Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwolić dziewczynie syna u nas nocować ?

Polecane posty

Gość gość
Dzieki takim matkom bede miec klientow :P

Gość gość
Jest taki temat o toksycznych rodzicach na uczuciowym i o mamusiach ,ktore z sunów zrobiły niedojdy maminsynkowie.WEjdz i poczytaj betonowa rozwódko lub wdowo,co zawłaszczasz dziecko dorosle.

Gość gość
Jest taki temat o toksycznych rodzicach na uczuciowym i o mamusiach ,ktore z synów zrobiły niedojdy,to maminsynkowie.Wejdz i poczytaj betonowa rozwódko lub wdowo,co zawłaszczasz dziecko dorosle.

Gość gość
Znam historię gdzie bylo identycznie tylko tam byly dwie siostry.Jednej mozna było wszystko,druga na pasku zaborczej matki.Raz ja wydala za mąż,bo chłopak był przystojny i z dobrej rodziny.ale..ją zdradzal wiec sie rozwiodły,dosłownie jak jedno cialo matka z córką.Bardzo wierząca mamusia,na marginesie. Drugi był bogaty,z domem,itd.Wybrała go i wydała za mąż.No tylko okazal sie..alkoholikiem! Rozwodziły się obie,tamten zmarł w fotelu napiwszy się wczesniej jak zwykle. W jednym i drugim domu mamusia miała stały pokój,urzadzony pod jej gust,ale miała swoje mieszkanie. Nigdy tej corki daleko nie puscila,wszystko pod komtrolą. Na stare lata jak wyszla z psem na spacer to za chwilę był telefon od mamusi dlaczego tak dlugo jej nie ma!!! I tak bedzie z ta 23-letnia córunia mamusi.Mamusi dotad sie udaje,to i dalej pójdzie,urzadzi jej życie według swojego obrazu.

Gość gość
gość dziś Przyjeżdżam pod uczelnie na prośbę córki. & A dlaczego ty nie prosiłaś matki, żeby po ciebie przyjeżdżała? Bo miałaś normalną matkę?

Gość gość
allium,tak to niezręczne spać w jednym lóżku obojgu. Ale..tu nie bylo mowy,że mają spac razem,że chłopak-syn tak naciska tylko czy w ogole pozwolić dziewczynie syba nocować u nich,czytaj bodaj tytuł. Co to znaczy pozwolić dziewczynie jak ona o tym zapewne pojęcia nie ma,to sprawa matki,ojca,syna. I rewanz za rok ubiegły kiedy on był gościem w jej domu na Świeta.Gdzie tu problem?

Gość gość
Moi rodzice jak remontowali mi pokoj w domu gdy mialam 16lat wstawili wielkie, dwuosobowe lozko. Chlopaka ani wtedy ani przez kilka lat nie mialam ale widac dla nich to bylo normalne. Tata mieszkal z pierwsza dziewczyna u dziadkow (duzy dom), nie kazdy jest zacofany I to nie oznacza ze niewiadomo jakie wartosci ma. Ja mimo braku wiary etc mam pierwszego i jedynego partnera, moj facet podobnie. Jego brat w 40letnim zyciu mial chyba 3 dziewczyny wieloletnie i 3 jest jego zona. Nie trzeba byc chorym fanatykiem by zyc po prostu normalnie

Gość gość
Mam nadzieje, ze wiekszosc tych glupkowatych wpisow pisze jeden oszolom :D

Gość gość
Nie prosiłam matki żeby przyjeżdżała bo opiekowała się moim dzieckiem i nie miała samochodu to czym niby miałaby przyjechać. Ale gdybym miała taka możliwość to być może bym prosiła. Nie widzę w tym nic złego. Robicie ze mnie wariatkę a moja córka sama decyduje co robi. Nic jej nie narzucałam. Ani do kościoła jej nie wlokę. Chodzi bo chce. Na pewne rzeczy bym nie pozwoliła ale ona na szczęście sama nie chce tego robic.

Gość gość
hahaha trollico moralność i wykształcenie z brzuchem haha

Gość gość
Co w tym tak Cie śmieszy? Byłam wtedy juz po ślubie wiec gdzie tu widzisz brak moralności? A z nauka owszem popełniłam błąd ale dzięki mamie udalo mi się skończyć studia. Dlatego cieszę się ze córka nie popełniła takiego błędu jak ja.

Gość gość
Mąż nie zajmował się dzieckiem? Trollica się nie poddaje

Gość gość
Po co z nią piszecie? :D

Gość gość
Mąż pracowal. Chyba ktos musial skoro ja się uczyłam.

Gość gość
ty glupia "krowo"myslisz,ze urodzenie dziecka nie wedlug twego scenariusza to zyciowy bląd?! Po co Ci to dziecko?ona go nie popełni,itd.Ty katoliczko od siedmiu boleści,ech.

Gość gość
Masz męża bez studiów? :D

Gość gość
Nie. Mam męża który jest starzy. I juz byl po studiach jak się poznaliśmy.

Gość gość
rzeczywiscie pora by zakończyc te pisaninę z trollem.

Gość gość
Ty nie masz 50-tki a Twoj mąż jest stary? ktos ci go wybrał i nakazal wyjść za mąż,bo stateczny i takie tam?no chichot żalosny.

Gość gość
Ha ha,z sąsiedniej wioski przechodzony kawaler z 20 lat starszy od walnietej autorki.Bzyk,bzyk i jest corunia w p*****lniętymi rodzicami.Współczucia....

Gość gość
Trollu,twoje życie to byc uu od blogiego switu do nocy?nie masz życia?nie opiekujesz sie tym starym mężem?nie rozmawiasz z córką?nie chodzisz na zakupy?nie gotujesz?nie czytasz książek?nawet nie lezysz i nie pachniesz? Ha ha.

Gość gość
Twój stary też jest taki yebnięty?

Gość gość
Jak maz starszy o 5 lat to dla was stary to ja nie wiem.

Gość gość
A mąż nie czuje się zaniedbany, nie ma żalu o takie chore relacje z córką?

Gość gość
18;22 ", mam meza,ktory jest starzy",to znaczy z tego zdania,że starszy 5 lat?!

Gość gość
19"49,ale ona uwaza,ze relacje z córką są super ha ha.

Gość gość
Raptem godzinkę w ciagu doby troll nie pisał,jupppii!

Gość gość
Pierwsza autorka to tez prowo: najpierw pytanie czy ona ma pozwolić dziewczynie syna..itd Potem jak ona ma ją przedstawić tesciom Na koniec,że jest ateistka i to masakra. Ale napisała swoje prowo i poszła. Na jej miejsce natychmiast przyszedł nastepny projekt kafe i tak wali posty bez mała calą dobę a część ma niezłą beke z baby. Inna część zasmucona i z niedowierzaniem,ze moga byc tak toksyczne matki świadomie wyrządzające krzywdę dzieciom-zero przygotowania do życia,zero kolegok,kolezanek,przyjazdy mamuski pod uczelnie(ale kwas przed kolegami z roku!),zero relacji z facetem,chyba zero zainteresowań skoro do/ze szkoły wprost do domu z mamusią. Jedno i drugie prowo 10/10,bo chyba nie istnieją taaakie durne matki,co?

Gość gość
Istnieją, istnieją :D

Gość gość
20.30 same walicie błędy i literówki a jakos tylko te moje Was rażą.