Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanajaknikt

umieram z rozpaczy

Polecane posty

Gość załamanajaknikt

Mąż odszedł do innej. nie umiem sie pozbierać. piję wino i wyję w niebogłosy. Już wszystkie łzy wypłakałam..błagam pomóżcie mi

Gość pocieszycielka
o masz bidulka :o wspólczuję ile razem?

Gość gość
8 lat ( w małżeństwie 2)

Gość gość
Wszystkie smutki tak zapijasz? Jak umrze ci matka, ojciec, brat, wujek, c***a - to też sięgniesz po alkoholi będziesz płakała? Opanuj się, nie tobie jednej się to zdarzyło, ale to nie znaczy, żeby chlać, płakać, i mieć jeszcze siły na pisanie w necie :P

Gość gość
wierz mi, że na tym forum sami nieszczęśliwi. Jedni nieszczęśliwi radzą innym nieszczęśliwym. Każdy problem ma inny, niektóre są podobne, a inne niezrozumiałe dla innych, a łączy nas jedno - każdy z nas uważa, że jego problem jest największym ! Dawno temu odszedł ? Macie dzieci ? W wielu przypadkach faceci wracają do żon, tak pewnie będzie u Ciebie. PRzygotuj się na to co mu powiesz i czy go jeszcze chcesz czy nie.

Gość gość
Wyrycz sie, wypłacz. Mojego pogonilam po 16 latach.

Gość załamanajaknikt
Tak się składa, że rodzice też nie żyją, a przyjaciele niby są, ale tak naprawdę każdy ma swoje życie i nie będę im d**y zawracac swoimi problemami. Nie mamy dzieci całe szczęśćie, bo inaczej już całkiem bym zwariowała. Mam 27 lat i przegrałam życie. On był dla mnie wszytskim. Był ze mną , kiedy zginęli rodzice w wypadku, teraz tak myślę, ze moze z litosci był ze mna przez te wszytstkie lata. nie wiem, mam mętlik w głowie, nie umiem już logicznie myśleć

Gość załamanajaknikt
Boję się, że z rozpaczy zawalę pracę i nie będę miała z czego żyć, a praca ta zawsze mnie satysfakcjonowala i dawała radość ,ale teraz po prostu nie mam siły

Gość gość
dawno odszedł do tamtej ? To było po kłótni z Tobą ? Długo ja zna ? Naprawdę pomyśl, co mu powiesz, jak wróci. Oni często wracają, czasem za późno ....zastanów się czy go chcesz jeszcze. 27 lat to nie jest źle :) życie przed Tobą tylko musisz się pozbierać

Gość gość
Jeśli musisz to pij, wyj, płacz, krzycz, ale TYLKO dziś!! Jutro wstań, na trzeźwo wszystko przemyśl i zaplanuj życie, na najblizszy okres. Znajdź sobie jakieś dodatkowe zajęcie, które pozwoli Ci zająć myśli, czas.

Gość gość
Pij i szukaj nowego partnera.

Gość załamanajaknikt
zna ją 3 miesiące. Jest bliską przyjaciółką jego kolegi z pracy, z którym się bardzo zaprzyjaźnił niedawno. Wiem jak wygląda, bo miałam okazję ją poznać. Mają wspólne zainteresowania i chyba to spowodowało, że stało się jak stało, bo wyglądem na pewno nie imponuje.

Gość załamanajaknikt
w czwartek powiedział, ze sie pogubił i ze potrzebuje czasu na przemyslenia, zapytałam o co konkretnie chodzi przyznał się, ze zakochał się w niej i że to jest silniejsze od niego.

Gość załamanajaknikt
kazałam mu się wyprowadzic ( mieszkanie jest moje po moich rodzicach), wniósł się ,ale z relacji z jego młodszym bratem wiem, że do matki, a nie do niej. Dzisiaj jednak brat napisał mi, że wczoraj już nie nocowal w domu

Ja jestem w podobnej sytuacji co Ty.Piję już miesiąc na szczęście póki co zawaliłem tylko jeden dzień w pracy.Nie chodzi o moje małżenstwo w prawdzie ,bo ono jeszcze trwa ,ale o kobietę którą poznałem niedawno i mimo iż dobrze wiem ,że nigdy nie bylibyśmy razem to nie mogę o niej zapomnieć i pogodzić się z tym że już jej nie mam..Od miesiąca żyję w stresie ,trzęsą mi się ręce i szczerze mówiąc to nie rozumiem jakim cudem mój organizm to znosi jeszcze,ale nie mam ochoty żyć w ogóle ,więc wali mnie to generalnie.

Gość załamanajaknikt
Evil, dlaczego nie możecie być razem? przecież faceci nie mają skrupułów i odchodzą do innych?

zostawiła mnie ,mimo iż kochałem ja jak wariat.Byłem najlepszym facetem jakim mogłem być.Ona miała trudne dzieciństwo i życie z nią jest wyzwaniem.Mimo iż starałem się jak mogłem zostawiła mnie bez skrupułów ,choć dzień wcześniej twierdziła ,że kocha mnie ponad życie.Po dwóch dniach już była z innym.

opisałem to szerzej w swoim temacie "jak przez to przejść" zajrzyj ,jeśli jesteś zainteresowana

Gość gość
jak przez to przejść ? najlepiej szybko