Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

to dla Ciebie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
To jest o nas. .P. T臋skni臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
ja te偶 tesknie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
..i nie mo偶emy nic z tym zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
mo偶emy, cho膰 to z艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podj臋艂am juz decyzj臋. Nie b臋dziemy si臋 widywa膰. Juz czas. . Si臋 rozsta膰. Czas i艣膰 na prz贸d. Zawsze b臋dziesz mia艂 swoje miejsce tam gdzie pozosta艂a pustka po wznieconym ogniu.. uczu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
A ja podj膮艂em decyzj臋, 偶e chc臋 mimo wszystko by膰 sob膮 i by膰 z kim艣 kogo kocham. Mimo wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez my sie nie widywalismy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my nie ale oni tak :) buziak 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
jak chcesz. po tylu latach zrezygnowa膰 ze mnie? to niemadre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 gotowy zmieni膰 swoje 偶ycie? Je艣li to Ty, je艣li to my.. to jest ostatni moment 偶eby odwr贸ci膰 bieg zdarze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zrezygnowa膰. Hm.. wiesz, czasami tylko taka decyzja jest w艂a艣ciwa. Ja chc臋 偶y膰, by膰 szcz臋艣liwa. Ale my艣li w kt贸rych goscisz od bardzo dawna nie pozwalaj膮 mi normalnie funkcjonowa膰. Nie mog臋 Ciebie mie膰, wiec musze uciec przed..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i my i oni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
Zmieni艂em si臋, nie jestem ju偶 flirciarzem, docenilem czym jest rodzina i czym jest uczucie, chc臋 rodziny, ale powoli, nie od razu. docenilem Ciebie. Twoja wyjatkowosc, nasze podobienstwo. Potrzebuje bratniej duszy...Kiedy艣 nie mog艂em, czuj膮c, 偶e to z艂e. Ale z艂e jest odrzucanie uczu膰, kt贸re rosn膮 w si艂臋, odrzucanie uczu膰, kt贸re nigdy si臋 nie powt贸rz膮. Odrzucanie kogo艣 kto jest jedynym odpowiednim wyborem. Wstyd mi by艂o, 偶e jestem szcze艣liwy bedac obok, ale ju偶 nie jest. Zrozumia艂em, 偶e takie jest 偶ycie, czasem pope艂nia si臋 z艂o. Ale naprawilem to i pokazalem co naprawde czuje. Juz sie z tym nie ukrywam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.49. ..szkoda, 偶e to nie Ty, nie my. Powiedz jej to. Na mi艂o艣膰 nigdy nie jest za p贸藕no!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co naprawi艂e艣?.Niczego jeszcze nie naprawi艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
Powiedzialem. Ale Ona zna mnie. Wie, 偶e nigdy sie nie zmieni臋. 呕e to obietnice, 偶e za jaki艣 czas znowu b臋dzie to samo. Ona chce byc szcze艣liwa, a ja tylko siej臋 zam臋t w jej zyciu, cho膰 nie tak mia艂o by膰. Naprawd臋 chcia艂em sie o艣wiadczy膰, mie膰 ja zawsze. Chcia艂em, ale papier tu chyba niewiele zmieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja siem nie zmieniem bendem flirtowa膰 ruha膰 siem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawi艂em. Zerwa艂em z tymi wszystkim dziewczynami. Przeprowadzi艂em si臋 i zacz膮艂em od nowa. Udowodni艂em to ponad wszelk膮 w膮tpliwo艣膰, 偶e nie chodzi o pieni膮dze. 呕e nie chodzi o inn膮. Naprawi艂em tym, 偶e da艂em szans臋 na to by dokona艂a wyboru, mi臋dzy mna, a nim i wie o tym, 偶e z nim nigdy nie b臋dzie tak jak ze mn膮. Nie nalega艂em, czeka艂em cierpliwie, nie umawia艂em z innymi, dalem z siebie wszystko co w mojej mocy. Wi臋cej ju偶 nie mam. Je艣li to co czuj臋 to za ma艂o....i ma sobie polepszy膰 to droga wolna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam wp艂ywu na Twoje decyzje,ja chce by膰 z Tob膮,chocia偶 spr贸bowa膰.Uciekaj膮c pope艂niasz b艂膮d,ale to Twoja decyzja.Ja b臋d臋 na Ciebie czaka艂....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.01 dlaczego my艣lisz ze Ona to ja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.01 je艣li czekasz, to daj mi jaki艣 wyra藕ny znak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
jestem showmanem jestem tulipanem, jestem artyst膮 i twardym kolesiem. a ty jestes najwspanialsza lask膮 urodzona blisko mojej daty urodzenia i wiem ze przy Tobie jest moje miejsce od pierwszego wejrzenia. Droczylem sie, flirtowalem, lubilem kiedy sie wsciekasz o inne, lubilem kiedy dostajesz furii z zazdro艣ci i wszystko co robi臋, robilem zawsze dla ciebie, z tej pierwszej w moim zyciu milosci, choc nie umialem tego powiedzie膰, bo wstyd mi sie przyznac do s艂owa kocham,mnie twardzielowi ? Docen to i badzmy razem juz zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako艣 nadal Ci nie wierz臋.Co udowodni艂e艣?.Ja nie wiem nic o Twoim 偶yciu od 3 lat.My艣lisz 偶e jestem jasnowidzk膮?.sk膮d mam wiedzie膰 czy Jeste艣 sam?.Sk膮d mam wiedzie膰 偶e si臋 przeprowadzi艂e艣 albo czy z kim艣 zerwa艂e艣.A偶 tak dobrze w Twoim my艣lach to ja czyta膰 nie potrafi臋.Takie rzeczy m贸wi si臋 w realu.Ja nie uciek艂am,to Ty tak to odbierasz.艁adny zegarek masz.:-)pasuje do Ciebie ten kolor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.01bo identycznie piszesz.Znak wys艂any. Ja potrafi臋 zmieni膰 swoje 偶ycie,ale Ty raczej nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.06" czy ona ma rodzin臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.09 a sk膮d ta pewno艣膰, 偶e nie potrafi臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...cd.istotnie taki Jeste艣 ..istotnie tak si臋 zachowywa艂e艣.Przypu艣my 偶e doceniam i 偶e chc臋 z Tob膮 by膰..ale zrozum,tutaj tego nie za艂atwimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
bo ten tekst jest o NAS. zadzwon. numer znasz jestem niegrzecznym, z艂ym ch艂opcem, k艂amc膮, manipulatorem i chc臋 zaprosi膰 Ci臋 do mojego okropnego 艣wiata jesli tam wytrzymasz. Sa tam r贸偶e i obsyp臋 Cie p艂atkami, kupi臋 Ci ulubione perfumy. Nie my艣l o tym, co z艂e, tylko co mog臋 Ci da膰, to za czym tak t臋sknisz wieczorami, to czego tak szukasz na ulubionym portalu , na ktorym cz臋sto go艣cisz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem sam i tak ju偶 zostanie,albo Ty,albo nikt inny :( Ja wiem o Tobie sporo,wystarczy si臋 rozgl膮da膰.

Udost臋pnij ten post