Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny problem pomocy

Polecane posty

Gość Autorrrrr85
Oj nie jestem zdesperowany. Zdecydowanie nie. Mam swoje wymagania, ale kobiety brakuje...

Gość September09
Wiem, przychodzą takie chwile, kiedy brakuje drugiej osoby.

Gość gość
szczególnie płci przeciwnej:)

Gość September09
gość dziś Do-kła-dnie.

Gość Autorrrrr85
Tigerek dał sobie dzisiaj w kość na basenie i jakiś taki niemrawy jest. Idzie spać. Spokojnej nocki życzy Podglądaczce:)

Gość gość
Dzięki i wzajemnie :)

Gość Autorrrrr85
No i nadal się takowa nie znalazła... Tigerkowi smutno:(

Gość Autorrrrr85
Zadziwiająca ta kafe... Chociaż w sumie... Żadna nie widzi mojego zdjęcia... to by wiele wyjaśniało:P

Gość gość
A może musisz poszukać w realnym życiu tej jedynej Tygrysicy, a nie na kafe? ;)

trochę mnie rozwalają tego typu "apele o pomoc" co my możemy w takiej sytuacji poradzić, nie mamy czarodziejskiej różdżki i nie załatwimy takiego problemu od strzała.

Gość Autorrrrr85
Ale pomyziać możecie:P

Gość gość
Przez monitor?

Gość Autorrrrr85
Przez monitor na razie:) Ponawiam: Tygrysek znów otwiera serduszko na nowe znajomości. Tygrysek, to wysoki, wysportowany brunet z wyższym wykształceniem. Oczekuje kogoś podobnego, lecz warunkiem koniecznym są delikatne, małe łapki i drobne ciałkousmiech.gif Oczekuje miziania, bo jest strasznie przytulaśny i całuśny. Przyjmować proszę z małym uśmiechem;)

Gość September09
A Ty dalej szukasz Tygrysicy? Ja dzisiaj byłam u znajomych i miziałam takiego małego tygryska(czyt.kota), a raczej powinnam napisać pumę, bo jet czarny, słodziak mały :)

Gość gośććśitd
Nie wiem czy masz duże szanse w tym temacie, bo ktoś musiałby przebrnąć przez 23 strony naszych rozmów, a do tego nie zniechęcić się twoją reakcją na wpis, w którym pewna dziewczyna podała Ci swojego maila. ;)

Gość gość
"warunkiem koniecznym są delikatne, małe łapki i drobne ciałko" X To cechy dziewczynki, a nie kobiety. Jesteś pedofilem? :o

Gość gość
moja żona na przykład ma małe łapki i drobne ciałko, a ma 27 lat aktualnie;)

Gość September09
Mam 27 lat, jestem kobietą, 162 cm. Kobiety różnią się wyglądem, a są faceci, jak Autor, którzy lubią drobne kobiety, są faceci, którzy gustują w modelkach i tacy, którzy lubią większe kobiety. Każdy z nas jet inny.

Gość Autorrrrr85
gośććśitd dziś Nie wiem czy masz duże szanse w tym temacie, bo ktoś musiałby przebrnąć przez 23 strony naszych rozmów, a do tego nie zniechęcić się twoją reakcją na wpis, w którym pewna dziewczyna podała Ci swojego maila. oczko.gif xxx Dziękuję za wskazówkę. Tygryska nie interesują tak łatwe dziewczyny, które na mrugnięcie okiem rozdają swoje maile, stąd reakcji nie było. Tygrysek, to indywidualista i musi popracować nad swoją ofiarą, aby wejść do serduszka:) Jednak, jeśli ktoś opuszcza tygryskowe serduszko, to opuszcza je na zawsze. Tygrysek wierzy, że kiedyś ktoś nim nie pogardzi i zamieszka w nim na stałe. Ma on swoje zasady i zauważa, że w dzisiejszych czasach trudno znaleźć porządną, zaufaną dziewczynę, która spełniałaby te dwie ważne kwestie, o których pisał wyżej;) no i która byłaby faktycznie zaufana, nie tylko w swoim mniemaniu.

Gość Autorrrrr85
Pudło. Była jest za szlabanem już dawno, dawno temu zamkniętym;)

Gość Autorrrrr85
Też pudło. Chyba jesteś facetem, bo intuicji kobiecej, to nie masz za grosz:P

Gość gość
"Tygryska nie interesują tak łatwe dziewczyny, które na mrugnięcie okiem rozdają swoje maile" X Podanie maila to bycie łatwą? Ciekawa opinia.

Gość Autorrrrr85
Podanie maila to bycie łatwą? Ciekawa opinia. xxx Na tym etapie mogę opierać się tylko na przesłankach, a takowe wystąpiły, dlatego oferta została odrzucona:P

Gość gość
Tylko drobne? A z dużym biustem mogą być czy odpadają? :P

Gość gość_inka
Autorze, jakie okolice kraju preferujesz?

Gość Autorrrrr85
September09 dziś Mam 27 lat, jestem kobietą, 162 cm. Kobiety różnią się wyglądem, a są faceci, jak Autor, którzy lubią drobne kobiety, są faceci, którzy gustują w modelkach i tacy, którzy lubią większe kobiety. Każdy z nas jet inny. xxx Dokładnie. Jedni wolą drobne, inni przeciwnie - mój kolega powiedział, że nie mógłby mieć kobiety, o którą mógłby się poobijać np. w nocy - woli większe, ja uwielbiam kobiety drobne. Kwestia gustu i trafiłaś w samo sedno. Żadna z kobiet czytających to, co napisałam nie powinna myśleć, że takie upodobania mają wszyscy panowie, bo tak nie jest. A Ty Podglądaczko, jesteś bardzo mądrą kobietą:D a to mi też bardzo imponuje:)

Gość gość
To jak Ci podam swoj to tez mnie odrzucisz?:(

Gość Autorrrrr85
gość_inka dziś Autorze, jakie okolice kraju preferujesz? xxx Dla Tygryska odległość nie stanowi problemu. On wie, że nie jest łatwo trafić w gust sobie wzajemnie, dlatego nie dyskwalifikuje żadnej tylko dlatego. Do nowo-wygodnickich też nie należy;)