Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Gość gość
To uderzaj w swój target wiekowy czyli 30 +

Gość gość
Za stary

Gość gość
taka jest kobieca postawa do mezczyzn

Gość gość
a jaka młoda dziewczyna chciała by 40 latka ? Toż to juz chłop, a nie chłopak

Gość gość
mowimy o 35 latku a nie 40 latku 35 latkowi tak samo blisko do 30 jak i do 40

Gość gość
Hehe sami byście chcieli tylko młode, tylko do takich startujecie a tu pech, starość nadeszła

Gość gość
To nie smutne, tylko piękne i dowodzi po prostu zdrowych etapów życia w społeczeństwie. Każdy wiek ma swoje prawo: niemowlak ma prawo gaworzyć i brać wszystko do ust i wręcz jest niepokojące kiedy tego nie robi, praktyczne zainteresowanie seksem u 15-latka jest zdrowe i naturalne, ale u 5-latka budzi niepokój. Tak samo 25-letnia kobieta w naturalny sposób orientuje się na swoich rówieśników, z którymi ma wspólne cele i zainteresowania. Osoba z kompleksem ojca np. mogłaby interesować się dużo starszymi panami, ale to objaw niepokojący. Oczywiście różnie się dzieje w związkach, miłość nie wybiera, ale po prostu naturalną koleją rzeczy jest to, że młoda dziewczyna odczuwa wręcz seksualny wstręt to starszych ludzi - kiedy będzie paręnaście lat starsza 25-latek będzie jej się wydawał infantylnym dzieciuchem i to też będzie zdrowym objawem. A Ty facet, zaakceptuj po prostu swój wiek. 37-latek to nie starzec, ale też nie chłopak odpowiedni dla 25-latki. To po prostu dojrzały mężczyzna, który powinien korzystać z uroków swojego wieku.

Gość gość
gość dziś ale za chwilę będziesz maił 40 jak w tym filmie"czterdzieści lat mineło jak jeden dzień " odejmujesz sobie latek widzę, chcesz się odmłodzić, tylko że latek będzie ci przybywało a nie ubywało :D Pogódź sie z tym 40 latek młodej laski do związku już nie wyhaczy. Tylko równolatki dzieciate i po przejściach ci zostały...

Gość gość
Podstarzałemu 35+ zachciewa sie młódki.10l.różnicy to za duza różnica wieku.5lat to tak w sam raz ,ale 10 to śmiech i to w każdym wieku.Nawet dla kobiety 50l.facet 60l.to starzec.Jakby nie patrzeć różnica 10l.to nieporozumienie.

Gość gość
Ją mam 28 i dla mnie za dużo

Gość gość
stary jesteś 10 lat różnicy to za wiele

Gość gość
to dosc smutne ze skazujecie singla 35-letniego na dzieciate rozwodki kto normalny zakladajac wlasna rodzine i szykujac sie do zamieszkania z kobieta chcialby miuec taka, ktora juz raz brala slub, przyrzekajac wiernosc az do smierci, i ma swoje dzieci, ktorymi trzeba sie zajmowac ? to odziera slub z calej romantycznosci, wspolnego planowania przyszlosciu, wspolnhych marzen, jakie ma zazwyczaj para mloda

Gość gość
ja mam 26 lat, dopiero od niedawna podobają mi się mężczyzni 33+ wcześniej preferowałam rowiesnikow, ale mysle, ze tak po 30stce to prawdziwy facet a nie dzieciak

Gość gość
No faktycznie różnica 25 czy 28... Już ustalilismy że za stary tylko teraz usilujemy to autorowi przetłumaczyć żeby się nie ludzil

Gość gość
A co w tym smutnego. To stary cap, mówię to ja dynamiczny i namiętny kochanek w wieku lat 33 :)

Gość gość
Autorze jesteś po prostu starym dziadem

Gość gość
Znaczy na takiego 35 latka 20 stka nie poleci ale takie 16-18 już tak widziałem na własne oczy.

Gość gość
to dosc smutne ze skazujecie singla 35-letniego na dzieciate rozwodki no to już musisz jakoś żyć taki odarty... osobiście unikałabym 35 latka, który pier... na babskim forum o tym , ze nie może wyhaczyć młodej. Bo to nie mężczyzna tylko jakaś pipa. I nie dlatego , ze nie ma panny, tylko dlatego , że próbuje wysmarkać nosek na forum

Gość gość
to dosc smutne ze skazujecie singla 35-letniego na dzieciate rozwodki kto normalny zakladajac wlasna rodzine i szykujac sie do zamieszkania z kobieta chcialby miuec taka, ktora juz raz brala slub, przyrzekajac wiernosc az do smierci, i ma swoje dzieci, ktorymi trzeba sie zajmowac ? to odziera slub z calej romantycznosci, wspolnego planowania przyszlosciu, wspolnhych marzen, jakie ma zazwyczaj para mloda To bardzo wcześnie szykuje się do zamieszkania z kobietą :D i jaki to młody mąż będzie hahah Na takie rzeczy był czas, pierwsze zamieszkanie z dziewczyną w wieku 20 lat. Jako stary dziad chciałby 20-stkę

Gość gość
faktycznie, całe 15 lat się szykował... A kuferek masz już zrychtowany?

Gość gość
20:17 roznie sie zycie uklada

Gość gość
gość dziś to dosc smutne ze skazujecie singla 35-letniego na dzieciate rozwodki kto normalny zakladajac wlasna rodzine i szykujac sie do zamieszkania z kobieta chcialby miuec taka, ktora juz raz brala slub, przyrzekajac wiernosc az do smierci, i ma swoje dzieci, ktorymi trzeba sie zajmowac ? to odziera slub z calej romantycznosci, wspolnego planowania przyszlosciu, wspolnhych marzen, jakie ma zazwyczaj para mloda x Kto normalny nie założył rodziny do wieku 35 (37) lat? Sam się skazałeś z przyczyn tylko tobie znanych, więc nie utyskuj, tylko zrewiduj oczekiwania. Realia są własnie takie, marzenia o dwudziestolatce możesz pochować.

Gość gość
gość dziś faktycznie, całe 15 lat się szykował... A kuferek masz już zrychtowany? x :D

Gość gość
Jak masz hajs możemy rozmawiać. 22 lata blondi:-) koszt mojego utrzymania: 1. Czynsz 500 2. Rzęsy co miesiąc ok 100 3. Tipsy drugie tyle 4. Ciuszki ok 300 5. Moje zachcianki typu kino czy spa Tylko pytanie czy stać Cię jurny autorze:P

Gość gość
To dośc smutne, że chcesz skazać młodą dziewczynę na partnera z kryzysem wieku średniego. Taka dziewczyna marzy o rówieśniku lub niewiele starszym chłopaku, nie o mężczyźnie, który najlepsze lata ma już za sobą.

Gość gość
no wiesz blondi, tania jesteś...teraz rozumiem dlaczego on chce młodszą, ja mam 42lata i 300 zł to ja wydaję na 1 ciuch a nie na miesiąc :).

Gość gość
najlepsze lata za soba? chyba z perspekjtywy studenciaka :D

Gość gość
a czego spodziewa/ał sie facet 35+,ze młode kobietki poleca na niego-szuka naiwnej.Przeciez za lat 10 taka pani będzie miała 35 a facet 45 siwawy,zmarszczki widoczne i kondycja juz nie taka,z erekcja zaczynają sie juz problemy a kobietka 35l.wyglądająca jeszcze do tego sporo młodziej to sam czar kobiecosci.Takich cudów to nie ma zeby dziewczyna 20-25 zainteresowała sie mezczyzna 35+ ,to byloby śmieszne ,i rodzina jej i znajomi by oponowali,i słusznie.Dla pana 35+ dostępne będą kobiety 30-40 ,tylko czy zdecydują sie na dzieci ?Należało o tym wczesniej myśleć a nie tylko hulać i zyc imprezami.Dla mnie ktos 35+ kto sobie zycia nie ułożył jest dziwny i nie miałabym zaufania do takiej osoby,cos w tym musi być.Przeważnie to konfliktowi dziwacy /zarówno kobiety jak i mezczyzni/.,którzy tylko pięknie potrafią mówić ale tylko na tym się konczy.