teraz na starość miałaby chcieć starego pryka, który po denaturacie widuje dzieci z rozłupanymi siekierą głowami? HAHA

Gość molica_książkowa
Spokojnie, chłopcy, jeszcze nie wybrałam pomocnika, więc się kłóccie. Peace and love :-)

Gość molica_książkowa
Ech, miało być nie kłóccie się ;-)

Gość gość
nie kłóćcie - tylko mnie młóćcie

Gość it is a trap
Achtung! Pedau!

A nie moze kobieta zamontowac? :) Tak sie sklada i moge Ci to zrobic za poldarmo jak mi potem postawisz kawe :)

>>>Ech, miało być nie kłóccie się<<< x Dobra :), dobra :). x Freud, już by to przejęzyczenie, odpowiednio skomentował :P.

Gość molica_książkowa
Ech, idzie zima, chyba te półki pod rozpalke do pieca pójdą, skoro chętni pomocnicy wnieśli się po angielsku :-(

Gość molica_książkowa
Do pracy może nie, ale za to do roboty chętni byli :-P

Napisz w końcu z jakiego miasta jesteś, to się może jakiś samotny i nieśmiały chłopak znajdzie :). x W końcu po to temat założyłaś :P. x Na takich, co chcą z drugiego końca Polski przyjechać, to lepiej uważaj :).