Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master of Masturbation

Jestestem na kafe pół roku i cieszę się że poznałem tu ludzi

Polecane posty

Gość gość
Master mam intymne pytanie do Ciebie.Czy robisz to codziennie?

Gość gość
Kogo Ty tutaj poznales? Patole ??? Widzisz ze jak normalny jest temat to cisza Bo tylko o patoli gadac umieja. Nie widzisz tego ????

gość dziś Tak codziennie, to robię :) Poznałem tu wielu ludzi, wiem że są kontrowersyjni, ale lubię... HIM Potykacz do Neptyka nic nie mam Brunetos wydaje się byc ok GośćM ok reszty nie będę wymieniał, bo mi sie klawiatura zapali :D

Gość gość
A BialaKotka ? Co o niej myslisz ?

Gość gość
Jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Ile razy dziennie jesteś w stanie to zrobić?

Zazdroszczę tak bezkrytycznego spojrzenia na siebie :D. x Jeżeli wg Ciebie, Twoje wypowiedzi są wartościowe i występują w rozsądnych dyskusjach, to jasne jest, dlaczego dominującą na Kafe patologię umysłową, uważasz za ludzi, których fajnie jest poznać. x Abstra_h_u_j_ą_c od Twojego poziomu :D, to sam termin "poznania kogoś", nie ma nic wspólnego z relacjami, o których piszesz. Jeżeli poznanie polegałoby na tym, to ja jestem dobrym znajomym sprzątaczki z mojego bloku, bezdomnej przeszukującej nocami nasz śmietnik, większości taryfiarzy z okolicy i policjantów, którzy mnie kiedykolwiek zatrzymali :P. x Zresztą prawdę mówiąc, każda z tych osób, reprezentowała poziom wyższy, od głównych bohaterów tego forum :(.

Oto przykład jakże kulturalnej :P, wypowiedzi autora tematu z godziny 20:54: >>>sram i szczam na ciebie zaszczany kundlu !!! Zdychaj k***o jepana !!!<

Hej Małpka :) tak mam tu na forum kolegów i przyjaciół :) hahahahaha

Gość baron pancerny
@ misio1 dziś Oto przykład jakże kulturalnej  , wypowiedzi autora tematu z godziny 20:54:>>>sram i szczam na ciebie zaszczany kundlu !!!Zdychaj k***o jepana !!!< x Misio-pierdzisio pierdnal madroscia ale zapomnial, jak sam wczoraj nawyzywal kobiete od kuref :O Misiu-pierdzisiu, ty nieudaczniku bez kobiety, ktory nigdy nie roochales, najpierw wyjmij szyne kolejowa z wlasnego slepego oka, a dopiero potem szukaj drzazgi w czyims.

Gość stulej84
wypie'rdalaj