Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwolić dziewczynie syna u nas nocować ?

Polecane posty

Gość gość
Trollu słyszałaś o antykoncepcji?

Gość gość
A słyszałaś ze ludzie wierzący nie stosują antykoncepcji?

Gość gość
Nie. To katolicy nie stosują antykoncepcji bo tak im kler nakazał.

Gość gość
Co ma wiara do bycia głupią dziewuchą, która się nie zabezpiecza? :D

Gość gość
To ze zabezpieczanie jest grzechem. Najlepiej nie współżyć jak się nie chce zakładać rodziny.

Gość gość
Albo w ogóle nie żyć bo można od tego umrzeć XD 100% zachorowalność :D

Gość gość
Jak się ma wielu partnerów to owszem można złapać jakieś świństwo

Gość gość
Świństwo można załapać i od jednego partnera :D (nawet jak dziewczyna była pierwszą jego kobietą)

Gość gość
No teoretycznie istnieje takie ryzyko. Ale im więcej partnerów tym większe.

Gość gość
Co dalej nie zmienia faktu, że nie należy przesadzać z nadopiekuńczością :D Nadopiekuńczość nazywana jest w medycynie psychiatrycznej - zaniedbaniem :D

Gość gość
Nie uważam żebym była psychiczna i nadopiekuńcza.

Gość gość
Jestes gorzej niz glupia i nadopiekuncza i dziecka w ogole miec nie powinnas,bo jestes izolująca jednostką. Poza tym idz juz na chwile od kompa,tY tu dyzurujesz od świtu do nocy. Wiesz,że załosny ubaw tu mamy z Ciebie? Dlugo jeszcze bedziesz pisac to prowo? I cienka jestes,bo piszesz jak omnibus a siedzisz w domu,nic nie robisz.TY naprawde masz studia?jak cie mamusia dopuscila,by wyjsc za mąż?NIe marwto cie,ze ty juz bachorka mialas w wieku twojej corki a ta nawet sympatii dotąd nie ma.Rosnie niemota,co sobie z niczym potem w zyciu rady nie ma.tylko z Pudelka wiesz to co tu wypisujesz?

Gość gość
Ha ha,śmiechu ciąg dalszy.NIe karmcie trolla to skończy wreszcie pisać to prowo.

Gość gość
Nie czytam pudelka. A pozatym pracuje w domu. Wolałabym żeby matka bardziej mnie pilnowała. A ja nie zabraniam mojej córce miec kogoś. Ona widocznie nie chce narazie.

Gość gość
trollu,pani pracująca w domu,z wyzszym wykształceniem:wez ty nim coś napiszesz slownik ortograficzny.

Gość gość
A to według Ciebie nie można pracować w domu z wyższym wykształceniem?

Gość gość
Pozwolić owszem ale według mnie powinni spać osobno. I nie dlatego żeby ich pilnować bo jak mają uprawiać sex i tak będą tylko dla przyzwoitości i dobrego wychowania.

Gość gość
Nocować tak, ale osobno. Nie przesadzajmy, to jedna noc a dom to nie burdel.

Gość gość
Pańciu,możesz pracowac gdzie chcesz-do tej z wyższym wykształceniem-ale litosci,walisz w kazdym poscie byki ortograficzne,masz ukonczona podstawowkę czy jak?

Gość gość
Jak ktos z kimś śpi w swoim domu to od razu burdel?w burdelu to za kasę!!!! Ooo,następny trollik wpadł pogryzmolić.

Gość gość
A słyszałaś o czymś takim jak dysortografia?

Gość gość
Do tej mamusi,która siedzi tu świtem,w południe,po poludniu,wieczorem,w nocy:idz ty chwilę bodaj porozmawiać z tą swoją 23-letnią córką,tak będzie lepiej.

Gość gość
9"58,a komp nie pokazuje podkresleń na czerwono,że byczek sie trafia? Dysortografia,gdy się ćwiczy daje świetne efekty praktyczne czyli minimalizację błędów.Weż już sie nie ośmieszaj kobieto-trollu.

Gość gość
Spokojnie, mam czas na rozmowę z moja córka. Chyba dla kogoś temat się zrobił niewygodny albo argumenty się skończyły.

Gość gość
No wyobraź sobie ze nic mi się nie podkreśla. A ile mi się zdarza tych błędów? Argumenty się skończyły to żeście się ortografii uczepiły.

Gość gość
Twoje argumenty są żałosne więc to Ty juz wyluzuj.Temat jest o 21-letnim synu a Ty o córeczce,która juz dawno winna byc samodzielna. Od wczoraj jest tu z ciebie chichot,bo argumentów nie masz tylko głosisz hasła i wydajesz niczym nie poparte opinie.np to,że studia daja potem b.dobrze płatną pracę. No,sorry,dyskusji z tobą nie ma,bo nie ma argumentów. A blędy ortograficzne świadczą tez o człowieku(podkreslasz to swoje wyzsze wykszt.) więc pracuj nad ortografia zamiast tu prawic slogany.

Gość gość
Autorka poszła a wykształciuch nabija juz prawie siódmą stronę a wy jeszcze pelikanki łykacie te wypociny trolla:(

Gość gość
Każdy może pisac to co uważa za słuszne. Jak będziecie miały córki to ciekawe czy tez pozwolicie im pic, palic i uprawiać przygodny seks.

Gość gość
Co ty kobiecinko masz do pozwalania doroslej corce?a oddychac swobodnie jej pozwalasz? hihi. Jak zechce,zdecyduje to bedzie palic,pic drinki,uprawiac seks i on wcale nie musi byc przygodny. Mam corke starsza od twojej,ale mam wrazenie,ze twoja ma 13 lat,nie 23.

Gość gość
Oszołomy haha