Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaa1234

Spóźniający się 10 dni okres a możliwość ciąży

Polecane posty

Gość zmartwionaa1234

Witam, Przepraszam ze dodaje nowy temat, lecz bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, bo bardzo sie boje, i nie radze sobie z tym juz. Dzis prawdopodobnie zrobie test bo dluzej nie wytrzymam, lecz chcialabym zasiegnac rady jeszcze kogos. Chodzi o to ze okres spoznia mi sie juz 10 dni. Nie mam zadnych objawow ani ciazy ani okresu. Wczesniej bolaly mnie piersi, lecz teraz to juz nawet nie. Wspolzylam z moim chlopakiem, lecz zawsze s prezerwatywa. Ostatnio 31 pazdziernika a potem 15 listopada. Prezerwatywa nie pekla ani nic. Okres mialam miec 25 listopada. O 31 sie raczej nie boje, byly na pewno nie plodne, lecz 15 teoretycznie byly rowniez nieplodne i po owulacji, lecz moj cykl twa raczej dlugo i boje sie ze moglo sie to przesynac. Od pol roku mialam regularne cykle, a teraz nagle tyle dni spoznienia. Nie wiem zuelnie co sie dzieje i co robic. Prosze bardzo o pomoc i rade...

Gość gość
zaraz sie tu zleca idiotki ktore beda ci ' gratulowac' dzidziusia i cieszyc sie ze nastepna bedzie miala tak przerabane jak one z dzieckiem. a sytuacja jest taka: tylko ci ktorzy albo zle nakladaja prezerwatywe albo kochaja sie bez niej a potem z nia i przez to zaciazaja, zwalaja wine na prezerwatywe. i nie daj sobie wmowic inaczej. bylas zabezpieczona i jeszcze dni plodne- NIE JESTES w ciazy. mialam tak kilka razy i przez stres mi sie opoznial. wierz mi jakbys udowodnila sobie testem ze nie jestes- szybko bys go dostala;) 1 plemnik zapladnia komorke i jeden tylko zapladnia z kilku milionow. wiesz czemu za kazdym razem jest ich tyle? bo baaardzo trudna droge maja i gina. i gdzie ci ten jeden przez prezerwatywe sam dojdzie...nie stresuj sie

Gość gość
zrobilas test?

Skoro się zabezpieczałaś, nie jesteś w ciąży, proste. Każdej kobiecie choć raz w życiu okres się spóźnia, bądź przesuwa. Mi też ostatnio się spóźnił 7 dni i już miałam nadzieję, że to ciąża, a tu lipa. Kiedyś dwa razy okres mi zanikł na 3 miesiące, więc teraz już nic mnie nie zaskoczy. Czekaj na okres, a jak się bardzo denerwujesz, to dla świętego spokoju zrób test, choć to moim zdaniem jest zbyteczne.