Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, nikt nie jest glupi.

Gość gość
Mlode milosci sa dla mlodych. To ta jakby stary dziad urzadzal sobie 18 urodziny, bo np. nie mial imprezy majac 18 lat. czy to nie byloby glupie?

Gość gość
no wiesz po pierwsze nie mowimy tu o starym dziadzie a po drugie bez sensu byloby urzadzenie sobie 18tych urodzin jak sie ma np 35 lat, ale juz urzadzanie imprezy z okazji 35tych urodzin w takim stylu podobnym troche do 18-stki nie jest niczym zlym

Gość gość
"Mlode milosci sa dla mlodych. " czyli 35 latek swiezo zakochany nie moze ze swoja wybranka ganiac sie po plazy wzdluz morza i pluskac woda?

Gość gość
wybranka to co najwyzej moze chlapnac mu woda w pape na otrzezwienie i wrocic do swojego normalnego chlopaka :D

Gość gość
Ja tam nie widzę problemu aby sobie znaleźć taką, która nie uważa faceta po 30 za starego. W ten sposób da się spokój tym, które tak uważają i wszyscy będą szczęśliwi. Smutno to może być komuś, kto zachowuje się tak: "o, poznałem właśnie 25 letnią dziewczynę, znam ją całe dwie godziny, fajna jest, ja szukam żony, ona jest wolna, coś z tego musi być"

Gość gość
17:29 kolejna bezuczuciowa kobieta :(

Gość gość
No tak, bezuczuciowa, bo powinna przytakiwać i pocieszać, żeby panom nie było smutno.

Gość gość
nie mow "panom" bo tylko postarzasz tak tych mezczyzn 35 latek to mlody facet, a nie starszy pan ;)

Gość gość
Młody facet nie ma łysiny

Gość gość
Iniesta by sie z toba nie zgodzil

Gość gość
Ale Ty masz 37, a nie 35...

Gość gość
A moze juz 40 ? :D To juz nie jestes mlody

Gość laila100
A ja chcialabym ku przestrodze dla wszystkich mlodych dziewczyn nie wiazcie sie z duzo starszymi od siebie mezczyznami. Mam 23 lata i meza starszego od siebie o 19 lat. Jestesmy malzenstwem 3 lata. Na poczatku jest fajnie, dopoki facet Cie zdobywa. U nas od roku jedt do bani. Moj maz tylko spi, wraca z pracy i noe ma ochoty na nic, seks uprawialismy 2 miesiace temu, poniewaz on ma problemy,chyba staje sie impotentem. Czuje sie zle, bo wiem ze to sa najlepsze moje lata, ktore spedzam z nim przed telewizorem. Nie mozemy miec dzieci ze wzgledu na jakosc jego nasienia, chodzimy po lrkarzach ale widze ze on juz sie poddal, juz nie mowi o rodzinie. Pewnie zapytacie dlaczego z nim jeszczd jestem. Bardzo go kocham, duzo razem przezylismy i pomimo tego wszystkiego wiem ze bede z nim juz do konca. Ale gdybym wiedziala ze po paru latach tak bedzie nie wesxlabym w to. Naprawde zastanowcie sie angazujac sie w taki zwiazek i pomyslcie o prxyszlosci

Gość gość
wspolczuje Ci no ale roznica czy mowimy o 10 lat roznicy czy 19-stu

Gość gość
Różnica w sam raz to + lub -5:D

Gość gość
Smieszne jest to forum mozna sie posmiac. I o co chodzi z tymi 20-latkami co sie o nich tu tak wszyscy rozpisuja?? Przeciez taka 20 to najlatwiej wyhaczyc. Nie ma latwiejszego celu, swoja droga z Autorem tez jest cos nie tak ze ma takie problemy. Ta cala kafeteria to obraz zapoznienia, zacofania mentalnego mieszkancow Polski, jak sie to czyta to nie wiadomo czy to forum humorystyczne I wszyscy sobie tu jaja robia, czy to ciemnogrod. Ja mieszkam z dala od Polski , z drugiej strony swiata i gdybym przetlumaczyl ta kafeterie na angielski I pokazal tutaj ludziom, to wszyscy by tu z krzesel pospadali ze smiechu. Mysle zreszta ze nikt by tu nie uwierzyl ze gdzies tam istnieje sobie jakis kraj z ludzmi z takim swiatopogladem I mentalnoscia.

Gość gość
06:57 celna wypowiedz

Gość gość
Ja mam męża starszego o 15 lat , nie była to miłość od pierwszego wejrzenia .Miałam nawet takie momenty kiedy wszystko chciałam rzucić ale to jednak silniejsze ode mnie . Dotarliśmy się , mamy synka 2 letniego . Wynika to z mojego charakteru , nie imprezuje , nie upijam się , od czasu do czasu piwko czy lampkę winka wypije . Pracuję i uczę się dalej . A facet potrzebny mi jest do seksu , wygadania , lubię spędzać z nim wieczory , często wychodzimy , jezdzimy na wakacje . Jak go poznałam nie miał kasy i nie wiadomo jakiej pozycji zawodowej . Razem dorabiamy się wspólnie , za 2 lata kończymy budowę domu i wtedy będzie idealnie . Mąż pantoflem nie jest , zabawny , wesoły , dobrze zbudowany , kobiety się za nim oglądają . Ja mam teraz 23 a on 38 , teraz jeśli miałabym wybierać wybrałabym kogoś młodszego , chociaż kto wie . Dodam że jestem sz upła i bardzo zadbana . Patrząc na jego kolegów i innych w jego wieku nie chciałabym żadnego z nich :-) , trzeba dobrze trafić .

Gość gość
badz szczesliwa i nie mysl o zdradzie ;) ! :)

Gość gość
Autor to jakiś przymuł

Gość gość
nic zlego w tym, ze ktos pragnie prawdziwej milosci i chce zalozyc szzesliwa rodzine po co wiazac sie z rownolatka, dlatego, ze tak nakazuja normy spoleczne (?) i krzywdzic ja tym ze sie jej nie kocha?

Gość gość
23 latka z ubogiej rodziny, co przyjechala z malego miasteczka na studia do duzego miasta, tez nie poleci na 35 latka o dobrym charakterze?

Gość gość
Często ci starsi są zdrowi i mają większego członka. Miałam seks w trójkącie ze starszy facetem ponad dwadzieścia lat. To mąż nie jest wstanie tak mocno się ze mną kochać. Po nim wszedł mąż to ma dużo mniejszego i szybciej kończył.

Gość gość
zgadza sie, starszy facet zarowno lepiej wie jak zaspokoi kobiete, jak i potrafi o nia zadbac zarowno finansowo jak i jesli chodzi o partnerstwo

Gość gość
zycze wesolych swiat i szczesliwego nowego roku wszystkim samotnym !

Gość gość
Ja mam 21 lat i już czuję się staro.

Gość gość
elo elo 37 letni manager wita was i podbija temat :)