Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co podrywac kobiety jak wymagaja modeli do zwiazku?

Polecane posty

Gość gość
NIE OCZEKUJĄ

Gość gość
NIE OCZEKUJĄ

Gość gość
Może na początek spróbuj mniej siedzieć przy komputerze, a więcej wychodzić do ludzi. Na razie bez żadnego celu typu poderwać dziewczynę, tylko żeby się troszkę oswoić z innymi i bez stresu moc też poobserwowac różne zachowania. Tak żeby te kontakty z innymi wypadały jak najbardziej naturalnie. Jestem zwolennikiem poznawania ludzi przy okazji innych normalnych aktywności. Zawsze tak poznawalem swoich przyjaciół, znajomych i swoje kobiety.

Gość gość
Niestety oczekują modela bo po co i na co jej przecietniak wytłumacz kluczowe w tym wszystkim to wygląd reszta ich nie obchodzi możesz być cudowny z charakteru w każdym detalu i tak cie nikt nie ze chce dlatego dosć sporo mężczyzn jest samotnych

Gość gość
Do powyżej: nawet nie próbuj mu radzić, jutro założy ten sam temat. To psychol regularnie spamujący kafe.

Gość gość
NIE OCZEKUJĄ

Gość gość
gość dziś A po jaką cholerę mi jakiś zajebiście przystojny, skoro po 5 minutach rozmowa się kończy, bo to puste i zapatrzone w lustro?

Gość gość
gość dziś Pisze bo do tej pory nie dostałem odpowiedzi wiecznie piszecie: NIE OCZEKUJEMY a ja osobiście widze co innego?

Gość gość
NIE OCZEKUJĄ

Gość gość
OCZEKUJĄ MODELA

Gość gość
gość dziś A ty myślisz, że umówiłabyś się z przecietnym? takich omijacie jak najdalej proste

Gość sąsiad_z_naprzeciwka
Pozostaje jeszcze jedna kwestia, a mianowicie, po co jest zawierana znajomość między kobietą a mężczyzną. Wbrew pozorom za każdym razem kierują nami ukryte intencje. Pytanie do Autora w jakim celu chce poznać kobietę i jaki charakter ma mieć znajomość. Być może rzekome niedostatki urody u założyciela posta to prostu pretekst ze strony kobiet, by znajomości nie kontynuować. A rzeczywista przyczyną mogą być odmienne intencje obu stron przy zawieraniu znajomości i różne oczekiwania podczas jej rozwoju. A te powinny być co najmniej zbieżne. By świadomie kontrolować relacje należy o tym na bieżąco z partnerem rozmawiać.

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
nie wymagają. Wymagają za to KULTURY osobistej a nie końskich zalotów na ulicy:D:D w stylu" ej, małaaaa, masz śłicznee oczkiiii " . BRRRR facet, masz problem z podrywaniem...a KTO CI KAŻE PODRYWAĆ? Nie chcesz podrywać, to tego NIE RÓB!!!!

Gość gość
gość dziś Osobiście czego takiego nie robię więc nie trafiłaś :

Gość gość
bedzie wojna ,wybija troche chlopa ,zosta,ie ze 20 bab na jednego to se nadrobisz ,puki co wybieraja prze ieraja bo mają w czym;-)

Gość gość
gość dziś gość dziś Pisze bo do tej pory nie dostałem odpowiedzi wiecznie piszecie: NIE OCZEKUJEMY a ja osobiście widze co innego? x widocznie masz wad wzroku