Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwolić dziewczynie syna u nas nocować ?

Polecane posty

Gość gość
Ja na cale szczęście ją tak wychowałam ze tego nie robi. A Twoja córka to Twoja sprawa.

Gość gość
Na szczescie?! ha ha,żalosny spiew .

Gość gość
Pilnuj tej swojej córuni.Idż sprawdzić czy przypadkiem pod kolderką nie masturbuje sie,by rozladowac napiecie seksualne. Idż i,dz mamusiu 23-latki. Wg ciebie zapalić,wypić drinka,kochać sie z jednym wybranym partnerem to wielkie be. Ma ktos rację:oszołomy,trza stąd juz spadać,dość na dzis pustych postow,bez tresci,poza hipokryzją.

Gość gość
A co chciałbyś żeby Twoja córka pila, paliła i dawała każdemu?

Gość gość
I nabiła kobicina siódmą stronę tymi swoimi gadkami ......

Gość gość
Nie wiem skąd się bierze brak moralności. Wszędzie kreci się wszystko wokół seksu - na reklamach, w telewizji, w internecie. Jeszcze do niedawna taka wulgarność nie była powszechnie akceptowana.

Gość gość
W dodatku ludzie odchodzą od kościoła. Gardzą wszelkimi regułami. Nawet to forum wystarczy poczytać. Większość tematów o czym? O seksie. A jaka jest większość odpowiedzi na pytanie młodej dziewczyny która zaszła "niechcący" w ciążę? "usuń, po co masz się męczyć"

Gość gość
idz sobie pogadac na ogólnym,tu jest inny temat,tylko pytanie o przenocowanie dziewczyny,bo została do tego domu zaproszona na święta.

Gość gość
To temat moralności jest jak najbardziej adekwatny.

Gość gość
Co cie obchodzi, ze ludzie odchodza od kosciola? :O ja np. nie chodze, uwazam ze to glupota ale jakos nie narzucam innym swoich przekonan i nie krytykuje ludzi, ktorzy do kosciola chodza.

Gość gość
No głupotą to jest nie chodzić do kościoła. Ale no coz- Bóg daje Ci wybór. Wybrałaś tak jak chcialas. Można się modlić o łaskę nawrócenia a jak nie to trudno.

Gość gość
Chodzenie do kościoła czyni cię tak samo dobrym katolikiem, jak stanie w garażu czyni cię samochodem.

Gość gość
Porozmawiaj z synem kim ta dziewczyna jest tak na prawdę dla niego.Nie rób głupoty co do nocowania jej z synem bo syn odwroci się przeciwko Tobie a tu nie o to chodzi.A dziecko jak maja zrobić to i tak zrobią czy u Ciebie czy gdzie indziej. Z tego co czytała to już spory czas że sobą są więc to jest normalne że śpią że sobą kiedy maja się przytulic i mieć ta bliskość. 21 lat to nie takie dzieci są to już dorosłe osoby które odpowiadają za siebie.Jej rodzice serdecznie przyjęli Twoje syna więc Ty też tak ja przyjmij i nie rób wielkie ale bo nie ma sensu bo to jest jego dziewczyna a kiedyś w przyszłości może być Twoja synową i co wtedy będzie wrogami zostaniecie bo ingerowalas w ich związek.

Gość gość
Nie chodzi o samo chodzenie do kościoła. Zycie według 10 przykazań.

Gość gość
Dobrze to sobie tam zyj wedlug Twoich 10 przykazan i nie narzucaj swoich pogladow innych. Z takimi ludzmi jak Ty nie ma co dyskutowac, bo to i tak zadnych skutkow nie przynosi. Jak chcesz byc toksyczna matka to nia badz, wspolczucia dla corki.

Gość gość
Dlaczego niby toksyczną matką? Bo wychowuje w duchu katolickim?

Gość gość
przeciez to troll... nie dajcie sie nabrac na te prowokacje :)

Gość gość
Ha ha,a trollica nadal pisze.TYlko teraz o kosciele,na chwile odeszla od tematu doroslej corki. Kiedy ten troll babski żyje jak siedzi tu dzień i noc,i od switu znowu?

Gość gość
Wychowujesz w duchu inwigilacji, ubezwłasnowolnienia, bez refleksji, szerszego oglądu rzeczywistości, w ciasnocie umysłu. Nie ma się czym chwalić, trzeba zacząć pracować nad sobą. To samozadowolenie to fałsz, niemy krzyk ducha, że w tak ciasnym rozumie siedzi.

Gość gość
Tak, tak. Każde wytłumaczenie dla grzechu jest dobre. To wasza pozorna wolność to tak naprawdę zniewolenie grzechem.

Gość gość
Ja w tym wieku zamieszkalam z chlopakiem :D i pojecie grzechu dla osob niewierzacych nie istnieje wiec nie wiem po co takie gadanie Tak jakby mi arab o allachu i burce opowiadal. W d***e mam co katolicy robią, nie wiem czemu oni tak sie wtracaja w zycie obcych osob

Gość gość
Cyt: Tak, tak. Każde wytłumaczenie dla grzechu jest dobre. To wasza pozorna wolność to tak naprawdę zniewolenie grzechem. & Ten post nad tobą pisała 47 -letnia kobieta nie żyjąca w żadnym grzechu, nie szukająca wytłumaczenia dla grzechu. Grzech to krzywdzenie siebie i innych myślą mową uczynkiem i zaniedbaniem oraz brak miłości do bliźniego i stwórcy. Otwórz umysł na myslenie kosmopolityczne. abstrakcyjne. Przecież to ty żyjesz w grzechu szczekania na innych, oceniania, wyzywania, szkalowania i szukania gorszych od siebie.

Gość gość
Czy ja kogoś oceniam i szkaluje? Zawsze pisze że kazdy ma wolny wybór.

Gość gość
14"40,przeciez ta kobieta co sie szczyci i wyzszym wykształceniem,i pracą niezalezną,bo w domu nie ma pojęcia o czym Ty gościu powyzej piszesz. Ona bowiem ma tylko swój bardzo wąski swiatopogląd,narzuca go innym i uważa za jedynie sluszny. To mysleniowy beton. Wspołczuję tej dorosłej corce nie dać otworzyć sie na swiat.Tak stłamsić,że nie ma towarzystwa koło siebie.Ale jak?jak mamusia przyjeżdza po nia pod uczelnię ?.. To juz chyba ostatni rok studiów,litości,życ w zakmnieciu na swiat i ludzi i jeszcze usprawiedliwiać sie,że widocznie córka nie chce mieć kolegi.Albo,że ona ja tak(jak?!)wychowała.Toz to aspołeczna młoda osoba,która sobie w realnym życiu nie poradzi w relacjach z ludżmi a co mówic z mężczyzna,jak nie wiem "czym to sie je".

Gość gość
Ło matko,i zaraz pyknie ta od córki ósmą stronę!!przeciez to projekt kafe!!

jak widzę temat z nocowania u łóżku chłopaka ewoluował na filozofie ogólne :) ale pomijając dylematy natury moralnej czy duchowej - naprawdę uważacie ,ze nocowanie 21 dziewczyny u jej 21 letniego chłopaka w jednym łóżku , w domu jego - jej rodziców - z tymi że rodzicami za ścianą nie nosi znamion .... nazwijmy to braku wychowania . niemoralności ?

Gość gość
Ja rozmawiam z córką o milosc, przyjaźni. Tłumacze jej tez ze na wszystko jest czas i ten czas jak się go zmarnuje nie wróci. Myślę ze kiedys znajdzie sobie odpowiednie towarzystwo które będzie jej odpowiadać.

Gość gość
Ależ ona właśnie teraz marnuje czas z tobą. Wysil się i przypomnij sobie, czy twoja matka też po ciebie przychodziła pod uczelnię? Czy też była takim betonem? Czy to zniewolenie idzie u was przez pokolenia?

Gość gość
Przyjeżdżam pod uczelnie na prośbę córki.

Gość gość
przeciez trollica ma jeynie sluszną wersję,swoją !! Ze matka walnięta,to widać i czuć! przygaduje corce a sama w jej wieku juz bodaj była matką tej jedynaczki! Corka wyalienowana przez mamusię narobi w zyciu takich bnłędów,że hej,bo przeciez nic praktycznie o realnym życiu nie wie. Konczaca studia dziewczyna jak pójdzie do pracy to się wystraszy bucia z ludzmi.A ta pierdaczy,ze moze kiedys córka znajdzie sobie odpowiednie towarzystwo. Nim ty jej na cokolwiek pozwolisz to juz bedzie duzo za póżno. Zreszta ty jej nie wypuscisz,bo niedługo zaczniesz wpychac ja w poczucie winy,ze ci tyle zawdzięcza,ze ty się starzejesz i powinna byc tylko z Tobą. Przecież ty caly czas mowisz za corkę!! Chore to.Bardzo.