Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jutro na obiad robicie

Polecane posty

Gość gość
22:07 Bella oczywiście

Gość bella   86
Widzę, że siedzisz na forum we wszystkich kategoriach i przeganiasz ludzi bo najlepiej wychodzi Ci pisanie z samą sobą, nie obawiaj się nie będę Ci robić konkurencji, w tym temacie już Ci nic nie napiszę.

Gość gość
Ryż (nie z woreczków), szpinak mrożony (taki w kostkach), jajka sadzone, sałatka z pomidorów z cebulą (posolonych i popieprzonych). Prosty, zdrowy. Dobrze się po takim jedzeniu czuję, lekko i nie wzdyma mnie (jak po smażonych warzywach i makaronie).

Gość gość
Ogorkowa:)

Gość gość
Dziwi mnie tylko jak wiele z was wypisuje obiady z dwóch dań? Wy tak serio serio? Ja myślałam, że już się nie robi dwudaniowych i że tak było za czasów naszych dziadków co to w polu robili i nie podjadali w ciągu dnia. Jak wy dajecie radę tyle zjeść i co ważniejsze - tyle nagotować? Mnie ledwo czasu styka na jedno danie, a tu co druga deklaruje 2 i do tego wymyślne. Ciekawe czy to prawda, czy zmyślacie.

Gość gośćik
Pierogi z miesem zalane czerwonym barszczem ;D

Gość gość
ŁAZANKI :):):)

Gość gość
Ja nie mam czasu na gotowanie i naprawdę nie wiem jak to robicie, że gotujecie dwudaniowy obiad. Ja najczęściej po prostu zamawiam domowy obiad np z www.lasuch.waw.pl, zawsze jest smaczny i świeży, do tego duży wybór i niskie ceny. I nie muszę stać całego dnia przy garach

Gość gość
Ja często przygotowuję dania z makaronów,bo nie są czasochłonne,a przy tym pyszne i zdrowe. Wybieram różne odmiany makaronu firmy www.makaronyanna.com.pl Makaron domowy jest najlepszy do moich przepisów.

Gość gość
zupa z bulionu z ogródka na drugie pieczeń z mlecza :)