Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwolić dziewczynie syna u nas nocować ?

Polecane posty

Gość gość
Trollico robisz błędy, więc u kogoś nie poznasz :D Autorko, umów się z synem i dziewczyna na kawę do lokalu (już dawno to powinnaś zrobić) i zobaczysz, czy się dogadujecie. To i tak jest prowo, bo syna byś nie puściła na święta.

Gość gość
Autorka od syna napisała swoje prowo i poszła. Na jej miejsce weszła następna od dorosłej córki-studentki i jeszcze swojego prowo nie odpuszcza.Ubaw prowo mamusiek. 10/10

Gość gość
Ubaw jest niezły

Gość gość
Ty od córki, a napisz o relacjach z mężem, uchyl też drzwi alkowy;)

Gość gość
Relacje mamy normalne. Co to spowiedź? A co do wychowania córki to ma zdanie takie samo jak ja. Dla Was to wstyd ze przyjeżdżam po córkę po zajęciach ale co w tym złego skoro sama o to prosi. Rozmawiamy o przyjaźni i miłości. A ona sama powiedziała ze nie pasuje do tego towarzystwa na studiach. Przeciez nie będę na siłę jej szukac znajomych.

Gość gość
19.21 A to ciekawe. Jakos Wasze bledy i literówki tez widzę. Ja z Ciebie nie robię kompletnej idiotki.

Gość gość
Prowo c.d.DAlej piszesz haha. Corka nie pasuje do towarzystwa jak twoja rodzina do rzeczywistosci. Juz nie miel kolejny raz jak to przyjezdzasz po corke pod uczelnie,bo ona prosi. Ha ha,banalne 10/10 prowo.

Gość gość
pO co ty tu piszesz?kompletnie nie na temat.Chcesz pisac o doroslym dziecku idz na forum o doroslych dzieciach z kompleksami,itd.

Gość gość
Ta twoja córka chodzi na studia do wyższej szkoły specjalnej? :D ty i wykształcenie wieśniaro od prowokacji :D Wszyscy ci wierzymy :D

Gość gość
Do psychiatry idź się leczyć na głowę by mówić dorosłym dzieciom co mają robić

Gość gość
Nie znasz dziewczyny, z ktora twoj syn spedzil swieta? :D slabe prowo

Gość gość
wy mówicie, że to prowo... a ja tak mam od 5 lat ;/

Gość gość
Rozmawiałam z synem i ustaliliśmy co i jak. Rozmawiałam też z jej matką i muszę przyznać iż było mi conajmniej nieprzyjemnie, że ona wie więcej o moim synu, niż ja o jej córce. Cóż, będzie okazja to nadrobić. Autorka

Gość gość
5;45,co?5 lat nie wiesz czy pozwolic dziewczynie syna nocowac ? on z nia jest juz piec lat i nic?zero wspolnych planow? slabe prowo.

Gość gość
No i prowo 10/10 nadal się kreci hihi.pOszła ta od corki 23-letniej studentki,powróciła nagle ta od syna 21-letniego. Ha ha.

Gość gość
Mam podobny problem, tylko to ja jestem dziewczyna. Mamy na urlop jechac do Polski I jeden tydzien nocowac u mnie a drugi u niego. Nie wiem tak do konca, co sobie pomysla nasi rodzice, nie znamy sie jeszcze. Moze lepiej byloby wynajac hotel ?

Gość gość
Taniej wyszloby pod namiotem.

Gość gość
Gdzie o tej porze znalezc pole namiotowe ?

Gość gość
Jak mają dopiero 21 lat to jak się dobiorą w jednym pokoju będą się tarzać jak dzikie zwierzęta.

Gość gość
a tobie zazdrosc ten gosc z ostatniego postu,ze mlodzi będa jakby co uprawiać 'dziki'seks,co?

Gość gość
Zazdrosny ktoś z tymi młodymi a przeciez sam gościu-kobieto.męzczyzno możesz uprawiać dziki seks na dywanie ze swoją partnerką/partnerem.O co chodzi?impotencja,zazdrość,brak checi,impotencja?

Gość gość
Ale jesteście zdrowo jeb=nięci. Od razu doszukujecie się zazdrości, widocznie sami się nią kierujecie hę? Ja pier=dolę sam mam niewiele więcej lat, czego mam zazdrościć? Stwierdzam coś co jest oczywiste. Piszę mamuśce z posta, żeby wiedziała. Chyba nie wie skoro zadaje takie pytanie?