Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwolić dziewczynie syna u nas nocować ?

Polecane posty

Gość gość
9'14 i 9'16,juz przestan ,bo to prowo twoje. Ty chyba masz tylko srednie i nie wiesz jak wygladaja studia. Po drugie wyjdzie z niej kiedys ciapa zyciowa jak tylko do szkoly,na studia i z powrotem do domu. Oj,biedna ta twoja corunia.

Gość gość
Dlaczego biedna? Nie ma widocznie potrzeby się szlajać i bardzo dobrze.

Gość gość
13"32,no dawno takiej hipokrytki nie czytalam!! Ateisci sa bez zasad a katolicy tak.To skąd kilkadziesiat tysiecy rozwodow rocznie,w tym 88 procent po slubie koscielnym lub konkordatowym? Skad tyle ciaż przed slubem u tych katoliczek? Co to za hiararchie?! Liczy sie czlowiek,jaki jest dla siebie,ludzi,świata,przyrody.

Gość gość
15"40,ty jesteś j*******a!! ktos kto sie kocha jest "szlajaczem:"?idz ty juz na wieczorną mszę,lepiej będzie.

Gość gość
I wyobraź sobie ze mam studia. Kiedys studia wyglądam inaczej. Nie bylo żadnych imprez, nikt nie chlał ani nie dawał dupy. A teraz to tylko każdy myśli żeby się nachlać i d******y. Ja tam bym nie chciała żeby córka miała takie koleżanki co z gołymi d****i chodzą.

Gość gość
15.43 Nie latam codziennie do kościoła. A Ty to juz pewnie zapomniałaś kiedy bylas w kościele, co? Ale wigilię to szykujesz pewnie nie? Juz wiesz co do żarcia i ile wódy będzie?

Gość gość
Twoje wyrazenia swiadcza o tobie,katoliczko od siedmiu bolesci.Jestes wulgarna,gadasz za niemal wszystkie dziewczyny,za wierzacych i niewierzacych więc to pewne,że jestes tu prowo. 7/10 Kiedys ,kiedys..Kiedys to ludzie dozywali ok.35 lat najwyzej.Kiedyś.

Gość gość
"gość dziś 20.28 Jak przychodzi od razu po zajęciach na studiach to ciekawe kiedy by miała gdzies chodzić. A tak poza tym to nie trudno byłoby się domyślić ze coś jest na rzeczy." xx A to Ty nie pracujesz i cały czas siedzisz w domu? Ale nie martw się, to też da się obejść. Ok, może Twoja córka nie spotyka się z nikim, bo biedna nie ma znajomych (nie jestem złośliwa, szczerze jej współczuję), ale i siedzenie matki w domu można obejść. Można iść na zakupy, ale takie dłuższe, kupić sobie ciuch. To robi się zakup, a resztę czasu spędza z nim. Albo nie robi nawet zakupu, tylko mówi, że nic ciekawego nie było. Albo jak ma okienko na uczelni, to nie mówi o tym mamie, tylko widzi się z chłopakiem (okienko może być wyjątkowe, bo wykładowcy nie ma, nie musi być go w planie), albo na przerwach między zajęciami. Jak się chce, to można. A jak się ma tak zafiksowanych rodziców, to się wręcz powinno. Ja tylko mówiłam: wychodzę na miasto. I tyle. Widzieliśmy się na mieście, więc nie kłamałam. Albo nic nie mówiłam, bo wychodziłam jak nikogo nie było w mieszkaniu. Ja Ci mówię, może i jest tak jak myślisz, ale NIGDY nie możesz mieć pewności. I bardzo często zdarza się, że właśnie tak kontrolowane dzieciaki (choć to już DOROSŁA kobieta) zaliczają wpadki, nałogi łapią, kradną itp. Bo za dużo miały zakazów.

Gość gość
"Kiedys studia wyglądam inaczej. Nie bylo żadnych imprez, nikt nie chlał ani nie dawał d**y." xx Buhahaha, padłam. Nie, kiedyś na pewno nie było wśród studentów imprez. Buhahaha.

Gość gość
Może zdarzały się takie jednostki ale natychmiast byly wydalane ze studiów. Jakby któraś panienka przyszła na egzamin tak ubrana jak teraz chodzą dziewczyny to na 150% by nie zdała.

Gość gość
temat prowo 10/10 a wy sie nim jaracie hehe. Najpierw bylo pytanie czy(czytaj tytul watku).. Potem,że będzie rodzina i ona nie wie jak nazwać dziewczynę. Teraz,że jest ateistką i toż to koszmar straszny. No dawaj autorko,pisz dalszy scenariusz,podobijaj temat a ludzie lykaja jak pelikany Twoje prowo i tej co ma córkę 23-latkę(mamusiu,chyba zycia w ogóle nie znasz). Prowo prowo prowo.

Gość gość
15"54,a ty skąd pewniacko wiesz jak chodzą studentki ubrane?warujesz pod uczelnia od switu do nocy? ha ha.

Gość gość
Gościu, ale my na ten portal wchodzimy dla rozrywki, więc łykamy takie prowokacje często ze znudzenia, bo to rozrywka. Takie wymienianie się argumentami, czekanie co druga strony wymyśli, wyszukiwanie odpowiedzi. To dla zabicia czasu, zamiast seriali w telewizji. Jedno i drugie nic nie wniesie mądrego do życia, a pozwoli oddalić się myślom o problemach.

Gość gość
Nie waruje ale czasem tam bywam. I widzę ze dziewuchy jak d***** poubierane wychodzą. Jeszcze pala i pija w większości.

Gość gość
wez już wyluzuj,piszesz podobne prowo o tym,że w wieku 23ch lat można dopiero pozwolić na seks czy jakos podobnie. Ty nie masz swojego życia?nie pracujesz?bywasz czasem pod uczelnią po co?przychodzisz po wykładach odebrać córkę i wprost do domu,by choc z kimś dokąś nie wyszła ?

Gość gość
15"59,ale ubaw mamy tu dzieki tobie hihi. Gdzie tak pija?od razu pod uczelnią? DZis prawie kazdy(niestety)pali,sam dokonuje wyboru co robi ze swoim życiem,wiesz o tym prowokatorko?

Gość gość
wez już wyluzuj,piszesz podobne prowo o tym,że w wieku 23ch lat można dopiero pozwolić na seks czy jakos podobnie. Ty nie masz swojego życia?nie pracujesz?bywasz czasem pod uczelnią po co?przychodzisz po wykładach odebrać córkę i wprost do domu,by choc z kimś dokąś nie wyszła ?

Gość gość
Jakie dno, twój syn to może spać u dziewczyny razem, ale jak ona z nim u Ciebie w domu to już nie..porazka

Gość gość
Siebie, Niej, Ona...z duzej litery pisze sie o osobach tylko gdy zwraca sie bezposrednio do nich, a nie ogolnie gdy sie pisze o jakiejs osobie...masakra

Gość gość
Cyt: gość dziś 21 lat to jest za wcześnie na uprawianie seksu. Same problemy sa potem z tego. A kobieta która współżyje przed ślubem to zwykła d*****. Skąd się takie elementy biorą, skąd ta tępota umysłowa? Albo to, że ateiści nie mają moralności. Przyszedł Odkupiciel na świat i próbował uświadomić tym nierzadko ograniczonym ludziom bez myślenia abstrakcyjnego, że mają tylko kochać innych, nie krzywdzić i nie czynić zła. Ot i wszystko.

Gość gość
Pracuje w domu. I mogę sobie sama wyznaczać czym się zajmuje. Czasem przyjeżdżam po córkę na uczelnie. Co w tym dziwnego? A wiem ze pija i pala bo mam oczy i widzę. Pala juz po przekroczeniu progu drzwi wyjściowych a pija w parku kawałek dalej. Nie musze nikogo śledzić poprostu patrzę co się dzieje wokół.

Gość gość
po 23-latkę mamusia przyjeżdza z domku pod uczelnię?ale obciach przed kolegami i koleżankami!Nie dziwne,ze nie miała dotąd sympatii skoro dorosłą tak ograniczasz to cp było jak była w podstawowce chocby?tornister nosiłaś siódmoklasistce?ha ha. Świat w sensie ludzie dookoła palą i piją,a ty tylko dziewczyny widzisz i mówisz o nich obrazliwie "d**y"? Tak myślę,ze siedzisz w domu i gadasz za cały swiat nie widząc nic wiecej poza czubkiem swojego nosa hehe.

Gość gość
19"06,ty jesteś b.ograniczona-chyba oczywiste,ze jak student ma kilka godzin zajęć a jest palący to pierwsza rzeczpo wyjsciu siega po fajeczkę.To trudno zrozumieć? A ty dlaczego np pijesz kawę lub herbatę?bo masz ochotę,inni też na cos maja ochotę i to robią a tobie co do tego? Wiesz,ze (niestety)dzieci w podstawowce juz palą papierosy a ty tu drwisz ze studenta co pali zaraz po wyjsciu ze szkoły(wyzszej,pani wyksztalcona).

Gość gość
Przyjeżdżam po córkę no mnie o to prosi. Nie mowie ze tylko dziewczyny pija i pala. Kiedyś bylo nie do pomyślenia żeby dzieci w podstawówce paliły. W ogóle mniej osób piło i paliło kiedys. Nie porównuj kawy i herbaty do papierosów i alkoholu.

Gość gość
kaw ai herbata to takie same uzależniacze jak papierosy i alkohol. :D

Gość gość
A w ogóle co to za argument ze wiele osób tak robi? A jakby wiele osób chodziło nago to tez należy to robic?

Gość gość
Tylko od kawy i herbaty się nie ląduje na odwykach i nie umiera na raka.

Gość gość
Ogarnij swój mózg kobieto. utrudniają życie córce a potem stara panna zostanie

Gość gość
Idź z tego wątku niedoróbko mentalna, daj ludziom ciekawie podyskutować. Córce tyłek podetrzyj.

Gość gość
Ale mi nie chodzi o to żeby została stara panna. Poprostu staram się ja tak wychować żeby nie zrobiła czegos czego będzie żałować.