Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
jeżeli musisz się porównywac do nieudaczników to nie dziwię się, że nikt nie chce takiego 35latka :D Skoro można mieć ogarniętego życiowo rówieśnika to po co brać się za 35latka który sam nie wie co robił przez ostatnie 10 lat? :D

Gość gość
Ale ubaw. Stary dziad szuka młódki, ale z żadną nie mieszkał.

Gość Szczesliwy z mlodsza
Czy tam komentarze I nie wierze jack ludzie sa poslo. Nie sluchaj tych zawistnych ludzi autorze , bo mlode kobiety wola starszych mezczyzny. Ja mam 45 lat , a moja zona 26. Wczesniej byla z roznymi partnerami , ale dopiero przy mnie poczula sie szczesliwa. Jej starszy syn wolna na mnie tato. Mlodsze dzieci znaja ojcow, ale jak chca to moga na mnie tak wolac. Moja zona byla juz zmeczona tymi niedojrzalymi wyrostkami, ktorym tylko zabawa. Woli starszych i prawdziwych facetow a nie takie byle co jak jej byli. Slub wzielismy na poczatku znajomosci bo wtedy moja jeszcze narzeczona spodziewala sie dziecka. Jeszcze rok temu we swieta bylem samotnym kawalerem, a dzisiaj mam juz nie tylko wlasne dziecko, ale takze dzieci zony ktore sa dla mnie jak rodzeni.

Gość gość
Szybko naplodziła, 26 lat i nie dość ze dziecko z tobą to jeszcze inne :p

Gość gość
a kto chce jakiegoś 35 latka nieatrakcyjnego. dajcie spokój to musi być okropny strach przed samotnością, nic więcej! szanowny Panie szczęśliwy z młodszą, suche fakty są takie, że Pana żona podświadomie uważa Pana za mężczyznę nieatrakcyjnego (każdy który wychowuje nie swoje taki jest) ale pięknie udaje by mieć opiekę, finanse, respekt za bycie mężatką.

Gość gość
Facet po po prostu ma pecha.Przechlapał życie i teraz czasu nie cofnie.Dla mężczyzny w wieku 35+ to odpowiednią będzie kobieta 30-35 ,taka go zechce .I albo szybko sie ogarnie albo zaraz zostana mu panie 40+,albo zostanie sam.

Gość gość
To powyżej 100% racji.

Gość gość
08:42 widze ze mamy na forum geniusza psychoanalizy :D

Gość gość
hahahaha ale smieszna jest opinia ze 35 latek jak sie szybo nie ogarnie, to zostana mu panie 40+ hehehehehehehehehehe, co za dyrdymaly !

Gość gość
a co myślicie o 33 latku, który jest sam? Ma szanse na fajny związek?

Gość gość
wg wscibskich kobiet z tego forum z pewnoscia nie

Gość gość
facet ok 35 letni pragnie rowniez milosci i wspolnego planowania zycia z kobieta, z taka co ma 35 lat, ciezko cos planowac, bo jej okres reprodukcji sie konczy ona bedzie zaraz chciala slubu a nie chodzic po plazy o zachodzie slonca, jak studentka albo 25 latka

Gość gość
a tam dyrdymaly opowiadacie. ja bede miec za pare miesiecy 26 i taki 35-40 to chyba bylby odpowiedni dla mnie. z rownolatkiem na pewno nie zlapie zadnego kontaktu, a taki starszy nieco ode mnie do 5 lat jeszcze nie chce sie wiazac i woli mlodsze. zreszta ja sie juz chyba starzeje i z wygladu i jakos z zachowania, ale to drugie to moze przez samotnosc. dyrdymaly jakiejs sfrustrowanej baby, nie czytajcie tego! moze ma 35 lat i jej szkoda ze przebimbala zbyt duzo czasu?

Gość gość
ja uważam ze to nie są dyrdymaly.Jesli ktos ma 35 /facet/ i nadal jest sam bez rodziny/nie ma zony ani dzieci/to prawda jest,ze czas szybki leci i za nim sie obejrzy stuknie mu juz 40lat a wtedy to żadna studentka na takiego nie spojrzy/chyba,ze tylko z kasy wydoic/żadna nie chce męża w wieku zbliżonym do wieku własnego ojca,panowie no chyba nie wierzycie w cuda.:D

Gość gość
21:26 , pan kat 33to jak najbardziej taka 26l.po studiach,ułożona kobieta bylaby w sam raz.Tylko dlaczego ten 33latek jest nadal sam.Za chwile zostana tylko rozwodki z dzieckiem bo dla fajnej panny będziesz za stary.

Gość gość
Skoro można mieć ogarniętego życiowo rówieśnika to po co brać się za 35latka który sam nie wie co robił przez ostatnie 10 lat? x Otóż to.

Gość gość
Ja mam 45 lat , a moja zona 26. Wczesniej byla z roznymi partnerami , ale dopiero przy mnie poczula sie szczesliwa. Jej starszy syn wolna na mnie tato. Mlodsze dzieci znaja ojcow, ale jak chca to moga na mnie tak wolac. Moja zona byla juz zmeczona tymi niedojrzalymi wyrostkami, ktorym tylko zabawa. Woli starszych i prawdziwych facetow a nie takie byle co jak jej byli. Slub wzielismy na poczatku znajomosci bo wtedy moja jeszcze narzeczona spodziewala sie dziecka. x Z "roznymi partnerami" zapewne? :P Piewca patologii :P Jest czym się chwalić.

Gość gość
co wy dyrdymalicie dalej? facet 35 zaraz bedzie mial 40 tak? no a babie stuknie 30-stka, a wez porownaj faceta 40 lat z baba 30. u kobiety wazna jest gladka skora i jedrne cialo a nie zwisy i zmarchy wiec przestan pierd/zielic samotna babo

Gość gość
Jej starszy syn wolna na mnie tato. Mlodsze dzieci znaja ojcow, ale jak chca to moga na mnie tak wolac. x Wow, gromada dzieci "z roznymi partnerami" w wieku 26 lat, co za partia. Właśnie na takie mogą liczyć starsi panowie - nie szanujące się za młodu, obciążone licznymi pamiątkami po własnych błędach.

Gość gość
23:09-Ona będzie zaraz chciała slubu/taka 35l./a ty półgłówku na co mialbys niby czekać jak juz stary kon jesteś -chodzić za rączkę po plaży to maja czas 17latki.I widzicie kobiety jak to się wszystko potwierdza.Jak facet do 30 sobie zycia nie ułoży to potem dziwaczeje-35 lat stary pryk a chciałby jeszcze za rączkę po plaży może z 18 pobiegać i chodzić jeszcze z 5lat do slubu-śmiech -szkoda czasu na głupków.

Gość gość
ona bedzie zaraz chciala slubu a nie chodzic po plazy o zachodzie slonca, jak studentka albo 25 latka X Obudził się :D W wieku 37 zachciało mu się chodzić za rączkę po plaży :D Teraz możesz co najwyżej prostować zmarszczki 40-tce, jeśli znajdziesz taką, co cię zechce.

Gość gość
8:22 a babie stuknie 30tka,no nie tak prędko,młode laski maja branie wiec do 30bedzie juz zamezna a ty będziesz już starym dziadem.Facet 35-40nie ma takiej brania u młodych ,jak młoda 25l.laska ,:P

Gość gość
co wy dyrdymalicie dalej? facet 35 zaraz bedzie mial 40 tak? no a babie stuknie 30-stka, a wez porownaj faceta 40 lat z baba 30. u kobiety wazna jest gladka skora i jedrne cialo a nie zwisy i zmarchy wiec przestan pierd/zielic samotna babo x to ty przestań pierdzielić, nieudaczniku, co kobietę widział na zdjęciu w ckmie :P Zwisy i zmarchy, a do tego łysinę albo siwiznę ma autor tematu, a 30letnia kobieta kwitnie. Jakie zmarchy? Wyłączkompa i wyjdź na ulicę, może coś do ciebie dotrze.

Gość gość
ale on nawet jak na ulice wyjdzie w tej swojej wsi to nikogo nie zobaczy,młode ,fajne zamaż powychodziły i powyjeżdżaly a zostały stare babki po 60. On nawę nie wie jak wygląda zadbana 30 tka,np.M Zmuda Trzebiat.albo Bohosiewicz,Mucha,Herbus,

Gość gość
Jak ktos ma 35-40 i takie bzdury plecie to juz wiadomo dlaczego jest sam.Zdziecinniały,zdziwaczały , laluś któremu sie wydaje ze zawsze będzie wyglądał na 25lat.i ze kobiety w każdym wieku na niego polecą &większej bzdury nie słyszałam.To tak jak pani po 50 mini ubierze i twierdzi,ze jej pasuje.Niektórzy powinni sie puknąć w głowę.Ten pan 35+ i ta pani 50 pasowaliby do siebie,z rozumem są na tym samym poziomie.

Gość gość
Ja znam takiej starego durnia,47lat,rozwodnik ale bez dzieci co szuka młodej 25-30 wolnej panny do związku ,ktora by mu dzieci urodziła.To dopiero jest śmieszne.Jak był młody,miał powodzenie to przebierał w kobietach ,potem ożenił sie grubo po 30 z taka powiedzmy bardzo przeciętna kobieta ale małżeństwo szybko się rozpadło i szukał bogini i nadal szuka.To dopiero trzeba miec zryty beret.Jaka 25l.kobieta zechce dziadka takiego,taka kobieta może miec ojca młodszego od niego ale ten głupek nie widzi problemu.Tak tak takie z/j/e/b/y istnieją.

Gość gość
co to za smieszny argument, ze niby tylko z 18-stka mozna chodzic za reke po plazy wieczorem? z 25 latka nie mozna? i co to ma znaczyc "obudzil sie? roznie sie zycie uklada, i nie ma zadnego standardu, wiec dlaczego 35 latek nie moze pragnac takiej prawdziwej milosci z 25 letnia kobieta ktora chcialaby chodzic za reke po plazy i opowiadac sobie wzxajemnie o swoich marzeniach i planach na zycie, zamiast sfrustrowanej zyciem 35 latki?

Gość gość
pewnie klocac sie ze swoimi chlopakiem-rowiesnikiem o p*****le (np. dlaczego on spedzil popoludnie grajac na komputerze zamiast zrobic zakupy) niektorym 25 latkom przypomni sie ten temat i pomysla sobie, ze bedac w zwiazku z 10 lat starszym, odpowiedzialnym, stabilnym facetem mialyby sporo lepiej

Gość gość
to ze kawaler 35 letni jest zdziwaczaly to jakis poglad dziwaczny, niepoparty zadnymi racjonalnymi przeslankami