Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
To jest ten sam facet co pisze te posty otyły 37 i 5 tys czy ma szanse na 20 - 25. Rychło w czas się obudziles. Sama siłownia nic nie da bez diety

Gość gość
Pustak...jaka linia obrony:-P ją mam swoje pieniądze więc zluzuj. Teraz zresztą większość kobiet studiuje i pracuje. I serio na stare lata mając te 60 lat gdzie z powodzeniem moglabym się jeszcze cieszyć sprawnością i wnukami nie mam ochoty podcierac tylko 70letniemu jegomosciowi bo nie oszukujmy się taką kolej rzeczy. Produkuje się dalej. Zaraz pewnie będę gorzej zwyzwana no dalej chłopca pokaż swą mądrość zgreda w kapciach:-D

Gość gość
Ale słodka 25 mysli nie mysli o pieluchach. Chce się bawić, pracować i cieszyć życiem z kimś w jej wieku

Gość gość
Czy robienie kariery przeszkadza w zwiazku i mieszkaniu z dziewczyna? :D takie braki bedzie ci ciezko nadrobic, jak sie chcialo 20-stke to trzeba bylo sie za taka brac jak byles mlody, teraz jestes starym dziadem, i doskwiera ci, ze nie mozesz poderwac mlodki ani cwaniakowac. kobiety w twoim wieku po przejsciach sa odpowiednie.

Gość gość
Tyłka miało być;-)

Gość gość
"slodka 25-latka, isc przez zycie " Zeby ci wszyscy koledzy zazdroscili:D Widac, ze jestes pusty. 35-latka nie jest slodka? :D

Gość gość
Mam 25 i nie ma opcji na 35. Dla mnie nie ma punktów wspólnych między takimi osobami. I zupełnie nie wyobrażam sobie przedstawienie go rodzicom, pewnie by mnie w domu zamkneli :D

Gość gość
35 latek moze smialo prowadzic udana rozmowe z 25 latka

Gość gość
O serialach, ciuszkasz i imprezach? :D

Gość gość
nie, o zyciu, o sprawch codziennych, o podrozach itp

Gość gość
Biedny autor liczył na wyryw a tu LipkaO:-)

Gość gość
o zyciu? Haha jestescie na innych etapach zycia

Gość gość
A to ty myślisz ze z takim 28 latkiem się nie da o zyciu porozmawiać? Mając do wyboru faceta przed 30 a przed 40 zdecydowanie wybieram pierwszego. Jest mentalnie bliżej, łączy nas więcej. Poza tym gdyby do mnie zagadal 35 cz 37 letni siwiejacy facet, po prostu bym go spławila.

Gość gość
Jak młodego ciałka zachcialo się to zasponsoruj studentkę. Ale to droga impreza. Przelicz czy cię stać. I dobrze wybierz bo większość teraz wyszczekana jak blondi22 wiesz przemadrzale gowniary

Gość gość
"to dosc smutne ze skazujecie singla 35-letniego na dzieciate rozwodki" Ale to nie my skazujemy, tylko biologia i psychologia człowieka. Każdy, chociaż żyje w zróżnicowanym wiekowo społeczeństwie najlepiej bawi się w towarzystwie rówieśników: i 7-latek i 70-latek. Ty masz 35 to powinieneś w podobnym wieku szukać towarzystwa, bo tam masz największą szansę je znaleźć. Jasne, że każdy chce być wiecznie młody, ale nikt nie jest.

Gość gość
Mam 25 lat, aktualnie samotna. Spontaniczna? Nie. Radosna i świeża? Nie. Chciałabym założyć rodzinę i być szczęśliwa, ale nie jestem na tyle zdesperowana zeby szukać wśród siwiejacych dziadków. Facet zaniza swój wiek, wcześniej miał 37 więc równie dobrze może mieć 40.

Gość gość
Nie jestem wyszczekana a szczerą do bólu. Cóż gowniara również od dawna nie jestem. Podejrzewam natomiast że jestem bardziej ogarnięta od autora;-)

Gość gość
nie rozwalajcie mnie. mam 50ke a jeszcze parę lat temu (konkretnie 3) miałem szereg romansików z panienami po 20-25 lat. każdy z nich trwał po parę miesięcy - potem mi się to nudziło. od razu zaznaczam: żadnej nie zapłaciłem ani złocisza. BABA PO 40CE TO ZŁOM. A JAK PO BACHORACH TO ZŁOM PRZERDZEWIAŁY.

Gość gość
22:32 niekoniecznie 35 latek i 25 latka sa na innych etapach zycia moga byc oboje singlami, oboje wynajmowac mieszkanie, miec podobna prace (facet moze pracowac po prostu na wyzszym stanowisku, bo jet starszy, ale branza moze byc podobna) moga nawet miec podobne hobby np squash, podobnie lubic podroze zagraniczne itp

Gość gość
Jesteś przystojny? Zadbany? Masz szanse na 30,jeśli nie musisz zadowolić się 35.na 25 i mniej szans nie masz. Chyba że wśród lasek z jakimś kompleksem ojca czy coś

Gość gość
kapitaluacją byloby zwiazanie sie z 35 latka, jak sie chce 25 latki ma sie jedno zycie, nie ma co zenic sie z 35 latka dlatego, bo tak ktos poradzil na forum internetowym z pewnoscia wsrod 25 latek beda takie ktorym ziamponuje dojrzalosc, inteligencja i osobowosc takiego faceta10 lat starszego .. no i w pewnym stopniu status materialny

Gość gość
Ciekawe jaką osobowość ma otyły facet, co tydzień lub częściej wypisujacy na kafe tematy w stylu tego. Obudził się z ręką w nocniku i myśli że coś znajdzie, a on pewnie ani be ani me do kobiet

Gość gość
Łeb siwieje to d***a szaleje ,tylko ile jeszcze będzie dygał mu hehehe:P.Nawet jak się jakas z toba zwiąż to i tak za chwile będzie ci rogi doprawiać.

Gość gość
Przecież jest tyle seksownych i fajnych 30-stek :) i nawet 40-stek. Tylko co taka powie, jak się dowie, że koleś nigdy nie mieszkał z panną. Jakiś powód jest. Nie jest to nic dobrego.

Gość Rozgoryczony 40
Kazdy czlowiek zasluguje na szczescie. Nawet osoba stara!!! Autorze, za 10 lay dzisiejsze 25 latki beda juz rozwodkami z dziecmi, moze wtedy beda wieksze szanse. Wciaz beda mlodsze o 10 lat. Zadbaj o siebie, spacery, moze jakis zwierzak i glowka do gory.

Gość gość
Nie kazda dziewczyna szuka mlodego mezczyzny. Raz widzialam taka pare, ze ona miala 25 , a on byl po 30.

Gość gość
22!52 /ty sie tez juz na ZŁOM nadajesz DZIADKU ,chyba jakiejś z meliny cie chciały takiego STAREGO OBLECHA.

Gość gość
tak to jest smutne, ale jak 40 latek uwaza kobiete 35 letnia za zwloki to juz jest OK.a 35 latek jest mlodszy od 30 latki wg ogolnej logiki

Gość gość
Ktos tu pisal o filmie 40-latek. To film sprzed 40 lat. Wtedy ludzie wyglądali dużo starzej niż obecnie. Nie było takiego wyboru kosmetyków i ubrań jak obecnie, nie było modne chodzenie na siłownie, basen, bieganie czy jazda na rowerze. Karwowski z tego filmu wygląda jak obecny 50 latek

Gość gość
co to za dziwne kryterium, czy facet mieszkal z kobieta i ze jak nie mieszkal, to to rzekomo dziala na jego niekorzysc? z kobieta mieszka sie, jak sie jest po slubie albo planuje slub jak ktos jest singlem,, to dosc logiczne, ze raczej nie mieszkal z kobieta